ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΠΡΟΣ Δ.Ο.Υ. (και για τέλη κυκλ. ΙΧ)

0
458

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΠΟ ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ…

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ….
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΤΙ:

ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ 1€ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
1) ΤΟ 1€ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
2) ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ 1€ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ – ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
3) ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΔΙΠΛΟΤΥΠΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ 1€
4) ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1€ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
5) Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΤΕΛΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ ΤΕΛΩΝ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΦΙΑ ΚΛΠ).

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΠΏΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20.00.

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ: 6978330444

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΔΟΥ

pdf-button-clear

ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

 

download

ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΥΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ.

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΠΏΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΜΕ!

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