ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 16η ΜΑΗ 2899 (2015)

0
502

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ

ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

 

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΛΛΟΦΥΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΕΡΤΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ. Η ΠΟΙΝΗ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΧΑΙΡΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1834 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ….

Οι αντιπροσωπευτικοί θεσμοί κατά τη μοναρχία του Όθωνα

Την 1η Φεβρουαρίου του 1832 οι Μεγάλες Δυνάμεις όρισαν τον πρίγκηπα της Βαυαρίας Όθωνα ως ηγεμόνα της Ελλάδας, αποδεχόμενες ταυτόχρονα τους όρους του πατέρα του, βασιλιά Λουδοβίκου της Βαυαρίας να μην τεθεί σε εφαρμογή το ετοιμαζόμενο στην Ελλάδα Σύνταγμα, αλλά η κυβέρνηση να είναι ισχυρή και μοναρχική και να έχει ο Όθωνας το δικαίωμα να παραχωρήσει Σύνταγμα, ανάλογα με την κρίση του.

Η βασιλεία του Όθωνα διήρκεσε μέχρι τις 12/24 Οκτωβρίου του 1862. Στην πρώτη περίοδο της βασιλείας του, 1833-1843, κυβέρνησε απολυταρχικά. Απόλυτη μοναρχία είναι το πολίτευμα, όπου τη νομοθετική και την εκτελεστική εξουσία ασκεί ο βαισλιάς, ενώ στο όνομά του ασκείται και η δικαστική εξουσία. Είναι, σύμφωνα με τους θεωρητικούς της απολυταρχίας, “ελέω Θεού Βασιλεύς”, δηλαδή βασιλιάς με τη θέληση του Θεού και δίνει λόγο μόνον στον Θεό.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ …

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ??

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ …

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΧΑΡΤΙΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ … ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 

BANQUE-D-ORIENT

 

ΑΥΤΗΝ Η ΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ … ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟ ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE, DEUTSCHE BANK, NATIONAL BANK Ελλάδος, KAI Banque de France ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα – ECB & European System of Central Banks, ESCB.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ Η K F W ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ W. GERMANY LTD [ σημερινη Γερμανια ] !!!
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ !!

ΣΤΟ BLOG http://spametadesma.blogspot.gr/

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ … ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΛΕΙΠΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ … ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ. ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

  • ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  • ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ
  • ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΤΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ … ΩΣ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ-ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ???

ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ???

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ….

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ … ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΠΟΥΛΙΩΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ???

ΠΟΤΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ Η ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ???

ΜΗΠΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ???

ΜΗΠΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ???

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ 
ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ 
ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ???

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ???

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ … ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

  • ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

  • ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

 

ΜΕΡΟΣ Α & Β

  • ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.