Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!

0
466

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΑΡΧΕΙΟ !!

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !!
Ο χρυσός αυτος στην πραγματικότητα ανήκει στις κυβερνήσεις μέσω του Υπουργείου Οικονομικών τους .
Οι ιδιοκτήτες του χρυσού και άλλων περιουσιακών στοιχείων μισθωμένων στο σύστημα Federal Reserve μεταξύ 1928 και 1968 με 4 % ανά ενοικίαση ετησίως αμοιβή δεν έχουν λάβει ουσιαστικα πληρωμή από το 1928 μέχρι σήμερα . Έχουν συνεχώς ξεγελαστει και εξαπατηθει .

Το ποσό του χρυσού στο πλαίσιο σύμβασης με το σύστημα της Federal Reserve είναι 2.420.937.400 κιλά .
Οι πληρωμές μισθωμάτων για αυτό το χρυσό καταβάλλεται σε ποσοστό 4 % ετησίως .
Σύνολο οφειλης εκκίνησης το 1961 μέχρι το 2012 είναι 4.638.791.996 κιλά καθαρού χρυσού .
Απόδειξη της Federal Reserve η Υποχρέωση έχει τη μορφή της Federal Reserve σε Ομόλογα , σειρά 1928 και η σειρά του 1934 .
Απόδειξη της υποχρέωσης ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί περαιτέρω με το ζήτημα των διεθνών νομισμάτων που έχουν εκδοθεί στους κατόχους των λογαριασμών χρυσού , αλλά και κατά της Federal Reserve Ομόλογα .
Το χρυσό αποκτήθηκε μέσα από μια εποχή που το χρυσό νόμισμα δεν μπορούσε να είναι ιδιόκτητο και έπρεπε να παραδοθεί στο κράτος .
Τα Παγκόσμια μέλη συνδύασαν την καταθεση των πολύτιμων μετάλλων σε ένα ενιαίο , κεντρικό χρηματοκιβώτιο το οποίο όλες οι χώρες θα έχουν ίσες ευκαιρίες πρόσβασης.
Ο χρυσός αυτος στην πραγματικότητα ανήκει στις κυβερνήσεις μέσω του Υπουργείου Οικονομικών τους .
Οι ιδιοκτήτες του χρυσού και άλλων περιουσιακών στοιχείων μισθωμένων στο σύστημα Federal Reserve μεταξύ 1928 και 1968 με 4 % ανά ενοικίαση ετησίως αμοιβή δεν έχουν λάβει ουσιαστικα πληρωμή από το 1928 μέχρι σήμερα .
Έχουν συνεχώς ξεγελαστει και εξαπατηθει .

Άτομα από πολλές οργανώσεις ή πρόσωπα που θεωρούν τους εαυτούς τους να είναι η παγκόσμια ελίτ έχουν χρησιμοποιήσει παράνομα τα περιουσιακά αυτά στοιχεία κάνουν περιουσίες για τον εαυτό τους .
Όλα τα άνευ αξίας πέραν της ίσης αξίας του χρυσού μισθωμένου στην Federal Reserve είναι ευθύνη και μονο η ευθύνη του Federal Reserve System και των θυγατρικων τους τράπεζων σε όλο τον κόσμο μόνο ,
Ενα ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα , και δεν αποτελεί υποχρέωση του αμερικανικου λαου ή των Ηνωμένων Πολιτειων της Αμερικής.

Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ 1932.!!!!!!
… Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ
ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟ 1936 ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ !!!!!!!

