ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ»

0
371

ellanionforum.com_bloc

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ …

ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ???

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ …

 

ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ … ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ.

 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΛΙΕΣ Η ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

divider

ΕΔΩ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥΣ…

11737925_10205822443073848_1482654089322842146_n

divider

Vasilis Theodoropoulos

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ/ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗΣ Ε-ΣΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ.!!!!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ» ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε-ΣΥ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ» ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Η΄ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ. Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ…..

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

divider

11713214_10207042457290416_1443945488_o

divider

Vasilis Theodoropoulos

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε-ΣΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ.!!!!

ΣΗΜΕΡΑ 2 Ιουλίου 2015 ΠΕΡΙ ΤΗΝ 3ΜΜ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε-ΣΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ.
Η Ε-ΣΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΩΣ ΜΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ. Η Ε-ΣΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ,΄ΔΟΓΜΑ , ΟΜΑΔΑ Η΄ ΚΙΝΗΜΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΟΠΟΥ ΕΨΙΛΟΝ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΟΤΩΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

divider

11713291_10207042458290441_1133716715_o

ellanionforum_middle_bloc

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ;;;

ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ … ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ … 

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ … ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ???

divider

ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ … ΣΑΝ ΠΟΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ;;;

ellanionforum.com_antifa_logo_en ellanionforum.com_antifa_logo ellanionforum.com_potami-logo-typo Ellanionforum.com_syriza_logo

divider

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ….

 

ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤAI ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ … ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

divider

 

 divider

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ…..

ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΗΜΕΙΩΤΑΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???

Το καθεστώς ανάμεσα στα άλλα μέσα που χρησιμοποιεί για να επιβάλει τη θέληση του είναι και οι πρόθυμοι καταστολείς … σε εθελοντική βάση.

Είναι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι οι οποίοι τις ειρηνικές διαδηλώσεις των πολιτών τις μετατρέπουν σε πεδίο μάχης …. είναι αυτοί που θα δώσουν το άλλοθι στην αστυνομία για να επέμβει και μετά εξαφανίζονται ως δια μαγείας … και πότε δεν γίνεται έστω μια σύλληψη κάποιων από αυτούς.

Είναι οι λεγόμενοι Αντιφασίστες που πάρα τις οποίες προκλητικές ενέργειες τους πότε δεν γίνονται αντικείμενο σχολιασμού από τα ΜΜΕ … τα οποία ΜΜΕ οτιδήποτε άλλο θα το πρόβαλλαν με περισσή προθυμία με σκοπό να αυξήσουν την τηλεθέαση η να προπαγανδίσουν όπως συχνά το βιώνουμε καθημερινά … αστεία γεγονότα τα μεγενθύνουν και τα πιπιλίζουν μέχρι τελικής πτώσεως

Και ενώ βλέπουμε να συλλαμβάνουν διαδηλωτές άλλα και περαστικούς που τυχαία περνούσαν από το σημείο της διαδήλωσης και να οδηγούνται στον ανακριτή με φανταστικές κατηγορίες πολλές φόρες … δεν ακούστηκε πότε κάτι παρόμοιο για τα πρόθυμα παιδιά … τους αντιφασίστες.

Σίγουρα κάποιοι τους χρειάζονται και ότι είναι χρήσιμο για το καθεστώς παραμένει σε ασυλία.

Τον Ιούνη του 2006 μετά από επίθεση των αντιφασιστών ….

… ένα 19άχρονο παιδί έπεσε σε κώμα χαροπαλεύοντας στο νοσοκομείο, γιατί τόλμησε να φοράει στη μπλούζα του την Ελληνική σημαία.

Αν φορούσε την Αμερικανική ή του Ισραήλ, με τις οποίες διαδηλώνουν μαζικά οι «αντιφά» στη Γερμανία, δε θα είχε βέβαια κανένα πρόβλημα.

