ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2899 (2015)

0
448

f19e7-meandros

Artemis Sorras

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ

 

ΑΠΟ ΤΙΣ 13 / 9 / 2015  ΕΩΣ  ΤΙΣ   15 / 9 / 2015

ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΩΡΑ 6.00 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ

divider

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ Η ΛΙΜΝΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 14 ΚΑΙ 15 ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ 00.01 ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΤΑ 12 ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 13 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ Κ.Ο.Κ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΝΗ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ. ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ (26.000 ΠΕΡ. ΧΡΟΝΙΑ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ( 130.000 ΧΡΟΝΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΣΚΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΙΝΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΜΥΗΣΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΟΥΤΕ Η ISIS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΗ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΣΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΥΤΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΧΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ.

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΒΟ ΧΑΟΣ ΣΥΓΧΥΣΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΛΠ. ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΑΝΑΜΙΞΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΤΩΝ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 14 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

• ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΔΙΑ ΚΡΑΤΙΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΑΜΕΘΕΚΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕ ΝΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΟΥ.
• ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΟΥ ΒΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.
• ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕ ΝΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.
• ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΙΚΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΣΦΥΡΙΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ.
• ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΓΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
• ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
• ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΘΕΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΛΛΑΝΙΕ ΘΕΕ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΔΩΡ (ΔΗΛ. ΣΕ ΟΛΑ) ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ .
• ΗΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΘΕΑ ΕΣΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
• ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΝΑ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
• ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΕΛΛΑΝΙΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΕΣ ΘΕΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ . ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΓΕΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
• ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΙΑΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ .
• ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΡΑΤΑΙΕ ΦΩΤΟΒΟΛΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΟΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ DNA ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΩΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΑΣ.

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΜΟΜΗΤΡΙΩΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ .
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.
ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ . ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ .
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟΝΤΡΙΤΟ (13) ΕΛΛΑΝΙΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΣΤΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΛΛ-ΗΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΣΠΟΡΑ ΘΕΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.
ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.
ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ.
ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΟΜΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΟΡΚΙΖΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ.

divider_ellanionforum.com_esy