QIUZ – ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ … ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ …. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ???

0
254

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΡΗΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ !!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ !!

ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ !!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ !!

  • Δικαστικό Μέγαρο Πατρών
  • Γούναρη 30

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ 20 ετιας ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!

ΜΟΛΙΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ.

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΑΤΡΑΣ !!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ;;;

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ… ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ 6ης ΥΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ !!!

ΤΙ ΛΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ …ΤΙ ΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;

Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ [ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ] ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ !!

Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ !!!

Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ [ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ] ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ !!!

Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ%ΣΩ ΟΛΟΥΣ …ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!

ΤΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ;;;;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;  ΡΗΝΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ !!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΖΙ !!

Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ !!

ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ !!

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 20 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΒΡΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΝ !!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΙΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ !!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ..

ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ :. Φώτης Λεπίδας Θα σας επισκεφθώ μόνον εάν είστε έγκλειστοι. Αυτή είναι η δουλειά μου. Φώτης Λεπίδας 20/8/2014 02:47 μ.μ. Φώτης Λεπίδας Και εγώ ακολουθώ τον Σώρρα για να τον βάλω πρώτος στην Μπουζού. Θα το δείς μέχρι τον Νοέμβριο. Συμπυκνώνει τρείς πολύ σημαντικές ιδιότητες: ΗΛΙΘΙΟΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ – ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

2/9/2014 02:41 μ.μ. Γιάννης Καλογερόπουλος

ΧΑΧΑΧΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ….

 

2 Σεπτεμβρίου 2014 Φώτης Λεπίδας 2/9/2014 06:08 μ.μ.

Φώτης Λεπίδας Ρέ τι μαλακιες είναι αυτές Τον κοντό γύφτο απατεώνα τον ξέρω όσο και η μάνα του. 20 χρόνια δικηγόρος του. Ηλιθιότητα και απατεώνας παντελώς απενταρος

 

3/9/2014 12:42 π.μ. Γιάννης Καλογερόπουλος

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ … ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ …. ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ….. ΘΑΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ … ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΕΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ …. ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ….. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!!!

3/9/2014 03:46 μ.μ. Φώτης Λεπίδας Είσαι του ιδίου σκυλολογιού άθυρμα. Ο Γυφτοκοντος, δεν είχε, ούτε έχει δικά του καν τσιγάρα. Κλεμμένα αρχαία, πλαστά δεινάρια, απατεωνίστικα κόλπα και τώρα αρχηγός σπείρας γελοίων απετώνων. Ακου κουτσαντράκο. Οι απειλές σου θα αναδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προχώρα με τα συχάματα που συμφύρεσαι και ασε τα νοήμονα ορθοβαδιστικά στην χωρία των οποίων ίσως να μην μετέχεις.

Φώτης Λεπίδας 3/9/2014 03:48 μ.μ.

Επειδή είναι σίγουρο ότι θα έχεις πολλές άγνωστες λέξεις, λόγω των μεγάλων σχέσεων σου μ ετην Ελληνική. Ρώτα να μάθεις νοήματα. Ουγκα;

3/9/2014 10:12 μ.μ. Γιάννης Καλογερόπουλος

ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ……. Ακου κουτσαντράκο. Οι απειλές σου θα αναδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προχώρα με τα συχάματα που συμφύρεσαι και ασε τα νοήμονα ορθοβαδιστικά στην χωρία των οποίων ίσως ναμην μετέχεις………………..

ΠΕΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ …….ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ …. ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