Πολίτης δ΄απλώς ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον η τω μετέχειν κρίσεως και αρχής

0
257

Ei-End Μνημοσυνη

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

divider

ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 14-2-15

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Καλησπέρα και από μένα συνήμονες και φίλοι, συνέλληνες και συνελληνίδες.

«Πολίτης δ΄απλώς ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον η τω μετέχειν κρίσεως και αρχής» τα λόγια του μεγάλου φιλόσοφου του Αριστοτέλη.

Πολίτης είναι αυτός, ο ορισμός του πολίτη, είναι αυτός ο οποίος μετέχει της κρίσεως και της αρχής, αρχή είναι η εξουσία. Είμαστε σήμερα πολίτες, νιώθετε ότι μετέχετε της κρίσεως και της εξουσίας;

Το σύγχρονο Ελληνικό κράτος μετά το 1821 ιδρύθηκε και ξεκίνησε μετά τον Ιωάννη Καποδίστρια. Ο Ιωάννης Καποδίστριας στην 3η Εθνοσυνέλευση ορίστηκε ως κυβερνήτης του Ελληνικού έθνους. Στην 4η Εθνοσυνέλευση στο Άργος προσπάθησε να δώσει ένα σύνταγμα για να κατοχυρώσει τον πολίτη, τον Έλληνα. Δυστυχώς οι μεγάλες δυνάμεις δεν του το επέτρεψαν και όχι μόνο οι μεγάλες δυνάμεις αλλά και αυτοί οι οποίοι ήτανε μέσα στο Ελληνικό κράτος, που ήτανε σε στοές μασονικές, που ήτανε σε εταιρίες εναντίον του Ελληνικού κράτους. Ο μεγάλος Καποδίστριας δολοφονήθηκε το 1831 και σταμάτησε η ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Από τότε ξεκίνησε μία μοναρχία η οποία ορίστηκε από τους μονάρχες της Ευρώπης, φέρανε τον Όθωνα όταν τον ζητήσαμε εμείς επιτακτικά μέσα από τα κόμματα αυτά που υπήρχαν, σύνταγμα δεν μας έδωσαν, τον διώξαμε τον Όθωνα και μας φέρανε άλλον, τον Γκλύξμπουργκ.

Πραγματικά η Ελληνική δημοκρατία σταμάτησε με τον θάνατο του Καποδίστρια το 1831 και εξακολουθούνε τα κόμματα, τα οποία ξεκίνησαν από τον Όθωνα και μετά, να υπάρχουνε μέχρι σήμερα. Και βλέπουμε ότι μέχρι τότε υπήρχανε κόμματα όπως το φιλογαλλικό, το φιλοαγγλικό και το φιλορωσικό, ένα φιλελληνικό όμως υπήρχε; Γιατί όλοι οι ήρωες της επανάστασης του 1821 είχαν άσχημο τέλος, ή κατέληξαν στη φυλακή ή απαξιώθηκαν ή δολοφονήθηκαν; Και βλέπουμε σήμερα τα κόμματα που υπάρχουν, υπάρχει κάποιο φιλελληνικό κόμμα; Για δέστε το θέατρο του παραλόγου που παίζεται τώρα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις του χρέους, του υποτιθέμενου, που έχουμε. Μέχρι τώρα υπήρχανε οι προηγούμενοι, της προηγούμενης κυβέρνησης οι υπουργοί οι οποίοι πήγαιναν και κάνανε σκληρές, σκληρότατες διαπραγματεύσεις για το χρέος το οποίο έχουμε.

Και εμείς επειδή γνωρίζουμε τι γίνεται, βλέπουμε ένα θέατρο του παραλόγου. Και σήμερα βλέπουμε τον κύριο Βαρουφάκη να δίνει συνεντεύξεις και να γίνονται τεράστιες αναλύσεις γύρω από τα λόγια του, αλλά εμείς ξέρουμε, ξέρουμε ότι όλα αυτά είναι ένα θέατρο. Γιατί η Ελλάδα δεν χρωστάει, γιατί η Ελλάδα έχει σαν κυρίαρχο κράτος 600 δισεκατομμύρια κατατεθειμένα από τις 28 Σεπτεμβρίου του 2012. Και τους παρακολουθούμε και ξέρουμε ότι όλα αυτά που κάνουν είναι μια εξυπηρέτηση των αφεντικών τους. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά και έχουμε εμείς ζητήσει να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Ζητάει και ο κύριος Βαρουφάκης, με τι προσόντα κύριε Βαρουφάκη; Μόνο εμείς με τα 600 δισεκατομμύρια μπορούμε να κάνουμε λογιστικό έλεγχο και να ελέγξουμε όλους όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα!

Ξέρουμε λοιπόν πολύ καλά τι συμβαίνει. Και επειδή επίσης ξέρουμε ότι όλα αυτά τα κόμματα δεν έχουνε σχέση με το Ελληνικό αξιακό σύστημα και ξέρουμε ότι τα κόμματα γίνανε μόνο και μόνο για να διαλύσουνε και να κομματιάσουν την κοινωνία μας, σταματάμε με οποιοδήποτε τρόπο να έχουμε σχέση με όλα αυτά και πηγαίνουμε κατ΄ευθειάν σε αυτό που λέγεται δημοκρατία. Πηγαίνουμε στην Ελληνική δημοκρατία, το «κρατείν του δήμου». Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα και θα κάνει ο Αρτέμης Σώρρας την επίσημη έναρξη της ίδρυσης και της λειτουργίας των Ε.ΣΥ., των «Ελλήνων Συνέλευσις».