Κανένα από τα αστικά ΜΜΕ δεν πρόβαλε το γεγονός. Έχουμε πάνω από 10 περιστατικά ξυλοδαρμού νέων παιδιών, ακόμα και ανηλίκων σε όλη την Ελλάδα, που τόλμησαν να διαπράξουν παρόμοια «εγκλήματα», όπως να φοράνε ρούχα που δεν άρεσαν στις συμμορίες που τους συνάντησαν ή τόλμησαν να εκφράσουν την άποψη ότι αισθάνονται Έλληνες και όχι «πολίτες του κόσμου», πολίτες της πλανητικής αυτοκρατορίας.

divider

e1bd91cf80ceaccf81cf87ceb5ceb9-cebaceaccf84ceb9-cf87ceb5ceb9cf81cf8ccf84ceb5cf81cebf-e1bc80cf80cf8c-cf84ceaecebd-cf86ceb1cf83ceb9cf83

divider

Ας ξεκινήσουμε όμως με το τι λένε οι ίδιοι…

Στόχος τους όπως λένε είναι να τσακιστεί ως κύριος «κίνδυνος» και «εχθρός» ο «εθνικισμός» και ο «ρατσισμός».

Τα εισαγωγικά εδώ είναι απαραίτητα, γιατί ως «εθνικισμός» αποκαλούν όχι μόνο τον καθαυτό εθνικισμό αλλά και οποιουδήποτε τύπου πατριωτική άποψη ακόμα και από το χώρο της παραδοσιακής αριστεράς, ενώ στον όρο «ρατσισμός» περιλαμβάνουν από απόψεις με αναφορές στην ύπαρξη φυλών, μέχρι και οποιαδήποτε άποψη καταδικάζει το φαινόμενο της μετανάστευσης όπως αυτό εμφανίζεται σήμερα.

Οτιδήποτε αποκαλούν ως «εθνικισμό» και «ρατσισμό» , τα συνοψίζουν μαζί με τον όρο «φασισμός».

Αυτή η διευκρίνιση είναι απαραίτητη, για να καταλάβουμε ότι οι «αντιφά» έχουν στόχο οποιαδήποτε άποψη δεν αποδέχεται την σύγχρονη σιωνιστική κυριαρχία, από όποιο χώρο και αν προέρχεται.

Στην εποχή της λεγόμενης«κοινωνίας των πολιτών», της ανάθεσης δηλαδή λειτουργιών του κράτους που «κοστίζουν» στα αφεντικά σε ομάδες «εθελοντών», δεν θα μπορούσε να μείνει έξω και ο τομέας της καταστολής.

Ο αστυνομικός κοστίζει … O «αντιφά» συμμετέχει δωρεάν και εθελοντικά.

Ο αστυνομικός αν χρησιμοποιήσει ακραίες μορφές βίας εκθέτει την κυβέρνηση όπως και ολόκληρο το σύστημα.

Ο «αντιφά» αντίθετα, επιτρέπεται να χρησιμοποιεί βία σε οποιοδήποτε μορφή, μπορεί να διαπράττει μέχρι και απόπειρες ανθρωποκτονίας δίχως το θέμα να προβάλλεται πουθενά δίχως το παραμικρό πολιτικό κόστος, δίχως να κλονίζει τις «δημοκρατικές» αυταπάτες του λαού. Δεν περιορίζεται από πουθενά και είναι εκεί που το σύστημα τον χρειάζεται όταν τον χρειάζεται.

Θα γίνει ο ρουφιάνος και ιδεολογικός μπάτσος στη γειτονιά, στη σχολή, στο δρόμο, στη δουλειά, θα μπορεί να χρησιμοποιεί σιδηρολοστούς, ρόπαλα, καδρόνια, πέτρες και φωτιές όταν αυτά για λόγους «δημοκρατικών» αυταπατών δεν επιτρέπονται ακόμα να χρησιμοποιούνται εμφανώς από την επίσημη μισθωτή αστυνομία.

