ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ITCCS – 11.06.2014

0
387

Έκδοση έκτακτου δελτίου από το γραφείο Πολιτών

του Δημοσίου Κατηγόρου στις Βρυξελλες όσον αφορα στη δίκη του Πάπα Φραγκίσκου 

Τετάρτη, 11 Ιουνίου, 2014

Δημόσιο ενημερωτικό δελτίο, αριθμός 5

www.iclcj.com

Στο συγκεκριμένο ενημερωτικό δελτίο:

  • Βρέφη που κατάγονταν από την Ιρλανδία δολοφονούνται με τελετουργικό τρόπο: Νέοι  αυτόπτες μάρτυρες σε Ιρλανδία και Ολλανδία δίνουν περιγραφή ακόμα περισσότερων θανάτων  που πραγματοποιήθηκαν από την οργάνωση Ninth Circle ( «Ο Ένατος Κύκλος»), κατονομάζουν τον Tζώρτζ  Σόρο, τον Πρίγκιπα Φρίσο και τον Ολλανδό Πρωθυπουργό
  •  Μονάδες  Άμεσης Δράσης είναι σε επιφυλακή ώστε να αποτρέψουν τελετουργικές τελετές  που είναι προσχεδιασμένες  να πραγματοποιηθούν από την οργάνωση  «΄Ενατος Κύκλος» σε εκκλησίες στο Μόντρεαλ και στο  Δουβλίνο
  •  Τα καναδικά δικαστήρια εθιμικού δικαίου συνεδριάζουν υπό την εξουσία ενός νέου Δημοκρατικού Καθεστώτος
  • Ο βιασμός παιδιού δεν εκλαμβάνεται ως έγκλημα στον Καθολικισμό: η παραδοχή αυτή του Αρχιεπισκόπου στο Αμερικανικό Δικαστήριο αποτελεί το «καμπανάκι» που θα σημάνει το πλήρωμα του χρόνου ώστε όλα αυτά να λάβουν ένα τέλος

Πόλη Tuam, Ιρλανδία και Βρυξέλλες:

Οι σοροί σχεδόν 800 βρεφών που βρέθηκαν μέσα σε δεξαμενή στο Καθολικό Ορφανοτροφείο για μητέρες και μωρά «Αγία Μαίρη» κοντά στην πόλη Tuam, εμφανιζουν σημάδια δολοφονίας με τελετουργικό τρόπο, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει πηγή της Ιρλανδικής Αστυνομικής Δύναμης «Garda».

«Οι ιατροδικαστες ανέφεραν ότι ο τρόπος με τον οποίο εγινε η διάταξη των σορών καθώς και αποδεικτικά στοιχεία που καταδεικνύουν επαναλαμβανόμενους αποκεφαλισμούς των σωμάτων και διαμελισμό τους, όλα αυτά μοιάζουν με συνήθη σημάδια τελετουργικών δολοφονιών. Τα παιδιά αυτά δεν ακρωτηριάστηκαν απλώς, κατακρεουργήθηκαν.»

Η Ιρλανδική Κυβέρνηση και η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία ανακοίνωσαν οτι θα διεξάγουν δική τους  έρευνα στο μαζικό αυτό τάφο, όμως, παρ’ότι έχουν σφραγίσει την είσοδο στο χώρο, δεν τον εχουν δηλώσει ως τόπο εγκλήματος: διαδικασία που συνήθως παρατηρείται στις περιπτώσεις όπου κάποιο ίδρυμα προσπαθεί να συγκαλύψει μια κατάσταση.

Εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι πραγματοποίησαν πορεία σήμερα στο Δουβλίνο, έξω από το Ιρλανδικό Κοινοβούλιο απαιτώντας την διεξαγωγή πλήρους ανακριτικής έρευνας, καθώς και να τους δωθεί η δυνατότητα για νομική δίωξη. Στο μεταξύ, καθώς εξελίσσεται η δίκη του Πάπα Φραγκίσκου και άλλων στις Βρυξέλλες, οι οποίοι κατηγορούνται για παιδική σωματεμπορία και ανθρωποκτονία, μια νέα μάρτυρας ολλανδικής καταγωγής ρίχνει φως και παρέχει πληροφορίες για το σατανικό δίκτυο που ονομάζεται Ninth Circle («Ένατος Κύκλος») και την ανάμειξη των μελών της οργάνωσης αυτής σε δολοφονίες παιδιών σε Αγγλία, Βέλγιο και Ιρλανδία.

Η μάρτυρας, μια συνταξιούχος δημόσια λειτουργός, κατονόμασε εννέα διακεκριμένους δικαστές, πολιτικούς, καθώς και μέλη της ομάδας Βilderberger, επίσης το Τζώρτζ Σόρο και τον Πρίγκιπα Φρίσο, τον αδερφό του βασιλιά της Ολλανδίας, ως συμμετεχοντες στις δολοφονίες παιδιών στις οποίες η ίδια υπήρξε μάρτυρας στην πόλη Οudergem του Βελγίου και στην πόλη Zwolle της Ολλανδίας από το 1996 μέχρι το 2000. Η μάρτυρας κατέθεσε την βιντεοσκοπημένη μαρτυρία της την προηγούμενη Δευτέρα στους δικαστικούς ερευνητές.

