Αρτέμης Σώρρας & ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

0
353

Αρτέμης Σώρρας

Αγαπητοι κύριοι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

 Επίσημο κάλεσμα των Υποψηφίων Δημάρχων-Συνδυασμών από όλη την ΕλλάδαΟ Οργανισμός «ΕΙ. Ε.N.D.» (End National Debt-Τέλος Εθνικού Χρέους) και ο Αρτέμης Σώρρας, μετά την επίσημη χρηματοδότηση στις 28/9/2012 με 600 δισεκατομμύρια δολλάρια (Ομόλογα-Χρεόγραφα ΙΒΟΕ Αμερικανικού Δημοσίου) προς την Ελληνική Δημοκρατία και την πανηγυρική αθώωσή της, στο Η΄Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 28/6/2013 περί της ύπαρξης και γνησιότητας των εν λόγω Ομολόγων (Απόφαση 67650/13) ΠΡΟΧΩΡΑ πλέον στο Πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων που ο Αρτέμης Σώρρας έφερε στην Πατρίδα μας.
Σας καλούμε ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως και όλους τους υποψήφιους Δημάρχους και τους συνδυασμούς τους καθώς και όλους τους συνέλληνες που σκέφτονται, πράττουν και θέλουν να προσφέρουν για το καλό της Μάνας μας Ελλάδας, καλούμε όλους τους ανθρώπους των γραμμάτων, των επιστημών, των τεχνών, όλους τους επιχειρηματίες της χώρας και όλους τους απλούς συνέλληνες, που βρίσκονται έξω από κόμματα και διαπλεκόμενα συμφέροντα και θέλουν να συνενωθούν μαζί μας στον αγώνα της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας και να διαχειριστούν τους Δήμους της χώρας την επόμενη ημέρα με το Πρόγραμμα χρηματοδότησης των Δήμων που ο Αρτέμης Σώρρας έφερε στην Πατρίδα μας.
Το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόγραμμα Ανθρωπιστικής βοήθειας και Ανάπτυξης που ο Αρτέμης Σώρρας έφερε στην Χώρα μας με χρήματα του παγκόσμιου ταμείου (καταπίστευμα) και δικές του εγγυήσεις είναι ήδη σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται η διαδικασία με τους πρώτους Δήμους της Ελλάδας που έχουν υπογράψει. Σε λίγο καιρό οι εν λόγω Δήμοι θα ξεχρεώνουν όλους τους δημότες τους και θα αρχίσουν τα έργα ανάπτυξης αυτών των Δήμων και τότε κανείς δεν θα μπορεί να κρύψει την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό!
Το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόγραμμα Ανθρωπιστικής βοήθειας και Ανάπτυξης, με όλες τις μελέτες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό, θα δοθεί στους υποψήφιους συνδυασμούς που αποδεδειγμένα απαρτίζονται από Έλληνες, οι οποίοι και θα υπογράψουν συμφωνητικό ότι θα πράττουν με Ελληνικό φρόνημα και θα κατεβάσουν την επόμενη ημέρα το Πρόγραμμα προς όφελος όλων των Δημοτών και των Ελλήνων γενικότερα.
Ο Αρτέμης Σώρρας και ο συμβουλευτικός οργανισμός EI-END έχουν τους μηχανισμούς, έχουν τα εργαλεία, έχουν την τεχνογνωσία, έχουν αποδεδειγμένα την πρόσβαση στα παγκόσμια ταμεία του Ελληνισμού, έχουν όλα τα εφόδια και το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόγραμμα Ανθρωπιστικής βοήθειας και Ανάπτυξης προς τους Δήμους της Ελλάδας και όλα αυτά τα δίνουν στους υποψήφιους Δημάρχους και τους συνδυασμούς τους!
Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος θα μπορεί να δεσμευθεί για έργα ανάπτυξης από την επόμενη ημέρα; Ποιος θα μπορεί να δεσμευθεί ότι θα ξεχρεώσει όλα τα χρέη των Δημοτών του όπως τα στεγαστικά δάνεια; Ποιος θα μπορεί να δεσμευθεί ότι θα ξεχρεώσει άτοκα όλα τα δάνεια των επιχειρήσεων και θα τις αναχρηματοδοτήσει ατόκως; Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος θα μπορεί να δεσμευθεί για δωρεάν υγεία και παιδεία; Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος θα μπορεί να δεσμευθεί για τοπικές Ελληνικές μονάδες απορρόφησης όλων των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων; Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος και συνδυασμός θα μπορεί να δεσμευθεί ότι αν δεν γίνουν όλα αυτά και άλλα πολλά που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, θα παραιτηθεί του αξιώματός του;(!!!)
Καλούμε όλους τους Ελεύθερους υποψήφιους Δημάρχους και τους συνδυασμούς τους καθώς και όλους τους Ελεύθερους Έλληνες να παραβρεθούν στην Θεσσαλονίκη και να γνωριστούμε όλοι οι Έλληνες.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ! ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ! ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ-END ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!
ΣΥΝΕΝΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ!

ΠΗΓΗ