Φίλος της οικογένειας Ρότσιλντ ο Δένδιας

0
192

Πέρα από φίλος των μασόνων

είναι και φίλος της οικογένειας Ρότσιλντ ο Δένδιας


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη περιλαμβάνει η ιστοσελίδα της τηλεοπτικής εκπομπής «Μακελειό» σήμερα, σχετικά με τον ανεκδιήγητο υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ, τον απελευθερωτή του Ξηρού, την «Νικολούλη» των ορφανών ρουκετώνΣύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο πλαισιώνεται από φωτογραφίες και εφημερίδες του 2005, ο Δένδιας πέρα από φίλος των μασόνων είναι και συνεργάτης των Ρότσιλντ.
 
Η τοπική εφημερίδα «Κέθρος» τον Σεπτέμβριο του 2005 έχει ρεπορτάζ από την βράβευση του Λόρδου Ρότσιλντ, από τον Δήμο Κασσωπαίων. Στις φωτογραφίες που περιβάλουν το εν λόγω ρεπορτάζ φαίνεται εμφανώς ο Δένδιας δίπλα από τον Λόρδο. Ποια είναι όμως η εν λόγω οικογένεια τραπεζιτών και ποια η σχέση της με την Ελλάδα;
Σύμφωνα με το ιστορικό αρχείο της Τράπεζας της Ελλάδος, η οικογένεια Ρότσιλντ, αποτελούν τους πρώτους μεγαλομέτοχους της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ιστορικό αρχείο «Από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841, ήταν το ελληνικό κράτος με 1.000 μετοχές, ο Νικόλαος Ζωσιμάς με 500 μετοχές, ο Ιωάννης-Γαβριήλ Εϋνάρδος με 300, ο βασιλιάς Λουδοβίκος Β’ της Βαυαρίας με 200, ο Κωνσταντίνος Βράνης με 150, ο Θεόδωρος Ράλλης με 100, o Ιούλιος Έσσλιν, οι τραπεζίτες Ρότσιλντ, κ.ά. Το πλειοψηφικό πακέτο, δηλαδή οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών, ήταν των Ρότσιλντ.»
 
 
 
Ο εν λόγω τραπεζιτικός όμιλος, ερχόμενοι στην πολύ πρόσφατη Ελληνική Ιστορία, προσελήφθη από το Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου να λάβει συμβουλευτικό ρόλο στην πώληση της Proton Bank και του Ταχυδρομικού ΤαμιευτηρίουΤην κατάληξη της όλης ιστορίας, πλέον την ορίζουν οι εισαγγελείς και οι ανακριτές, όπως όλοι γνωρίζουμε.
 
Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ του «Μακελειό»
 
Η οικογένεια Ρότσιλντ βρίσκεται εδώ και 200 χρόνια στην εξουσία όλου του τραπεζικού συστήματος. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Δένδιας υπήρξε και ίσως συνεχίζει να είναι συνεργάτης τους στην Κέρκυρα, όπου οι Ρότσιλντ διατηρούν τεράστια βίλα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτές είναι οι φωτογραφίες τους μαζί σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ΚΕΘΡΟΣ!
 

ΧΑ

«Διάγγελμα» Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής και του «ρατσισμού» λίγο μετά την συνάντηση με τον ισραηλινό Υπ.Εξ.
 
Καιρό είχε να μας απασχολήσει ο προποτζής Δένδιας (τον οποίον φήμες θέλουν να παίρνει πόδι από το ΠΡΟ-ΠΟ και να αντικαθίσταται από τον Χρυσοχοΐδη…).
 
Ξαναχτύπησε ωστόσο, με μήνυμα κατά του «ρατσισμού» και της Χρυσής Αυγής: «Η μάχη απέναντι στο ρατσισμό δεν είναι μία μάχη που δίνεται μέσα από ιδεολογικές «ταμπέλες», ούτε είναι υπόθεση συγκεκριμένων κομμάτων. Είναι μία μάχη που όλοι μαζί οφείλουμε να την δίνουμε καθημερινά και που όλοι μαζί πρέπει να την κερδίσουμε. Σήμερα που η ελληνική κοινωνία υφίσταται ακόμη τις συνέπειες μίας κρίσης η οποία έθεσε σε δοκιμασία πολλές από τις σταθερές αξίες της καθημερινής μας ζωής, η Ελληνική Δημοκρατία αποδεικνύει εμπράκτως ότι αξιοποιεί πλήρως το νομικό της οπλοστάσιο για την αντιμετώπιση κάθε διάκρισης ή βίας κατά προσώπων, λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής. Είναι γνωστή στους πάντες η αντίδραση της Ελληνικής Δημοκρατίας στην πρόκληση που αποτέλεσε η έκνομη δράση του νεοναζιστικού μορφώματος, το οποίο αντιμετωπίζει τις συνέπειες ενώπιον της Δικαιοσύνης, όχι για τις ιδέες του, αλλά για τις πράξεις του».
 
Λίγο νωρίτερα, είχε συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη (επιθεώρηση είναι το ορθότερον…) στην Ελλάδα. Κι εδώ το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: όταν ένας ξένος υπουργός Εξωτερικών επισκέπτεται την Ελλάδα, είθισται να συναντάται με τον ομόλογό του υπουργό και με τον πρωθυπουργό της χώρας. Άντε και με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, αν είναι υπουργός κάποιας μεγάλης χώρας.
 
Γιατί, λοιπόν, ο Ισραηλινός συνάντησε τον Δένδια; Από πού κι ως πού; Ούτε ο άνθρωπος των σιωνιστών στην Ελλάδα να ήταν Ή μήπως είναι;

Εθνικισμός.net

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

fimosh 

Γράφει ο Αντίοχος. 

Αναφερθήκαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση στην ανατριχιαστική απόφαση της διήμερης συνόδου των σύγχρονων Σοφών της Σιών (των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), που έγινε στο Παρίσι από 31 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου, ότι ο περιορισμός της ελεύθερης έκφρασης είναι θεμιτός, όταν και όπου στον κόσμο αποφασίσουν οι κατά τόπους εβραϊκές οργανώσεις!!!

Φυσικά, η σύνοδος των συγχρόνων Σοφών της Σιών έβγαλε φιρμάνι και για την Ελλάδα, στο οποίο συγχαίρει τους Σαμαροβενιζέλους για τις παράνομες διώξεις και φυλακίσεις του Αρχηγού των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής και διατάσσει την άμεση προώθηση του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου. Ιδού:

«Το WJC τόνισε επίσης πως υποστηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλει η ηγεσία του Ελληνικού Εβραϊσμού σχετικά με την καταπολέμηση της αύξησης του αντισημιτισμού στην Ελλάδα, εξήρε τη στάση των Ελληνικών Αρχών για την επιβολή του νόμου σε ότι αφορά το θέμα του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής και ζήτησε από την Κυβέρνηση «να τιμήσει τη δήλωσή της για άμεση προώθηση κατάλληλης νομοθεσίας κατά των εγκλημάτων μίσους και της υποκίνησης σε φυλετικό μίσος».

Η ημερομηνία εκδόσεως της διαταγής ήταν η 1η Απριλίου. Και από την επομένη, στα καθεστωτικά ΜΜΕ εμφανίστηκε η είδηση ότι η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας ξαναφέρνει τον «αντιρατσιστικό» νόμο! Άμεση εκτέλεση!

Σιωνιστική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα!

 

Ε