ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ – Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

0
458

1006098_1490284584528382_9000190169740777433_n

Από Βασίλης Θεοδωρόπουλος

ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ «ΈΝΑΣ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», (A WORLD RESTORED), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 1974 ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Μ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΤΕΡΝΙΧ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΣΧΙΖΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ’ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ!

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ο ΧΕΝΡΙ ΆΛΦΡΕΝΤ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ;
Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΡΤ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ 1938. ΤΟ 1943 ΠΟΛΙΤΙΚΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΕΩΣ ΤΟ 1946. ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΤΟ 1950. ΑΠΟ ΤΟ 1954 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1969 ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ. ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΟ 1952 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1969 ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG. OΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1973 ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1977. ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1969 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1975.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!!!!!

Από Γιάννης Καλογερόπουλος

ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ…………….,

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”).

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΑΟΥΛΗ ΤΟ 1826 ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΑΦΙΔΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1836 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΜΕΪΣΟΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΔΙΩΡΙΖΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΝΤΟΥΑΡΤ ΜΕΪΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 4 ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ Η.Π.Α..

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΟΙΚΟΜΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. (ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ E.N.D. Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

ΗΔΗ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ…. ΧΑΖΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

ΤΑ 600 ΔΙΣ $ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ…. ΑΦΕΛΩΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙ….. ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.

ΕΝΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ!!!!

ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ …

ΓΙΑ  ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΤΟΛΗ !!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

divider

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος