Η ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ!!!!!

0
399
ellanionforum.com-esyf19e7-meandros

Ο ΔΙΑΣ ,

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ «ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΥΣΑ» ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ.

ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΌΣΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.

ΈΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΜΒΡΥΟ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΙ ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ, ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΈΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ!

ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ.

ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΗΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ; Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ. ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΔΙΔΟΜΕΝΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.!!!!!
( ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ )ΓΕΝ. 3,16-17
ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΠΕ• “ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΩ ΕΙΣ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΤΑΣ ΛΥΠΑΣ ΣΟΥ, ΤΑΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΣΟΥ. ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΘΑ ΓΕΝΝΑΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΔΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ”.
“ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ, ΕΚ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗΝ ΝΑ ΜΗ ΦΑΓΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΡΑΙΜΕΝΗ Η ΓΗ ΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΛΥΠΗΝ ΚΑΙ ΚΟΠΟΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΗΣ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗΝ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ».

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΘΕΟ.!!!!

ellanionforum_Κυριακή-Απόκρεω

ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΨΕΙΣ ΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ ΜΕ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΥΠΗ , ΚΟΠΟ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ Ο ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟ ΑΞΟΝΑ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.!!!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ …..ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

 

esy