Και όλα αυτά τα προσφέρει δωρεάν, χωρίς να ζητάει μισθούς και επαγγελματικά δικαιώματα. Δεν χρειάζεται να τον διατάξει κανείς, θα πάει μόνος του να πάρει τη γραμμή του από τη χρηματοδοτούμενη από τον Τζώρτζ Σόρος και άλλα αφεντικά «ανεξάρτητη ενημέρωση» στο Internet και μόνο όταν υπάρχει «ανάγκη» θα τον βοηθήσει και θα τον οργανώσει ο «σύντροφος» ασφαλίτης με μαλλιά και μούσια που μπαινοβγαίνει όποτε θέλει στην «παρέα», στην «ομάδα» και στην «κατάληψη».

Ο αστυνομικός πάλι μπορεί κάποιες φορές να νιώθει «δημόσιος υπάλληλος» και να ενδιαφέρεται να βγάλει το μισθό του όσο πιο ανώδυνα γίνεται, αντίθετα ο «αντιφά» είναι ένα πορωμένο πρόβατο σε ιδεολογικό νεοταξικό παροξυσμό , πρόθυμο να θυσιαστεί με κάθε τρόπο για τα αφεντικά του. Ο αστυνομικος δεν επιτρέπεται, κατά τα προσχήματα τουλάχιστον, να «ποινικοποιήσει» την πολιτική άποψη και γνώμη.

Έτσι οι «αντιφά» λειτουργούν ως εθελοντικές δυνάμεις επέμβασης και καταστολής, είναι η βάση της πυραμίδας της κατασταλτικής ιεραρχίας που ξεκινά με τους υπερεθνικούς στρατούς, και συνεχίζει με τις διάφορες μορφές καταστολής σε επίπεδο «εθνικού» κράτους.

Εκτός από τη φυσική καταστολή, βασική και κυριότερη σήμερα μορφή καταστολής είναι η ιδεολογική καταστολή.

Οι δύο βασικές λειτουργίες των «αντιφά» στην ιδεολογική καταστολή είναι…

α) να προβάλλονται στο λαό αυτοί που αντιστέκονται στην αλλοίωση του έθνους  ως κύριος εχθρός του έθνους αντί για την διεθνή και ντόπια πλουτοκρατία,

β) η ιδεολογία της πλανητικής ολιγαρχίας να καμουφλαριστεί με «επαναστατικό» και «αντιεξουσιαστικό» περιεχόμενο και να περάσει σε μάζες ατόμων που νιώθουν την ανάγκη για αμφισβήτηση.

Εφόσον όμως το κράτος και τα αφεντικά είναι «αντιρατσιστές» και «αντιεθνικιστές», αυτοί δε βάλλονται από τους αντιφά, αντίθετα διοργανώνουν μαζί τους τα φεστιβάλ τους, από τα «αντιρατσιστικα» με το ΠΑΣΟΚ (σ. ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ σήμερα με το ΣΥΡΙΖΑ)  μέχρι τα GAY PRIDE των χορηγών και των πολυεθνικών , ως τα «οικολογικά» του Αλ Γκορ και των πετρελαϊκών εταιρειών, ενώ αυτοί που βάλλονται είναι όσοι από της «γης τους κολασμένους» τολμάνε να σηκώσουν κεφάλι στην εξουσία τους.

Ο εξωραϊσμός της νεοταξικής βαρβαρότητας και το ντύσιμο των δολοφονιών με ανθρωπιστικό περιεχόμενο είναι σήμερα βασικό όπλο ιδεολογικής καταστολής.

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα του 21ου αιώνα και όλες οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις είναι σαφές ότι θα γίνουν στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» του «αντιεθνικισμού» και του «αντιρατσισμού».

Οι «αντιφά» και λοιποί «ανθρωπιστές» είναι αυτοί που στρώνουν το έδαφος για όλες τις σιωνιστικές επεμβάσεις.

ellanionforum_antifa_soros

Το κείμενο είναι μερική αναδιάταξη άρθρου που έχει δημοσιευτεί  εδώ.

Διαβάστε εδώ για τις επιδοτήσεις του George Soros με τα αντιφασιστικά και τα αντιρατσιστικά  κινήματα.

divider