Νὰ ποιὸς ἦταν ομως ὁ Βενιζέλος.και τι ρολο ΕΠΑΙΞΕ !!!
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό στις 20 Απριλίου του 1927.
Είχε μάλιστα εγκα­τασταθεί στα Χανιά, δηλώνοντας πως δεν σκόπευε να ανακατευθεί στην ενεργό πολιτι­κή. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, και μόνο η παρου­σία του αποτελούσε έναν πόλο έλξης. Ωστόσο ο Βενιζέλος «άντεξε» στην αποχή από τις πολιτικές εξελίξεις με τις προσπάθειες που κατέβαλλε ο Πλαστήρας να αποτρέψει το κίνημα του Οθωναίου. Τότε ο Βενιζέλος έγινε αποδέκτης των παρα­πόνων των στελεχών του Φιλελεύθερου Κόμματος.
Έτσι ξεκίνησαν μια σειρά εξελίξεων, που άρχισαν με την αποστολή επιστολών του Βενιζέλου με την ιδιότητα του απλού πολίτη προς τον υπουργό Οι­κονομικών Καφαντάρη.
Εκεί ο Βενιζέλος εξέφρα­ζε τα παράπονα των στελεχών του κόμματος των Φιλελευθέρων για τις ενέργειες των κυβερνήσεων συνεργασίας. Αποτέλεσμα αυτών των «ιδιότυπων» επιστολών του Βενιζέλου υπήρξε η δήλωση παραι­τήσεως του Καφαντάρη από τη θέση του αρχηγού των Φιλελευθέρων και από την κυβέρνηση του Ζαΐμη.
Αμέσως μόλις ο πρωθυπουργός έλαβε την επιστολή παραιτήσεως του υπουργού των Οικονομικών με τη σειρά του υπέβαλε την παραίτηση της κυβερνήσεώς του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Την επομένη, 23 Μαΐου, ο Βενιζέλος ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό την απόφασή του να αναμιχθεί και πάλι με την ενεργό πολιτική, κάνοντας και σχε­τική δήλωση: «Καθήκον μου είναι να αναλάβω την θέσιν μου επικεφαλής κόμματος, το οποίον αποτε­λεί το κυριοτέρον οχυρόν και κατά των καθεστωτι­κών κινδύνων και κατά της απειλής της δικτατορί­ας και κατά των εκ της ακυβερνησίας δυνάμεων να προκύψουν κοινωνικών διαταράξεων».
Ως αρχηγός πλέον του μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος, ο Βενιζέλος έπαιξε τον καθοριστικό ρυθμιστικό ρόλο στον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Η κυβέρνηση συνεργασίας με έναν μικρό ανασχη­ματισμό στις 2 Ιουνίου παρέμεινε στην εξουσία. Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ορίστηκε στις 4 του ίδιου μήνα. Όλα αυτά διήρκεσαν μέχρι τον Αύ­γουστο, όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος ανέλαβε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, μετά τον εκλογικό του θρίαμβο στις εκλογές της 19ης Αυγούστου 1928.
Επενδύσεις
Στην παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης, όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές της 19ης Αυγούστου 1828, ο Βενιζέ­λος στη Βουλή μίλησε για ένα ιδιαίτερα φιλόδο­ξο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, οι οποίες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οικονομικού του επιτελείου θα έβαζαν την οικονομία της Ελλάδας σε μια αναπτυξιακή πορεία.
Μια φιλοδοξία αυτού του προγράμματος ήταν να επιλυθεί και το ιδιαίτε­ρα επώδυνο προσφυγικό πρόβλημα που βάραινε την οικονομία της χώρας, μετά τις δραματικές για τη χώρα μας εξελίξεις της μικρασιατικής καταστρο­φής.
Βέβαια ο Βενιζέλος δεν απέκρυψε ότι για την ανάπτυξη αυτή, η χώρα δεν διέθετε τα ανάλογα κε­φάλαια που απαιτούσε η εκπόνηση ενός τόσο φιλόδοξου προγράμματος.

Έτσι η πρόθεσή του ήταν να στραφεί στην ιστορικά προσφιλή οικονομική τακτική της χώρας μας, τον εξωτερικό δανεισμό, ο οποίος θα καλυπτόταν κυρίως από Άγγλους κε­φαλαιούχους που ήδη είχαν επενδύσει κάποια κε­φάλαια μετά το 1922, αλλά ήταν πρόθυμοι να δι­ευρύνουν την παρουσία τους στην Ελλάδα, καθώς φαινόταν να αποκαθίσταται η πολιτική σταθερότη­τα στη χώρα.

Αισιοδοξία και οικονομικοί δείκτες

Το πρώτα δείγματα της νέας οικονομικής πολιτι­κής υπήρξαν ενθαρρυντικά. Ήδη ακόμα από την οικονομική πολιτική της οικουμενικής κυβέρνησης η δραχμή, ύστερα από 15 ολόκληρα χρόνια, στα οποία βρισκόταν υπό συνεχή υποτίμηση, κατάφε­ρε να σταθεροποιηθεί σε σχέση με την αγγλική λί­ρα.
Στα τρία πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Βενιζέλο η Ελλάδα παρουσίαζε συ­νεχώς πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, πράγ­μα που δημιουργούσε αισιοδοξία και θεωρούνταν απόδειξη της καλής και επιτυχημένης οικονομικής πορείας.
Τα προβληματικά οικονομικά της χώρας όλα έδειχναν ότι είχαν ξεπεραστεί και ότι οι νέες προοπτικές ανάπτυξης ήταν ευνοϊκές για την Ελλά­δα.

