ΝΟΗΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 00:00:01 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

1
1304

divider_ellanionforum.com_esy

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΑΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

00:00:01

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝΤΩΝ. ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ (00:00:01 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ

f19e7-meandros

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, Η ΩΡΑ 22:00, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,
—————–
ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ,
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΔΗΤΤΟΥ),
—————–
ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ,
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ: 50 ΑΤΟΜΑ, 25 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 25 ΑΝΔΡΕΣ.
—————–
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ 00:00:01” ( 1 δευτερόλεπτο μετά τα μεσάνυχτα )
========
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6944297599
6939222700
ΣΤΙΣ 22:00 ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
—————-
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 00:00:01” ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ…!!!

pretty-greek-architecture-temple-of-zeus-athens

 f19e7-meandros

ΚΡΑΤΑΙΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ , ΑΙΘΕΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΑ , ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ.
ΔΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.
ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ.
ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΒΟΗ ΘΕΙΑ:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ) ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΧΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ.
ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΕΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ.

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ

f19e7-meandros

11270516_435932189918268_3850465426205599836_o

f19e7-meandros

ΕΠΕΙΔΗ.!!!!!!!
Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΘΕΚΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΕΙΟΥ ΝΟΥ…..
«ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΑΙΘΕΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ Μ’ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΝΗ, ΟΥΤΕ ΚΡΑΥΓΗ, ΟΥΤΕ ΚΤΥΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΗΜΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΚΡΟΝΙΩΝΑ. ΈΤΣΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ»
(ΟΡΦΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ 6, 19-23).
ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΙΟΓΕΝΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΟΥ ΣΧΟΙΝΙΟΥ» ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΙΟ ΔΕΣΜΟ (ΟΡΦΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ 10) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΛ-ΛΑΣ…. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ…..

 

f19e7-meandros

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙ ΣΤΙΣ 00:00:01

ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ SORRAS T.V. ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ”ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ”
3′:34” ( 3 ΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ 34 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ)

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!

f19e7-meandros

Γιάννης Καλογερόπουλος

Δ Ι Α – Β Α Ζ Ω …. [ ΔΗΛΑΔΗ … ΤΟΝ ….. Δ Ι Α ….. ΒΑΖΩ …… ΣΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΒΑΖΩ ΤΟΝ .. Δ Ι Α ????
…. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ….. Δ Ι Α ….ΝΑ …. ΓΝΩΡΙΣΕΙ ….. ΜΑΘΕΙ …. ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ …. ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ …. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ( ΠΛΗΡΟ / ΗΣ = ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ , ΠΛΗΡΩΘΕΙ , ΓΕΜΙΣΕΙ )
.. ( ΦΟΡΙΑ = ΦΕΡΕΙ , ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ) ???
… ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ … Δ Ι Α … ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ … ( Ο Δ Ι Α Σ …. ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΟΗΣΗ ΜΟΥ Η … ΕΝ-ΛΟΓΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ )
ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ !!!!! …..
ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ??? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ???? …… ΜΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝ-ΛΟΓΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ !!!
…. ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ??
…. ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΣΚΕΨΗ !!! …… ΣΚΕΨΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!!
….ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΣΚΕΨΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ ????
… ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΝ-ΛΟΓΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ( Δ Ι Α Σ = ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ –ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΙΚΗ ΥΛΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ …… ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ -ΣΚΕΨΗΣ )
…. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΚΕΨΗ…. Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!!
… ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΣΚΕΨΗ ???
…. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ( ΤΑ ΣΚΕΠΤΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜ-ΠΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ !!!
…. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ( ΤΑ ΣΚΕΠΤΟΝΙΑ ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ !!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ !!!! …. ( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ )
…… Η ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ( ΣΚΕΠΤΟΝΙΑ ) ΔΕΝ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ !!!……

ΑΡΑ : Η ΣΚΕΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝ-ΛΟΓΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ( Δ Ι Α Σ ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ – ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕΙ – ΕΞΕΣΦΕΝΔΟΝΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥ ΣΥΜ-ΠΑΝΤΟΣ …. ΑΛΛΑ ….. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑ–ΣΤΑΣΕΙΣ !!!!
( ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜ-ΠΑΝΤΑ )
… Η ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜ-ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ-ΛΟΓΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ …

Δ Ι Α Σ ΕΝΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!!

ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ( ΣΤΑΛΣΗΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ) ΠΑΝΤΟΥ !!!!
ΟΠΟΤΕ ΔΙΑ- ΒΑΖΟΝΤΑΣ …… ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ -ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ( ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΣ ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΦΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜ-ΠΑΜ !!!
… ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕ-ΧΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑ-ΓΝΩΝΩ ….
( ΑΝΑ-ΓΝΩΣΙΣ ….. ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ…. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΟ–ΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΙΕΣ ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ Δ Ι Α – ΒΑΖΩ …. ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜ-ΠΑΝ !!! ΩΣ ΣΚΕΨΗ –ΛΟΓΙΣΜΟ — ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,… Ο ΕΝ-ΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΣ !!!

f19e7-meandros

Artemis Sorras

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ Η ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΛΑΝΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Η ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ [ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ] ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΛΕΝΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ [ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΝΟΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ] ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΧΑΝ ΤΑ ΑΛΛΙΩΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ [ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΑΛΜΟΙ [ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΕΝΕΛΛΗΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΕ ] ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ [ ΠΑΛΙ ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΕΙ ] Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ Ο ΤΡΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΨΑΛΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΡΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΟΜΟΝΟΗΣΑΝ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΩ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ???? ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

f19e7-meandros

f19e7-meandros

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ http://www.thetimezoneconverter.com ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΜΕ.