Εξώδικη δήλωση στον σταθμό του Τριανταφυλλόπουλου η Β. Χαρλάμπους

0
392
ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ:
 
ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!
ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

«Aγαπητοί Συνέλληνες, η ώρα των Ελλήνων είναι τώρα.
Είναι σαν ένα τραίνο που κανένας μας δεν πρέπει να χάσει.
Δεν θα ξαναβρούμε καλύτερη και μεγαλύτερη ευκαιρία απο αυτή.
Είναι όλα ώριμα,και στην καλύτερη ώρα. Είναι η χρονολογία, ο χωροχρόνος.
Είναι θέμα αφανισμού του ελληνισμού.

Ενωθείτε όλοι παρά τις διαφορές σας.«

Αρτέμης Σώρρας

 

μεα2

5 Απριλίου 2898

Εξώδικη δήλωση στον σταθμό του Τριανταφυλλόπουλου η Β. Χαρλάμπους

Πραγματικά λυπάμαι που ένας δημοσιογράφος γηραιός και διαβασμένος όπως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, απέδειξε τόσο άγαρμπα ότι η δημοσιογραφία δεν έχει πλέον καμία σοβαρότητα και δεν είναι σε καμία περίπτωση ο καθρέφτης της αλήθειας!

Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ γιατί με αφορά άμεσα,
1ον γιατί δεν δέχομαι κανένας να παραποιεί την αλήθεια κατά το δοκούν,
2οναφορά και εμένα προσωπικά αφού αναφέρεται και στην ομάδα και άρα παραπέμπει και σε μένα και
3ον είναι παράνομο και καταχρηστικό να κατευθύνεις δημόσια γνώμη με πλαστά παραποιημένα στοιχεία επί της οθόνης και να μην μιλά κανείς!

Η συνέντευξη του Αρτέμη κράτησε περισσότερο από 3 ώρες και εγώ ήμουν παρούσα. Ο ένας δημοσιογράφος ήταν ο νεαρός υιός του Τριανταφυλλόπουλου και ο άλλος ο Σκουλούδης που φάνηκε και στην εκπομπή.
Στη συνέχεια, αφού μελέτησαν το ηχητικό, βρεθήκαμε ξανά για να τους παραδώσω όλα τα νομικά έγγραφα και να λύσω όποιες απορίες είχαν δημιουργηθεί και όπου είχα ξοδέψει μαζί με τον δημοσιογράφο για αρκετές ώρες.

Η συνέντευξη με τον Αρτέμη έγινε στον Λυκαβηττό, σημείο που οι ίδιοι δημοσιογράφοι διάλεξαν γιατί από κάτω φαινόταν η Ακρόπολη.
Επειδή ήταν απόγευμα, έβαλαν τον ήλιο πίσω από την κάμερα για να μπορεί να γίνει σωστή η λήψη και άρα ο ήλιος έπεφτε κάθετα στα μάτια του Αρτέμη όπου και αναγκάστηκε να φορέσει τα γυαλιά για να τους βλέπει.

Και ενώ έγινε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τόσες ώρες και άλλες πολλές ώρες μαζί μου για να λυθούν απορίες, μονταρίστηκε μια εκπομπή για 15′ όπου στα 5 λεπτά μίλησε ο Αρτέμης, τα 2 αφορούσαν την γενική τοποθέτηση και τα 3′ τον Παναθηναϊκό που στην ουσία δεν καταλάβαμε τίποτα και ο υπόλοιπος χρόνος ξοδεύτηκε για τα σχόλια του Άδωνη και του Ρήνου και του τηλεφωνήματος που … έγινε…στην Αμερική!!!!

Σημείο 1. Τα γυαλιά και το ύφος του Αρτέμη:

Για μια εκπομπή με ένα τόσο σοβαρό θέμα έκανε πρόλογο για τα γυαλιά του Αρτέμη για να καλλιεργήσει το περιβάλλον χλευασμού που θα ακολουθούσε. Και ανέφερε ότι από πίσω φαινόταν η Πάτρα ενώ ήταν η Ακρόπολη…

Σημείο 2: Μετοχές της Ανατολής

Παραποίησε την ουσία σε τρία σημεία
• παρουσίασε τον Αρτέμη ως αντιπρόσωπο κάποιων σοβαρών ανθρώπων και μόνο και όχι ότι ο ίδιος έχει σχέση με το θέμα..
• Αναφέρθηκε ότι ενώ ό Αρτέμης άρχισε από τις μετοχές σαν πρώτη πρόταση στην Κυβέρνηση, το ότι άφησε στη συνέχεια το θέμα και ότι μετέτρεψε την υπόθεση των μετοχών σε ομόλογα αμερικάνικου Δημοσίου. Παραποιεί και πάλι τα δεδομένα αφού τα δύο δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.
• Αναφέρει για το δικαστήριο ότι ζητήθηκε από την εθνική να κατατεθούν τα στοιχεία της εκκαθάρισης αλλά αφήνει να νοηθεί ότι ο Αρτέμης δεν έχει σχέση με αυτό.
Και ενώ η υπόθεση της Ανατολής έχει κερδηθεί στα δικαστήρια επίσης και είναι ένα τεράστιο γεγονός, ο ίδιος τοποθετείται με μια γενική παραπληροφόρηση που σύγχισε και καμία ουσία δεν είχε!

Σημείο 3: Δίκη και Άδωνης Γεωργιάδης
Ενώ έγινε μια πολύ σοβαρή και πολύ δυνατή δίκη η οποία κράτησε σχεδόν τέσσερεις ώρες και που παρουσιάστηκαν όλα τα έγγραφα νόμιμα από την πλευρά του Αρτέμη που περιληπτικά ήταν τα ακόλουθα:
• Επικύρωση της αυθεντικότητας και γνησιότητας των χρεογράφων με την σειρά των εγγράφων όπου το Αμερικάνικο Δημόσιο ενημερώνεται σε 3 διαδοχικές επιστολές επικυρωμένες με πρωτόκολλο, όπως δια νόμου υποχρεούτο να πράξει
• Τελική επικύρωση του δικηγορικού γραφείου στην Νέα Υόρκη όπου καταθέτει το πόρισμα ότι έχει ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία επικύρωσης και ότι έχει διεκπεραιωθεί με επιτυχία χωρίς να φέρει οιανδήποτε ένσταση η Αμερικάνικη Κυβέρνηση,
• Απόδειξη κατάθεσης από τον κηδεμόνα όπου φαίνεται ο κηδεμονευόμενος λογαριασμός στην τράπεζα του Καναδά (με επικυρωμένα σφραγισμένα έγγραφα που κλείδωσαν παρουσία του Γενικού τραπεζίτη και με αποδείξεις),
• Νομοθεσία του πως επικυρώνεται ο λογαριασμός που είναι καταχωρημένος στον UCC1 λογαριασμό της Αμερικάνικης Κυβέρνησης
• Λογαριασμός που είναι καταχωρημένο το όνομά του Αρτέμη Σώρρα στην οθόνη του UCC1,
• Πληρεξούσιο και όλα τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που συνοδεύουν τους τίτλους αυτούς, Συμφωνίες κτλ,

Ο Γεωργιάδης δεν παρουσιάστηκε στη δίκη γιατί λέει δεν τον κάλεσαν!!!! Αφού αυτός έκανε την μήνυση ποιος έπρεπε να τον καλέσει;
Ο δικηγόρος του όμως καθώς και οι μάρτυρες ήταν παρόντες… Οπότε το ότι δεν ήταν δεν σημαίνει τίποτα. Η τοποθέτηση των ανοήτων αυτών δηλώσεων που έκανε στην εκπομπή είχαν δοθεί και στην δίκη τότε..
Το πόρισμα όμως ήταν καταπέλτης!… ΑΘΩΩΘΗΚΕ ο ΣΩΡΡΑΣ άρα σημαίνει ότι δεν είναι ψευδείς οι ειδήσεις και ότι υπάρχουν τα χρεόγραφα τοποθετημένα στην κηδεμονευόμενο λογαριασμό, σφραγισμένα μπροστά στον λειτουργό της τράπεζας, ότι έχουν ελεγχθεί ως προς την νομιμότητα και την αυθεντικότητα και ότι είναι κλειδωμένα ως περιουσία υπέρ της Ελλάδος και της Κύπρου αντίστοιχα...

Στην εκπομπή όμως αυτό πέρασε στα ψηλά γράμματα και προτίμησαν να παρουσιάσουν τις ανοησίες που έλεγε ο Γεωργιάδης και όχι τα νόμιμα έγγραφα που είχαν στα χέρια τους που η ανώτερη αρχή είχε αποφασίσει!
Και ο ίδιος δημοσιογράφος, προσπαθεί να υποβιβάσει την αξία της δίκης αυτής με τις αστοιχείωτες πληροφορίες που δήλωνε κάποιος που αντιπροσωπεύει κυβέρνηση και που κατειγορείται για εσχάτη προδοσία, κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος…

Μάλιστα, κατά την «έρευνα» του ο δημοσιογράφος σε κάποια στιγμή μας κάλεσε να τοποθετηθούμε στα σχόλια του Γεωργιάδη και εμείς του απαντήσαμε, ότι τα σχόλια αυτά σε σχέση με όλα όσα του δώσαμε υποβίβαζε την αξία και την σημασία της όλης πράξης και ότι δεν το θεωρούμε καθόλου σοβαρό στο να υποβιβάζουμε τη σοβαρότητα του θέματος με όποια ανοησία ειπωθεί ανεύθυνα από τον κάθε ένα.

Στο κάτω κάτω, τα ίδια είχε πει και στο δικαστήριο, γραμμένα στα πρακτικά (τα πρακτικά δόθηκαν στον δημοσιογράφο) και το δικαστήριο αφού συσκέφθηκε κατά τον νόμο, απέρριψε τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς και αθώωσε τον Αρτέμη και Δρ Λαμπράκη.

