ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

0
320
f19e7-meandros

ΠΥΡΑΜΙΣ..

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ( ΚΤΙΣΜΑ) ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170.000 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.

ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΛΘΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΆΛΛΩΣΤΕ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΟΥΝΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΥΛΗ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ.!!!!

ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. ΈΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΘΑΜΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΘΟΛΩΤΟΙ ΤΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ . ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΟΦΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟΙ ΚΑΙ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΧΩΜΑ ΤΑΦΟΥ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ Ο ΛΟΦΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΥΡΑΜΙΣ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΥΡ + ΑΜΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ : ΠΥΡ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ( ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ ) ΚΑΙ ΑΜΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ.

ΈΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ.

ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ;

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΟΨΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΡΟΣΕΙΡΕΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 120 ΜΟΙΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΟΣΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΆΝΔΕΙΣ ΟΙ ΆΛΠΕΙΣ ΚΑΙ ΙΜΑΛΑΙΑ. ΟΙ ΟΡΟΣΕΙΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΗ ΒΡΑΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ.

ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 1.650 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ( ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ 100.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΟΣΕΙΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΟΔΟΙ.

Η ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΥΠ΄ΟΨΗ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΥΚΡΑΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΟΘΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ …..ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.