ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

1
370

ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Από Γιάννης Καλογερόπουλος

ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ …

ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΕΥΡΩ !!

Ραχήλ Μακρή: Θα τυπώσουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ … ΕΥΡΩ !!
ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!

ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΕΥΡΩ !

ΑΡΑ Η ΜΑΚΡΗ ΔΟΛΙΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ !

 

  • ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤ !
    Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΥΟΔΟΤΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ !!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΑΡΑ … ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΡΤΙ !!!
ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ !!
ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ !!!

 

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ !!

 

ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ [ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ … ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .].. ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ [ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ οχι μονο ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ]

ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΜΕΙΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!

ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ !!

ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ !!!

ArrowDown

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος