ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ Αφοι ΚΛΟΥΖΩ

0
408

Vicky Charalambous
Αναφορικά με παλιό δημοσίευμα που κυκλοφορούν εκ νέου οι διάφοροι Σωτήρες της Ελλάδος εναντίον του Αρτέμη και των προτάσεων αυτού καθώς και των κινήσεων όλων ημών παραθέτω τα ακόλουθα:

Οι αδελφοί Κλουζώ μπορέσαν να αποδείξουν την «κομπίνα» λένε..

Και ΤΤΕ, όπως λένε, έκανε επιστολή προς το Αμερικάνικο Δημόσιο, λένε.. και αυτό απάντησε ότι είναι παράνομα.. λένε!!!!!

Πόσα βαρβιτουρικά πρέπει να καταναλώνει κανείς για να κάθεται να γράφει όλες αυτές τις ανοησίες;

 • Είναι δυνατόν το Αμερικάνικο Δημόσιο να άφηνε τον Σώρρα να κυκλοφορεί ελεύθερος και να σπέρνει «πλάνη» στον κόσμο;
 • Είναι δυνατόν η Αμ. κυβέρνηση να άφηνε ελεύθερο οποιονδήποτε κυκλοφορούσε με χρεόγραφα με το όνομά της;

Και στην Ιταλία όταν παρουσιάστηκε μια ομάδα που κατέθεσε όμοιας φύσης χρεόγραφα με το όνομα της Αμερικής, συγκεκριμένα στο Μιλάνο το 2012, την ίδια ημέρα η CIA και οι διωκτικές αρχές της χώρας φυλάκισαν τους φέροντες με αστραπιαίες διαδικασίες.. ενώ ο Σώρρας ενημερώνει την Αμερική, η Αμερική δεν απαντάει στο δικηγόρο, κάνει μήνυση στη ΤΤΕ και στην κυβέρνηση, η ΤΤΕ και η Κυβέρνηση δεν απαντούν παραμόνο λένε ότι θα το ελέγξουν, ο Σώρρας συνεχίζει να τους στέλνει εξώδικα και ζητά απάντηση, σιγή ιχθύος από όλες τις πλευρές, αφού δεν του απαντούν τους κάνει μήνυση, καθυστερεί η Δίκη, γίνονται επερωτήσεις στη Βουλή αλλά ποτέ δε δίνεται απάντηση σε κανένα, του κάνει μήνυση ο Υπουργός υγείας, ο Σώρρας κερδίζει και επικυρώνονται ότι όλα όσα λέει είναι αλήθεια, καταθέτει πρόταση για το ΤΧΣ την οποία και πάλι δεν απαντάνε, κάνει μήνυση και πάλι, κάνω μήνυση εγώ για συκοφαντία στον Τριανταφυλλόπουλο για τα ψέματα που έσπειρε εναντίον του Αρτέμη αλλά και εναντίον της πρότασης χρηματοδότησης που έχουμε όλοι προσωπικά έννομο συμφέρον στην εκπομπή του και ακόμα δεν δικάστηκε- σιγή ιχθύος.. , με καλούν εμένα, τον Γιάννη Αλεξάντερ και Γιάννη Καλογερόπουλο για ανάκριση στον Εισαγγελέα που προέκυψε από ανώνυμη καταγγελία !!! ότι προωθούμε παράνομες πράξεις στους Δήμους, δίνουμε κατάθεση και η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο, ζητώ να μου δώσουν το δικαίωμα να καλέσω εμπειρογνώμονες για να βρεθεί ο ανώνυμος καταγγέλλων για να προχωρήσω σε αγωγή και δεν μου το έδωσαν μέχρι σήμερα και πάει λέγοντας..

Παράλληλα, κατατέθηκαν 200 επιστολές σε όλα τα κράτη του πλανήτη δια μέσου των Ηνωμένων Εθνών και γνωστοποιήσαμε την πρόταση της Ελλάδος και Κύπρου και καλέσαμε όποιο Κράτος ενδιαφέρεται να συμπορευτεί και πάει λέγοντας.

