ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

0
625

ellanionforum.com-esy

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ11140406_453553198156167_8811971209713555439_n

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ.

ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΥΣΗΣ, ΤΟΝ ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΕ ΟΡΑΤΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΦΟΡΟΥΣ;;;

ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

  • ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
  • ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΕΛΗ
  • ΔΙΟΔΙΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ …

Ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΦΟΡΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ. ΕΝΑΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΜΥΖΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΩΦΟΡΟΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.

Η ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ.

ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ …

ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;;;

ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΥΨΟΥΣ 2,5 ΤΡΙΣ € ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ … ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ.

ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

divider

https://www.youtube.com/watch?v=C79imvKBtkA

divider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

divider

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος

 

 

10387389_777915988896333_5887413791308535246_n 10474866_777915975563001_5004166279006385404_n

 

divider