Αγαπητοί μου ξεκινάμε μία επανάσταση και η επανάσταση αυτή δεν γίνεται ούτε με όπλα, ούτε με αίμα. Γίνεται απλά εγκαθιδρύοντας την Ελληνική δημοκρατία στην χώρα μας. Αυτό είναι επανάσταση και το κάνουμε σήμερα. Δημιουργούμε λοιπόν σε κάθε δήμο που είναι το κύτταρο του έθνους μας, τον πυρήνα ο οποίος θα εξυγιάνει αυτό το κύτταρο. Και όταν τα κύτταρα αυτά θα εξυγιανθούνε θα γίνει ο ιστός υγιής, θα γίνει το έθνος μας πραγματική δημοκρατία, θα έρθει δηλαδή η εξουσία και η κρίση στα χέρια των Ελλήνων.

Έτσι λοιπόν κάνοντας την επανάστασή μας, ιδρύουμε στους 910 δήμους, σύμφωνα με τον Καποδιστριακό καταμερισμό, Μ.Κ.Ο. οι οποίες είναι νομικές οντότητες και οι οποίες ιδρύονται από τους τοπικούς πολίτες και δημότες και αυτές θα αποτελέσουνε τον κύτταρο της δημοκρατίας κάθε τόπου. Ξεκινάμε λοιπόν να ιδρύουμε αυτές τις Μ.Κ.Ο. τις «Ελλήνων Συνέλευσις», της Ε.ΣΥ. και θα έρθει με αυτό τον τρόπο πολύ γρήγορα το αποτέλεσμα που θέλουμε, να φέρουμε στην Ελλάδα μας την δημοκρατία, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας γιατί είναι δικιά μας.

Και αυτά που κάνουν, αυτά που κλείνουνε συμφωνίες η εταιρία που λέγεται Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας με την εταιρία που λέγεται Δημοκρατία της Ελλάδος με έδρα το Βερολίνο, δεν ισχύουν γιατί η Ελλάδα είναι έθνος κυρίαρχο και έχει εθνική κυριαρχία. Και όλοι εμείς ως Έλληνες έχουμε αυτό το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας και δεν το εγκαταλείπουμε ούτε το παραχωρούμε. Ξέρουνε λοιπόν πάρα πολύ καλά ότι ό,τι κάνουν δεν ισχύει γιατί το Ελληνικό έθνος είναι κυρίαρχο και οι Έλληνες είναι κυρίαρχοι πολίτες.

Διεκδικούμε λοιπόν μέσα από τις Ε.ΣΥ. αυτό που είναι αυτονόητο δικαίωμά μας, την ελευθερία μας, την κυριαρχία μας και αυτό θα το πετύχουμε. Μένει να συνενωθούμε, όσο πιο γρήγορα συνενωθούμε και μπούμε στην διαδικασία αυτή, τόσο πιο γρήγορα αγαπητοί μου θα φέρουμε την Ελλάδα εκεί που πρέπει.

Η Βίκυ Χαραλάμπους θα εξηγήσει το πώς αυτό γίνεται και πως αυτό έχει μεγάλη ισχύ από αυτά που έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας σε όλους εμάς, σε όλους εμάς τους πολίτες της Ελληνικής κυρίαρχης δημοκρατίας. Ευχαριστώ.

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

divider

divider


divider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 28/9/12 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!

 

divider

10429412_845984365452272_429954948603922133_n

 

divider

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.

divider

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

divider

ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

download

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

divider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!! – Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ – ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 . . ΦΕΚ 315 . 27-12-1945 – ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΣΕΛΙΔΑ 1588

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

 

divider

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ – ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ!!!

Κυκλοφορεί μέσω πρωτοβουλίας πολιτών το παρακάτω ψήφισμα, που οι υπογράφοντες ζητούν την εξέταση και αποδοχή της πρότασης Σώρρα από το Ελληνικό Κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση αποδοχής και υποστήριξης γράφει:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ ΥΨΟΥΣ 6οο.οοο.οοο.οοο $ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/9/12 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:
Ως Έλληνας πολίτης για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και την κατάργηση των μνημονίων που οδήγησαν τη χώρα σε υποδούλωση με επαχθείς και ειδεχθείς όρους επιθυμώ:
 
  1. Να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμιου Σώρρα & του Οργανισμού E.N.D. (End National Debt) ύψους 6οο.οοο.οοο.οοο $ Η.Π.Α., από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αυτήν από 28-9-2012 με την κατάθεση των χρημάτων.
  2. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των ανώτατων δικαστών του Αρείου Πάγου, για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του δημοσίου χρέους.
  3. Να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες.
 
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου, σε περίπτωση μη ελέγχου και αναιτιολόγητης ή σιωπηρής απόρριψής της ως άνω πρότασης από την Ελληνική Κυβέρνηση και σύναψης νέων μνημονιακών συμβάσεων που οδηγούν σε απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

ArrowDown

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος

divider

10387389_777915988896333_5887413791308535246_n

divider

10474866_777915975563001_5004166279006385404_n

divider

ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ

ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ????

 

divider

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ – World Trust

pdf-button-clear

divider

Complete puzzle of ASBLP of 2007

pdf-button-clear

divider

TOP SECRET

INFINITE BANK STATEMENTS

pdf-button-clear