Και θέλω επίσης να θυμίσω, ότι το 2010, από τον ίδιο φάκελο πριν ακόμα εμφανιστεί ο Αρτέμης στο προσκήνιο, κατατέθηκε χρεόγραφο για 3 Δις στην Τράπεζα της Ελλάδος για έλεγχο με πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ως αντασφάλεια για να ληφθεί δάνειο και η ίδια η τράπεζα της Ελλάδος απήντησε ότι έχει προβεί στον έλεγχο και ότι είναι όλα εντάξει!

Τι να πω, αφού είναι τόσο δυνατός ο Σώρρας και καταφέρνει να είναι υπεράνω όλων των θεσμών, Κρατών δικαστηρίων κτλ, να τους καλεί και τους ενημερώνει όλους, κυβέρνηση της Αμερικής, ΤΡΟΙΚΑ, Ελληνική και Κυπριακή Κυβέρνηση και αντί ένας από όλους τους φορείς να τον σταματήσουν τον αφήνουν να τα κάνει όλα αυτά, τότε και πάλι Μπράβο του!

Και με τόσες μηνύσεις και εξώδικα που λαμβάνουν όλοι, το ότι κερδίζει τις δίκες του που αφορούν το θέμα αυτό, το ότι δεν τον σταματά κανείς σε κανένα αεροδρόμιο που μπαινοβγαίνει κάθε λίγο με το ίδιο διαβατήριο, το ένα και μοναδικό ελληνικό διαβατήριο, που κυκλοφορεί και κάνει ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, χρειαζόμαστε τους «ιδιώτες φαντασιόπληκτους Κλουζώ» να μεταδώσουν ανοησίες για να αποδειχτεί η αλήθεια!

 

divider

 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ 5 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗδυναμη

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ

 • ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ
 • ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ
 • ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΜΑΣ

[ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ]

 • ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
 • ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
 • ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ
 • ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ
 • ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ [ ΟΧΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ]
 • ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
 • ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ
 • ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ
 • ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
 • ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ [ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ]
 • ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
 • ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

«ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ»

 • 5 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
 • ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ
 • ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ
 • ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ????

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΝΟΗΣΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΟ [ ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ] ΣΕ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

₪₪₪₪₪₪₪₪ЭIЄ₪₪₪₪₪₪₪₪

divider

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ – ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ!!!

Κυκλοφορεί μέσω πρωτοβουλίας πολιτών το παρακάτω ψήφισμα, που οι υπογράφοντες ζητούν την εξέταση και αποδοχή της πρότασης Σώρρα από το Ελληνικό Κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση αποδοχής και υποστήριξης γράφει:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ
 
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ ΥΨΟΥΣ 6οο.οοο.οοο.οοο $ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/9/12 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:
 
Ως Έλληνας πολίτης για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και την κατάργηση των μνημονίων που οδήγησαν τη χώρα σε υποδούλωση με επαχθείς και ειδεχθείς όρους επιθυμώ:
 
 1. Να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμιου Σώρρα & του Οργανισμού E.N.D. (End National Debt) ύψους 6οο.οοο.οοο.οοο $ Η.Π.Α., από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αυτήν από 28-9-2012 με την κατάθεση των χρημάτων.
 2. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των ανώτατων δικαστών του Αρείου Πάγου, για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του δημοσίου χρέους.
 3. Να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες.
 
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου, σε περίπτωση μη ελέγχου και αναιτιολόγητης ή σιωπηρής απόρριψής της ως άνω πρότασης από την Ελληνική Κυβέρνηση και σύναψης νέων μνημονιακών συμβάσεων που οδηγούν σε απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

ArrowDown

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος

 

divider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 – ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ … ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ … ΑΡΙΘΜΟΙ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΓΕΓΟΝΟΤΑ