ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ – ΤΑΜΕΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟ – ΕΦΟΡΙΑ – κλπ.

0
570

separator_dark_blue

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΑΜΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΠ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ:

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ.

ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΛΑΟΥ ΔΗΛ.ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ.

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.
ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!
ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ…

Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

“ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ”!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ:

ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, US TREASURY, US TREASURY OFFSET PAYMENTS, DPT OF TRANSPORTATION,

ALFA OMEGA STATION, ITC, FEDERAL RESERVE, WORLD BANK, FEDERAL RESERVE SYSTEM, CONSOLIDATED CREDIT BANK LTD (WITHIN FED), UNITED NATIONS
,
α) Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, β) Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, γ) Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δ) Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ε) Εκπρόσωποι της Τρόικας (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) , στ) Η.Π.Α., ζ) Ρωσία, η) CIA κ.λ.π.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Ή ΕΝΣΤΑΣΗ.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ..

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΝΤΑ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ,
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ,
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ
ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΤΕ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

 

 

divider
Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.

 

divider

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Click here button

divider

ΕΣΥ ΜΙΔΑΙΑΣ
divider
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

«ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ – ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ ΚΤΛ)»

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

ΗΤΟΙ:
α) ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΚΑΙ
β) ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Η ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΤ’ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞ’ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (Τηλ. +306909110061)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Τηλ. +306948098922)

divider

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

divider

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

 

Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.

divider

ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_1 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_2 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_3 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_4 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_5 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_6 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_7 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_8 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_9 ΕΞΩΔΙΚΗ_ΔΗΛΩΣΗ_10

 

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

divider
Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.

divider

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Click here buttondivider

 

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ:
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ, ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ, “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ” ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΜΥΝΑΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ

Ο ΟΙΚΟΣ “ROTHSCHILD”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ,

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ FED ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΗΣ BIS, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ,
ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΟΛΕΜΩΝ Ή ΜΑΧΩΝ.. (ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΒΡΥΞΕΛΕΣ, CITY OF LONDΟΝ, ΙΣΡΑΗΛ, ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΠΕΡΟΥ, ΠΑΝΑΜΑΣ, ΜΑΡΟΚΟ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΠΟΛΛΑ ΝΗΣΙΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΚΤΛ)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΤΕ,
Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Χ.Σ.,

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΧΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ROTHSCHILD ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΧΣ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΕ 4 ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΜΙΣΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΗΔΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΧΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΛΗΞΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟ 2017 Η’ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ (ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ), ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΝΕΡΟ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΛΕΚΑΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ “ΣΟΡΑΧ – ΧΑΡΟΣ”

ΠΙΟ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ” ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;
ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΣΟΥ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑ-ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΘΙΣΤΑΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η’ ΑΠΛΑ ΑΡΕΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ?

ΕΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΑΙΑ”

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΟΥ
ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.