ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ

0
396

divider_ellanionforum.com_esy

ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΠΑΓΙΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΝ- ΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ.

ΩΣ Ε-ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Ή ΕΠΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ……

Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ε-ΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ.

ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΙΔΡΥΟΥΝ ΜΙΑ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΙΜΑΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ .!!!!!!!

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.

ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ..

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε-ΣΥ