ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ???

0
394

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Από Γιάννης Καλογερόπουλος

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ :

ΒΑΖΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ [ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ … ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛ ] ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ [ΕΥΡΩ ] ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ !!

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ !!!

ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΔΙΔΕΙ [ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ] ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ [ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΕΟΥΣ δλδ με εγγυηση το ιδιο το χρεος που αναγραφεται στα ομολογα που εγγυονται οι λαοι μελη ] ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ [ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ] !!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ !!!

ΠΑΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ … 1.2 % [ ΓΙΟΥΡΙΜΠΟΡ ] !!!

ΕΝΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ [ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ] ΠΑΡΑΓΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ;;;; ΠΟΙΟΣ ;;;;

..ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ …

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ [ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !!!!!!!

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ !!!!!!!!

ΣΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΚΟΥΣ !!!!

δλδ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΑΧΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ !!!!

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ !!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ … ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 22 / 1 / 2015 !!!!

ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΦΕΚ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ :
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ δλδ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΓΓΥΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ] ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟΚΟΣ 12,5% ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΤΟΚΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!

ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ;;;; ΠΟΙΟΣ ;;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ !!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ [ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Α Α Α + ] ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ !!!

ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ [ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ] ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ … ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΣΤΟ Γ.Λ.Κ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΔΔΗΧ !!!

ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ : ΣΤΟΝ ΟΔΔΗΧ !!!!

ΟΔΗΧ_ΣΩΡΡΑΣ

 

Angelo Irakleides : ΠΟΥ ΣΑΙ “ΒΑΡΟΥΦ..ΆΚΗ”….
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΡΕΙΣ… ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ… Ε;;; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.!! ΑΝΤΕ ΝΤΕ.!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ … ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΒΑΡΟΥΦ.!! ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΑ..!! ……..[ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ.!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.!!]

Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.!!

600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 28/9/12 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.!!!!!

ΣΤΙΣ 28/9/12 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600.000.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 100 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΟΛΙΣ Ο,5% ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.!!!!

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΦΟΡΕΙΣ :

1. ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ.
2. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
3. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
4. ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
5. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
6. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
7. ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κα LAGARDE
8. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ.
9. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
10. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.BARROSO

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΟΔΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ “ΟΡΟΥΣ”…

Πηγή: http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html