Αυτή τη διάχυτη αισιοδοξία, ωστόσο, σκίαζε το ελληνικό εξωτερικό χρέος, που μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια της βενιζελικής διακυβέρνησης διο­γκώθηκε από 27.800.000.000 σε 32.700.000.000 δραχμές, λόγω δανείων που είχε συνάψει η κυβέρ­νηση κυρίως στο Λονδίνο.

Η Τράπεζα της Ελλάδος

Υπό τις επικρατούσες οικονομικές συγκυρίες αλλά και ύστερα από πιέσεις οικονομικών παραγό­ντων του εξωτερικού, προέκυψε το ζήτημα της ίδρυσης της Τράπεζας της Ελλάδος.
Το γεγονός αυτό θεωρήθηκε ως ιδιαίτερα σημαντικό για τις οικονομικές εξελίξεις της χώρας.
Η Τράπεζα της Ελλάδος θα είχε το αποκλειστικό προνόμιο να τυπώνει νομίσματα, προνόμιο που ως τότε κατεί­χε η Εθνική Τράπεζα.
Επίσης ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο της εθνικής νομισματικής πολιτικής και των συναλλαγματικών ισοτιμιών.
Πρώτος πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος ορίστηκε ο οι­κονομολόγος Αλέξανδρος Διομήδης.
Η τράπε­ζα διέθετε κάλυψη σε συνάλλαγμα 10.000.000 αγγλικές λίρες για αξία κυκλοφορούντος χαρτο­νομίσματος αξίας περίπου 4.000.000.000 δραχ­μών.
Ωστόσο, παρά τις θετικές προοπτικές της ελληνι­κής οικονομίας, η οποία άρχισε να ανακάμπτει, ξέσπασε η μεγάλη διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση, η οποία ξεκίνησε από την αδυναμία της γερμανικής κυβέρνησης να σταθεί συνεπής στις δυσβάστακτες οικονομικές κυρώσεις που είχε αναλάβει εξαιτίας του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η ύφεση, ωστόσο, κορυφώθηκε όταν στις 29 Οκτω­βρίου του 1929 τινάχτηκε στον αέρα το χρημα­τιστήριο της Wall Street.
Η Ελλάδα από αυτές τις εξελίξεις βγήκε χαμένη, αφού χάθηκαν όλες οι οικονομικές επανορθώσεις που τις είχαν επιδι­καστεί από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς η Γερμανία αδυνατούσε να τις πληρώσει.
Αυτό το οικονομικά δυσμενές κλίμα είχε ως συνέπεια να μειωθούν οι εξαγωγές μας στα καπνά, τη σταφί­δα, αλλά και σε μια σειρά άλλων αγροτικών προϊό­ντων, προς εκείνες τις χώρες που επλήγησαν από την κρίση.
Επίσης ρόλο έπαιξε και η δραματική μείωση των εμβασμάτων που έστελναν στη χώρα οι ομογενείς της Αμερικής, που για τα οικονομικά μέτρα εκείνης της περιόδου ήταν μια υπολογίσι­μη πηγή εισοδήματος για τη χώρα.
Υπό το βάρος αυτών των απρόβλεπτων εξελίξεων επιδεινώθη­κε το εξωτερικό ισοζύγιο συναλλαγών, ασκώντας αφόρητες πιέσεις στη δραχμή.
Οι οικονομικές δραστηριότητες στη χώρα υπέστησαν ραγδαία υποχώρηση με συνέπεια να αυξηθεί η ανεργία, να χρεοκοπήσουν εταιρείες και να υποστούν μεί­ωση τα ημερομίσθια.
Έτσι η Τράπεζα της Ελλάδος αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τα αποθεματικά του χρυσού και το ξένο συνάλλαγμα προκειμένου να στηρίξει τη δραχμή.

Πρακτικές… από το μέλλον

Πολλά από τα γεγονότα που ακολούθησαν θυμί­ζουν το δύσκολο οικονομικό παρόν που ζούμε. Από τις 21 έως τις 26 Σεπτεμβρίου του 1931 η κάλυψη συναλλάγματος της Τράπεζας της Ελλά­δος μειώθηκε κατά 30%, μιας και όλοι εξαργύρω­ναν με συνάλλαγμα τα ελληνικά χρήματα.
Μέσα σε αυτό το δυσμενές κλίμα παραιτήθηκε ο πρόε­δρος της τράπεζας έπειτα από μια διαφωνία του με τον Βενιζέλο.
Τον αντικατέστησε ο Εμμανουήλ Τσουδερός. Λίγο αργότερα, στις αρχές του 1932, η χώρα βρέθηκε στη δραματική θέση να μην δι­αθέτει επάρκεια κρατικών αποθεμάτων για την αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων από παλιότε­ρα δάνεια που είχε συνάψει. Ως μοναδική λύση και πάλι υπήρξε ο εξωτερικός δανεισμός για τη στήριξη της δραχμής με συνάλλαγμα έναντι των κερδοσκοπικών πιέσεων.
Υπό αυτές τις δυσμενείς εξελίξεις ο Βενιζέλος αναγκάστηκε να αναλάβει προσωπικά το θέμα εξασφαλίζοντας εξωτερικά δάνεια που θα στήρι­ζαν τη νομισματική του πολιτική.
Έτσι, μέσα από μια σειρά ταξιδιών στη Ρώμη, το Παρίσι και το Λονδίνο ο Βενιζέλος ζητούσε από τους πιστωτές ένα νέο δάνειο 50.000.000 δολαρίων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. [ ΜΟΝΟ ??? ]
Για να γίνει πιο πειστικός, προειδοποιούσε ότι αν δεν έβρισκε αυτά τα χρήματα η χώρα θα εγκατέλειπε τον «κανόνα του χρυσού», θα κήρυσσε στάση πληρωμών, ( ???? )
πράγμα που θα είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν κοινωνικές αναταραχές και η χώρα θα έχανε τη διεθνή αξιο­πιστία της, με ό,τι αυτό σήμαινε.
Τελικά ο Βενιζέ­λος δεν κατάφερε να αποσπάσει την οικονομική βοήθεια,[ ΤΑΧΑ ] μιας και οι πιστωτές μας θεώρησαν ότι η Ελλάδα δεν έκανε καμία θυσία, αλλά αντίθετα ήθελε να μεταβιβάσει τα προβλήματά της στους πιστωτές της δανειζόμενη πέρα από τις αντοχές της οικονομίας της.
Υπό το βάρος αυτών των εξε­λίξεων ο τότε υπουργός Οικονομικών παραιτήθη­κε στις 21 Απριλίου του 1932.
Αμέσως μετά ο αντι­καταστάτης του υπουργός κήρυξε πτώχευση και αναστολή πληρωμών από το ελληνικό Δημόσιο.
Η χώρα στις 27 Απριλίου εγκατέλειψε τον «κανόνα του χρυσού», η δραχμή υποτιμήθηκε άμεσα και με ραγδαίους ρυθμούς.
Υπό το βάρος αυτών των εξελίξεων ο Βενιζέλος παραιτήθηκε για να τον διαδεχθεί ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου. Ταυτό­χρονα τη χώρα κατέκλυζε ένα απεργιακό κύμα απεργιών.
Σημείωση: Ο «κανόνας του χρυσού» ίσχυε πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για τις συναλλαγμα­τικές ισοτιμίες στο διεθνές εμπόριο. xenofonb@gmail.com

Γιάννης Καλογερόπουλος …

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ με τους Προεδρους τους Πρωθυπουργους και τους Υπουργους Οικονομικων το 1875 ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ … ΣΗΜΕΡΑ

Το 1875 ……ο Πλούτος και τα Περιουσιακά στοιχεία των Βασιλικών Οικογενειών και ΟΛΩΝ των Εθνών ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ υπό το Αποικιοκρατικο Δικαιο ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ( ΜΗΤΡΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ) σε εναν συνδυασμένο λογαριασμό για να χρησιμοποιηθεί προς όφελος όλων των Εθνών του κόσμου.!!!!
Αυτό είναι γνωστό ως οι συνδυασμένοι παραλληλοι Διεθνεις Collateral Λογαριασμοί του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικου Ταμείου.
. Στο συνθηκη το 1875 δωθηκε η επωνυμια του < Ιδρυματος του Αγίου Germain > ( αυτο το ονομα της εδωσαν )
και είναι το World Trust ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ) που είναι τώρα αξίας $ 1 quatrodecillion δολάρια. .
Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της NESARA και την ευημερία των εθνων !!!
Η συμφωνία παράτασης του ταμείου επεκτάθηκε μέσω διεθνών συνθηκών, μερικες από τις οποίες εξακολουθούν να είναι απόρρητοι,
όπως οι εξής:
Jekyll Συνθήκη Island (1910)
Η Συνθήκη του Λονδίνου (1920)
Των Εμπειρογνώμονων δεύτερο σχέδιο (1929)
Συμφωνία της Χάγης (1930)

Η συμφωνία για τα συνδυασμένα Αποθετήρια Άπω Ανατολή (1932 1945)

Η Συμφωνία του Bretton Woods (1944)

Η / Συμφωνία BIS Σύμμαχοι (1948)
Η συμφωνία Πράσινο Hilton (1963)
Οι συμβάσεις Schweitzer (1968)

Επιλογής / Διορισμός των συμφωνιών Sole κριτής (1995 )
The Washington Panel (1998)
της Συνθήκης για τον σεβασμό των δικαιωμάτων (2003)
Η συνθήκη αυτή κυρώθηκε από τα κυρίαρχα έθνη του κοσμου απο τους ομολογους τους και δεν είναι μια ψεύτικη συνθηκη εταιρικής διακυβέρνησης.
Τα στοιχεία που καταγράφονται σε κάθε χώρα μελος του Χάρτη του ΟΗΕ στις ΗΠΑ βασίζενται στον συνταγματικο χάρτη και επομένως, υπόκεινται στη νομοθεσία konstitusi.Hanya Kings ή Queens,

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ….. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ , ….και σε ορισμένες περιπτώσεις ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ των Οικονομικών ή Εξωτερικών …..τους εχει επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς.

Η επαλήθευση γίνεται μέσω ειδικού γραφείου βάσει ειδικών πρωτοκόλλων που υπαγορεύονται από τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, 1945-1995 τα Περιουσιακα Στοιχεία στον ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ λογαριασμό διοικουνται από την Trillenium Τριμερή
[ Συνθηκη Bretton Woods ] Επιτροπή που εκπροσωπεί, το δολάριο ΗΠΑ το Ηνωμένο Βασίλειο και το Perancis Komisi ένα διεθνές αποθεματικό νόμισμα
και έδωσαν στη CIA την νομική ευθύνη να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία στις διεθνεις εξασφαλίσεις.
Οι χώρες που δεν θέλουν μια μόνιμη παρουσία της CIA στη χώρα τους, θα πρέπει να επιτρέπεται να αναθέτουν υπεργολαβικά την προστασία, σύμφωνα με τους ίδιους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας.
Λίγο μετά, η CIA άρχισε να κλέβει περιουσιακα στοιχεία από τους εξασφαλισμενους λογαριασμους και να τα χρησιμοποιει για κάθε έργο ζωης και οραματίστηκε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Για τη μείωση των παράνομων δραστηριοτήτων, απο το 1995, η Τριμερής Trillenium Τριμερή Επιτροπή της αφαιρεθει η εξουσία και ετεθει υπό τον έλεγχο του Διεθνούς Treasury ελεγκτή και του Γραφείου Διεθνών Treasury ελέγχου στα Ηνωμένα Έθνη.

Επιπλέον, τώρα έχουν δικαιοδοσία πάνω τους , η Παγκόσμια Τράπεζα το ΔΝΤ και η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, … οι οποίες είναι εγγυητριες τουΛογαριασμού εξασφαλίσεων.
Ακόμα κι έτσι, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, και η BIS συνεχίζουν να χρησιμοποιούν παράνομα περιουσιακά στοιχεία απο τους ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ για να χρηματοδοτουν τις δικές τους επενδυσεις , χωρίς καμία σκέψη για τις ανάγκες της παγκόσμιας κοινότητας!!

f19e7-meandros

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ :
Καταλαβαίνετε ότι δέν υπάρχει τίποτα νά πέσει; Μήν φοβάστε!

Δέν θά πέσει ποτέ!!

ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ !! . . ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ !!


Άρα, ο Σώρρας δέν τά βρήκε! Πάντα, ήταν ΕΚΕΙ !!
Είναι τόσο τέλεια, είναι τόσο φορολογημένα, πού βγαίνουμε μέ τά πρόσωπά μας, αλλοιώς θάμασταν μέ μία υπηρεσία από πίσω καί μιά εταιρεία. Άλλωστε τά ομόλογα έχουν δύο εταιρείες επάνω, μία εταιρεία security (ασφαλιστική) καί μία στό Λονδίνο. Δέν θά μπορούσαμε νά βάλουμε καί μιά τρίτη καί μιά τέταρτη; Δέν μπορούμε νά κινηθούμε εμείς μέ εταιρείες; πού είμαστε οι καλλύτεροι τών καλλύτερων;

Όχι, τό κάναμε μέ τό όνομά μας!
Είχαμε μεγάλο κίνδυνο, αλλά τό κάναμε!

 

Μπήκαμε σ` έναν πόλεμο, απέναντι σέ όλες τίς δυναστευτικές εταιρείες!!
“Black Rock”… ποιά είναι αυτή; γιατί δέν μάς λέει ποιός είναι ο ιδιοκτήτης; Ναί, αλλά αυτή σού δεσμεύει τίς τράπεζές σου!!
“Goldman Sachs”… ποιός τήν έχει;; “Black stone”…

Τί είναι ρέ παιδιά όλες αυτές οι αγορές;
Ήρθαμε εδώ καί λέμε στόπ οι αγορές!

Έχουμε ονοματεπώνυμο!!

Εμείς είμαστε αυτοί, εσείς ποιοί είστε;;
Εμείς είμαστε αυτοί πού έχουμε τά 600 καί θέλουμε τό χρέος πίσω! Φέρτε το!!

Ξέρετε ότι θά πτώχευε η Ελλάδα τόν Οκτώβριο τού 2012, ήταν ήδη σχεδιασμένο καί είχαν προετοιμάσει όλα τά κανάλια τόν κόσμο.

Καί ήρθαμε εμείς καί είπαμε… “άντε κάντε πτώχευση”.

Εγώ προκάλεσα από τότε, εδώ καί δυό χρόνια προκαλώ τόν οποιοδήποτε στήν διεθνή αγορά! Πτωχεύστε μου τήν χώρα μου!!

Θέλεις νά μέ πτωχεύσεις γιά νά μέ ξαναβάλεις στό “Marshal”
Ποιό ήταν τό σχέδιο “Marshal”;

Τά λεφτά τής C.I.A.!!

Tί δουλειά είχε η C.I.A. νά λειτουργήσει τό “Marshal”;;

Τελικά, μού έφερες τά δικά μου λεφτά από τά καταπιστεύματα, από τούς ελληνικούς λογαριασμούς, γιά νά μού τό παίξεις “Marshal”; καί ότι μού δίνεις εσύ λεφτά σάν Αμερική; από πού νά τά βρείς; αφού έχεις πτωχεύσει από τό `34;

Τό σχέδιο “Marshal”, κύριοι, ήταν από τά λεφτά τών ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
“Κύριοι χρωστάτε, έχω τα χρέη σας”…

Κύριοι για να πάρετε τον πλανήτη κόψατε χρεόγραφα.
έτσι πήρατε τον πλανήτη
αυτά τα χρεόγραφα τα έχω στα χέρια μου.

Εγώ δεν κυνηγάω κράτος δεν κυνηγάω Αμερικανό
δεν κυνηγάω φαντάσματα
αγαπάω όλους τους λαούς και θεωρώ ότι όλοι οι λαοί είναι σκλαβωμένοι.
και λέω λοιπόν σε αυτούς τους κυρίους.


Κύριοι είστε οι τραπεζίτες των αδελφοτήτων.


Οι αδελφότητες δεν έχουνε λεφτά και σας έχουν βάλει εσάς
για τραπεζίτες.
Κύριοι χρωστάτε. έχω τα χρέη σας.
και θα τα πληρώσετε γιατί τα έχετε υπογράψει εσείς.
έχω τα χρέη των τραπεζιτών των παγκοσμίων τραπεζιτών
έχω τα ομόλογα τους

Όχι αυτά που βλέπετε τώρα, εκείνα που δεν βλέπετε τώρα

Κύριοι μαζευτείτε και πληρώστε…..
….. μαζευτείτε και πληρώστε διαφορετικά οι εξελίξεις
δεν θα είναι καλές για κανέναν.

f19e7-meandros