ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ … ΑΚΟΥΣ;;; ΣΥΝΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ

0
649

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ…

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ

_ _ _Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ_ _ _

ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;

divider_ellanionforum.com_esy
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.. ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ, ΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.
ΌΧΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.

ΌΜΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:

1. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ. ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ «ΑΛΛΩΝ» ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΦΑΙΜΑΣΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΩΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

2. ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ…

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.

 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑN 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!!!

 

yellow-red-arrow-right  49.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ

 

ellanionforum_GREECE_escape

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ.

ΌΛΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

  • ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,
  • ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,
  • Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΡΘΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.
  • ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΡΘΩΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
  • Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ Κ.Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.
  • Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, Η ΕΥΦΟΡΗ ΜΑΣ ΓΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ, ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΡΑΜΑ, ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΧΟΡΔΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΑΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

 

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΙΒΟ..

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ Η/ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ «ΔΟΥΛΟΙ» ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ/ ΟΠΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ «ΆΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΩΝ «ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ¨» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΥΡΙΔΡΟΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΑ  ΣΥΝΕΝΩΣΟΥ  ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΜΕ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

 

 

 

divider_ellanionforum.com_esy

Viky Charalambous

ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:

ΕΓΩ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΗΛΩΝΩ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΥ:

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ – ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ «IBOE» (INTERNATIONAL BILLS OF EXCHANGE), ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΙΣΧΥ,
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.

ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ «ΗΠΑ»,
ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΘΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ..

ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ/ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ..
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΑ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ.. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ;
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ.

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ..

ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΥΨΩΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΗΚΑΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ.
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.

ΕΜΕΙΣ Ο,ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ, ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΕΣ…

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΗ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΟΗΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΙΣ – Ε.ΣΥ.

ellanionforum-paidiko