ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ

2
4598

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ …

ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ

ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ

divider

Β.ΣΟΙΜΠΛΕ

ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ … ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

 

Δ.ΡΟΚΦΕΛΕΡ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

divider

ΒΙΝΤΕΟ

divider

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΤΟ 2016 ΕΩΣ ΤΟ 2018

Οτι είναι για σκύλους και γάτες για χρόνια τώρα παγκόσμιο πρότυπο, θα εισαχθεί σταδιακά για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιανουαρίου 2016.

Ολοκαίνουρια αυτή η ιδέα δεν είναι, αλλά εισάγεται τώρα στο σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πρώτη φορά σε μεγάλη κλίμακα σε μια κοινότητα.

Πριν από λίγες ημέρες(Αυγουστός 2014), τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ μετά από μακρές μυστικές διαπραγματεύσεις σχετικά με τα  Personal-Standardchip (εν συντομία EPS) ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΣΙΠ.

Τους τελευταίους μήνες, οι δημοσιεύσεις του ειδικού ασφαλείας Έντουαρντ Σνόουντεν για την αμερικανική NSA διέσπειραν τον φόβο.

Προληπτικά, ότι οι λεπτομέρειες σχετικά με το πόσα και τι έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ σχετικά με το τσιπάρισμα των Ευρωπαίων πολιτων μεσω του Personal-Standardchip (εν συντομία EPS), οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν αποφασίσει να σταματήσουν τις προετοιμασίες εισαγωγής του ΤΣΙΠ (EPS-Chip) στους πολίτες μέχρι νεωτέρας οπου οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για αυτό το σκοπό.

Όπως ανακοινώθηκε τώρα, η ΕΕ έχει συμφωνήσει με τον Σνόουντεν (συμφωνία για μη αποκάλυψη),  έτσι ώστε να μην δημοσιεύονται λεπτομέρειες της συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ σε σχέση με το τσιπ EPS. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Σνόουντεν λέγεται ότι έχει λάβει εφάπαξ καταβολή € 12.350.000 για το σκοπό αυτό.

ΑΠΟ 1ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ

Το προγραμμά τους να μας τσιπάρουν ηταν να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2015 αλλά λογώ του ότι δεν προλάβαν να βάλουν τη νομική βάση παρατάθηκε για τον επόμενο χρόνο.

Πιθανόν σε ορισμένες χώρες να γίνουν καταγγελίες από πολίτες της ΕΕ ή ομάδες συμφερόντων κατά του τσιπ EPS.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ωστόσο, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει καταστήσει σαφές ότι η υποχρεωτική εφαρμογή των τσιπ EPS δεν συνεπάγεται την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι νομικές ενέργειες δεν θα μπορούσαν, επομένως, να έχουν καμία πιθανότητα επιτυχίας.

divider

divider

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ

ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙΣ

divider

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

divider

ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

download

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

divider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!! – Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ – ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 . . ΦΕΚ 315 . 27-12-1945 – ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΣΕΛΙΔΑ 1588

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 

divider

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ – ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ!!!

Κυκλοφορεί μέσω πρωτοβουλίας πολιτών το παρακάτω ψήφισμα, που οι υπογράφοντες ζητούν την εξέταση και αποδοχή της πρότασης Σώρρα από το Ελληνικό Κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση αποδοχής και υποστήριξης γράφει:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ
 
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ ΥΨΟΥΣ 6οο.οοο.οοο.οοο $ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/9/12 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:
 
Ως Έλληνας πολίτης για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και την κατάργηση των μνημονίων που οδήγησαν τη χώρα σε υποδούλωση με επαχθείς και ειδεχθείς όρους επιθυμώ:
 
  1. Να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμιου Σώρρα & του Οργανισμού E.N.D. (End National Debt) ύψους 6οο.οοο.οοο.οοο $ Η.Π.Α., από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αυτήν από 28-9-2012 με την κατάθεση των χρημάτων.
  2. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των ανώτατων δικαστών του Αρείου Πάγου, για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του δημοσίου χρέους.
  3. Να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες.
 
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου, σε περίπτωση μη ελέγχου και αναιτιολόγητης ή σιωπηρής απόρριψής της ως άνω πρότασης από την Ελληνική Κυβέρνηση και σύναψης νέων μνημονιακών συμβάσεων που οδηγούν σε απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

ArrowDown

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος