Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2300 ΧΡΟΝΙΑ !!!!

0
405

Γιάννης Καλογερόπουλος

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ.

ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!

Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2300 ΧΡΟΝΙΑ !!!!

divider

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ….. ΑΡΓΗΣΕ … !!!

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. [ Ελληνων Συνελευσεις ]

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ Ε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!!

divider

ΜΝΗΜΟΝΙΟ :
Από τα παραπάνω εξηγείται συνεπώς και η επιμονή των κατακτητών της Τρόικας [ ΤΡΟΙΚΑ = ΔΝΤ , ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ] να ζητήσουν και η «ελληνική» κυβέρνησης να δεχτεί, να συμπεριληφθούν στην Δανειακή αυτή Σύμβαση οι άκρως προδοτικοί όροι περί «παραίτησης της Ελλάδος, αμετάκλητα και χωρίς όρους, από το δικαίωμα ασυλίας της επί όλων των περιουσιακών στοιχείων της» και από το «δικαίωμά της για την δικαστική της προσφυγή και προστασία στην και από την Ελληνική Δικαιοσύνη (!), στην διαδικασία εκτέλεσης της Σύμβασης αυτής»,
για την οποία «ισχύει το Αγγλικό Δίκαιο»!

divider

[ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Ο ΟΡΟΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΠΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ….. ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ. ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ..
ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !!!! ]

divider

Κι αυτό έγινε διότι, όλοι, οι Τροϊκανοί και η κυβέρνηση, γνωρίζουν ότι η Ελλάδα, θα μπορούσε να επικαλεσθεί και να ασκήσει το αναφαίρετο και μη-παραιτήσιμο δικαίωμα της «εθνικής της κυριαρχίας» στην εδαφική της επικράτεια. και να αρνηθεί την αποπληρωμή όλων των εξωτερικών της δανείων και χρεών της, για λόγους Εθνικού της Συμφέροντος.

Οι Τροϊκανοί εγνώριζαν επίσης ότι, μια (μελλοντική) αληθινά πατριωτική ελληνική κυβέρνηση, η μια Ε Θ Ν Ο Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η .

θα μπορούσε να ασκήσει το αναφαίρετο αυτό δικαίωμά της τής Εθνικής της Κυριαρχίας και να καταγγείλει και να ακυρώσει μονομερώς, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ με ειδικό ακυρωτικό νόμο, την προδοτική αυτή Δανειακή Σύμβαση, για τον λόγο ότι η τελευταία καταλύει της Εθνική Κυριαρχία της χώρας μας.

Και η μονομερής καταγγελία της Σύμβασης αυτής και για τον παραπάνω λόγο από την Ελλάδα, θα ήταν μια πράξη με την οποία η τελευταία θα εξέφραζε και προστάτευε την Εθνική της Κυριαρχία, στην οποία περιλαμβάνονται και η Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία της

divider

divider

10257001_10204649836199409_6443146285114133959_n

divider

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ….. ΑΡΓΗΣΕ … !!!

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. [ Ελληνων Συνελευσεις ]

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ Ε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!!

divider

Artemis Sorras
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΑΣΕΛΓΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΣΟΥ [ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ] ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ Η ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ

ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

divider

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ …

Viky Charalambous
Εξαρτάται τι σημαίνει για τον κάθε ένα το “Αποτέλεσμα”!

Για εμένα, εάν μου επιτρέπετε, Αποτέλεσμα είναι ότι κάποια χρόνια πριν εάν τολμούσες να πεις τη λέξη “Συνέλληνα” θεωρήτο απαγορευμένο είδος.. εάν σκεφτόμασταν ότι θα τολμήσουμε να ορθώσουμε ανάστημα μπροστά στο καθεστώς ήταν όνειρο θερινής νυκτός, εάν τολμούσαμε πριν να αγγίξουμε το θέμα “Παγκόσμια ταμεία” και δικαιώματα σε αυτά, θα ήταν υπόθεση τρελών και πάει λέγοντας.

Το ότι σήμερα οι Έλληνες συνενώνονται κάτω από μια προοπτική και ένα συλλογικό αγώνα εναντίον της φαυλοκρατίας, της ιδιοτέλειας, την ανισότητας, της παραβίασης κάθε δικαιώματός μας και το ότι συλλογικά πολεμάμε για τα πραγματικά Ελληνικά αξιακά πρότυπα, αυτό εμένα μου δηλώνει μεγάλη επιτυχία.

Και όλα τα άλλα έπονται.

Χωρίς να σημαίνει ότι δεν συνεχίζουμε και θα σταματήσουμε..

Εξάλλου το δηλώσαμε, θα πολεμήσουμε με ότι έχουμε, ψυχή και σώμα μέχρι να φτάσουμε στο θεμιτό αποτέλεσμα. Είμαστε στην πορεία και σε κάθε επίπεδο που θα διανύουμε, έχουμε να κερδίσουμε πολλές μάχες.

Η πορεία είναι δια μέσου μιας ζούγκλας, από τη μία γεμάτη θεριά, βδέλλες, πιράνχας, δράκους κτλ αλλά και όμορφα ξέφωτα, λουλούδια, δέντρα ήχους, αρώματα κτλ.

Όταν κανείς καταφέρει να βγει σε ένα πιο ψηλό επίπεδο, όλα αυτά που διαδραματίστηκαν δια μέσου της ζούγκλας είναι πια ένα αποτυπωμένο όμορφο τοπίο σαν πίνακας που φαίνεται ως ακίνητο ως η θέα που μπορείς να αισθανθείς ανακούφιση αλλά και όμορφα να την κοιτάς από ψηλά. Και εκεί το τεράστιο βουνό που έχεις ακόμα να διανύσεις, φαίνεται πιο κοντό και πιο βατό, γιατί κέρδισες ενέργεια και δύναμη..

Οπότε είμαστε στην πορεία, κερδίζουμε σιγά σιγά και προχωράμε.

Και όσοι ΑΝΤΕΞΟΥΝ!
(σχόλιο στην Ε5)

divider

divider

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

divider

 

ArrowDown

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος

divider

10387389_777915988896333_5887413791308535246_n

divider

10474866_777915975563001_5004166279006385404_n

divider

 

ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ

ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ????

 

divider

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ – World Trust

pdf-button-clear

divider

Complete puzzle of ASBLP of 2007

pdf-button-clear

divider

TOP SECRET

INFINITE BANK STATEMENTS

pdf-button-clear

divider

divider