Άρα σε αυτήν την περίπτωση που οι θεσμοί λειτούργησαν, ο Γεωργιάδης συνεχίζει να λέει τα δικά του και να συνεχίζει με τα ίδια δεδομένα και να προσπαθεί να παραποιήσει το νόμο και ο δημοσιογράφος δίνει περισσότερο χρόνο σε αυτές τις ανοησίες και αφήνει την ουσία πίσω!

Σημείο 4: Ρήνος – Γιαλτουρίδης = Ερευνητές Κλουζώ!


Αφού αναιρέσαμε και αμφισβητήσαμε την απόφαση του θεσμού, αυτόβαπτίζονται κάποιοι ιδιώτες ως το δίδυμο «Κλουζώ» και αναλαμβάνουν χρέη ιδιωτικών ντέντεκτιβ για να «εξιχνιάσουν το έγκλημα» !!!!

Άρα δεν έχουμε δικαστήρια, δεν έχουμε υπηρεσίες, δεν έχουμε υπουργείο, δεν έχουμε πρωθυπουργό αλλά έχουμε ιδιώτες, ο ένας που λέει ότι είναι «γιατρός» και ο άλλος που διατηρεί μια εισπρακτική εταιρεία και οι οποίοι, τίποτα άλλο δεν έχουν σοβαρό ν’ ασχοληθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, που ασχολούνται στο πώς να λοιδορήσουν την όλη υπόθεση και αυτεπάγγελτα διορίζονται ως οι ερευνητές που θα «σώσουν» την Ελλάδα και την Κύπρο από τον εγκληματία Σώρρα και την ομάδα του!!!! Την ίδια στιγμή εάν δείτε εμαιλ που στέλνει η ομάδα αυτή και τα όσα γράφουν κάθε μέρα θα συγχαθείτε!

Η ίδια ομάδα προώθησαν παραποιημένα έγγραφα (2 διαφορετικά) και τα κυκλοφορούν σε ένα γελοίο φάκελο προς όλες τις κατευθύνσεις και προσπαθούν να εδραιώσουν παντού την ίδια θεωρία, παρουσιάστηκαν με τα ίδια έγγραφα και πολλές άλλες ανοησίες στην εκπομπή του Μέγα στην Κύπρο και συντονίζονται με τα ίδια κάθε φορά με τους συντεταγμένους δημοσιογραφίσκους στην Αμερική και στο Λονδίνο.

Το παραποιημένο αυτό αντίγραφο που φάνηκε στην οθόνη, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και έπρεπε να τους βάλουν φυλακή γιατί το κρατάνε και κυκλοφορούν τέτοια έγγραφα και προσπαθούν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη σε λάθος μονοπάτια.

Και έχουν και το θράσος να κάθονται μπροστά στην οθόνη και να κάνουν καραγκιοζιλίκια και θεατρινισμούς και να το αντιπαραβάλλουν ως τον λόγο τους έναντι στον λόγο του Αρτέμη.

Η μια πλευρά να καταθέτει φάκελο σοβαρό και νόμιμο και η άλλη να δείχνει φάκελο ψεύτικο και παραποιημένο και να προσπαθούν με θεατρινισμούς στην οθόνη να τα αντιπαραβάλλουν ως τις δύο όψεις του νομίσματος!

Πότε τελικώς θα σταματήσουν να ΒΙΑΖΟΥΝ την νοημοσύνη μας;

Πότε θα σταματήσουν άραγε να παραποιούν την ιστορία;

Πότε θα σταματήσουμε να επιτρέπουμε να τελείται μπροστά στα μάτια μας μια νέα εγκληματική και καταχρηστική παραβίαση των δικαιωμάτων μας και εμείς να καθόμαστε να παρακολουθούμε σαν απλοί θεατές;

Λυπάμαι αλλά ΟΧΙ λοιπόν!1598943_10202869365668745_2068242285_o
Εγώ δηλώνω ότι δεν θα το αφήσω έτσι.
Από βδομάδα θα καταθέσω εξώδικη δήλωση στον σταθμό και μακάρι να βρεθεί δικαστής για να το δικάσει.
Με έχει προσβάλει προσωπικά και εγώ δεν μπορώ να το ανέχομαι..

ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 

 

Ο Λύχνος καταγράφει ως χρονολογία την από Ανανέωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο.

Οι Παλαιοί μας Πρόγονοι, μετά την Ανανέωση μετρούσαν… «από πρώτης Ολυμπιάδος»… εννοώντας βέβαια την υπό του Ιφίτου πρώτη!
Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου.

Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων, το πως δηλαδή, θα σταματήσουν οι Έλληνες τις εμφύλιες διαμάχες, το κατ’ ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία, τιμώντας τον και ελπίζοντας στην
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο Συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
syndesmos