«Σε δάσος κάπου κοντά στο Oudergem, τα παιδιά αυτά υποβάλονταν γυμνά σε ανθρωποκυνηγητό με θύματα τα ίδια τα οποία πυροβολούνταν κατά την διαδικασία… Εν συνεχεία, τα γεννητικά όργανα των νεκρών αγοριών ακρωτηριάζονταν και εκτίθονταν ως έπαθλα. Είδα με τα μάτια μου Βέλγους στρατιώτες να περιπολούν τις δασικές αυτές περιοχές και να προστατεύουν τους άντρες που επιδίδονταν σε αυτού του είδους το κυνήγι, άντρες όπως ο πριγκιπας Φρίσο, ο Βέλγος βασιλιάς Άλμπερτ και ο Μαρκ Ρουτ, ο Πρωθυπουργός. Επίσης ανάμεσα στους δράστες αναγνώρισα τον Τζώρτζ Σόρο ο οποίος εξίσου έλαβε μέρος στο πάρτυ του ανθρωποκυνηγητού, ξέρετε, ο δισεκατομμυριούχος.

Ο τελευταίος είναι καλός φίλος με την σύζυγο του Φρίσου, την Μάμπελ Ουάιζ Σμιθ.» Ο Φρίσος, ο μικρότερος αδερφός του Ολλανδού βασιλιά Ουίλελμ, πέθανε ξαφνικά μέσα σε ένα νοσοκομείο πριν από ένα χρόνο, κατά το διάστημα που ανάρρωνε από ένα «ατύχημα στο σκι». Ο ανακοίνωση του θανάτου του έγινε λίγο πριν την δημόσια αποκάλυψη δολοφονίας παιδιού από το πρώην μέλος του βέλγικου Κοινοβουλίου Λόρεντ Λούις.

Η μάρτυρας περιέγραψε επίσης την συμμετοχή ενός «καθολικού ιεράρχη» σε έναν άλλο φόνο που περιλάμβανε τρεις νεαρούς έφηβους παραβάτες, κοντά στην πόλη Ζwolle της Ολλανδίας το 2004.

«Ένα εγκληματικό συνδικάτο με την επωνυμία  «Το Χταπόδι» εμφανίζεται ως η οργάνωση που προμηθεύει παιδιά από κέντρα νεαρών κρατουμένων. Εκείνη την ημέρα υπήρξαν τρία παιδιά, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι. Όλα βιάστηκαν και βασανίστηκαν μέχρι θανάτου σε ένα σπίτι κοντά στην πόλη Zwolle το οποίο ανήκει σε μέλη συμμοριών. Ο Φρίσο ήταν εκεί, καθώς και ένας Καθολικός Ιεράρχης τον οποίο δεν αναγνώρισα διότι μιλούσε αγγλικά. Αλλά θυμάμαι τον Φρίσο να τον αποκαλεί «ο Ιρλανδός» και επίσης αναφέρθηκε στους εννιά ή στην ομάδα των εννιά ή σε κάτι παρόμοιο.»

Η μάρτυρας που ήταν παρούσα στις ανθρωποκτονίες, είναι πρώην μέλος της εγκληματικής οργάνωσης «Χταπόδι», ενός συνδικάτου το οποίο ελέγχει το εμπόριο ναρκωτικών σε Ολλανδία και Βέλγιο. Είναι ο τέταρτος πληροφοριοδότης που έρχεται στο προσκήνιο και περιγράφει τις τελετουργικές αυτές ανθρωποκτονίες που έχουν πραγματοποιηθεί από υψηλόβαθμους αξιωματούχους σε Ολλανδία και Βέλγιο.

Στο στόχαστρο η διακοπή διεξαγωγής τελετουργικών της οργάνωσης του  Ένατου Κύκλου

Μόντρεαλ και Δουβλίνο:

Ειδικά εκπαιδευμένοι σερίφιδες προετοιμάζονται να επέμβουν ώστε να εμποδίσουν τελετουργικές ανθρωποθυσίες που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε καθολικές εκκλησίες στο Μόντρεαλ, τον Καναδά και το Δουβλίνο της Ιρλανδίας αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, ώστε να συλληφθούν και να κατηγορηθούν με φόνο οι συμμετέχοντες.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί λαμβάνουν εκπαίδευση μέσα στις ειδικές Μονάδες Άμεσης Δράσης που έχουν συγκροτηθεί από το Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου στις Βρυξέλλες καθώς και σε δεκάδες οργανώσεις που σχετίζονται με αυτό.

Μια δήλωση από το γραφείο του Σερίφη στα δικαστήρια αναφέρει,

«στόχοι μας είναι δύο καθεδρικοί ναοί όπου στις 15 Αυγούστου καθώς και στην νέα σελήνη του Σεπτέμβρη έχουν προσχεδιαστεί να πραγματοποιηθούν με τρόπο τελετουργικό, δολοφονίες βρεφών, ένας καθεδρικός ναός στο Δουβλίνο και ο καθεδρικός ναός Marie Reine du Monde στο Μόντρεαλ. Όλοι οι παρευρυσκόμενοι πρόκειται να συλληφθούν και να τους απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο εκ προ μελέτης νεαρών παιδιών.»

Το γραφείο του σερίφη πρόκειται να ενημερώσει το τμήμα Garda της αστυνομίας του Δουβλίνου σχετικά με τις προθέσεις τους, καλώντας για περεταίρω ενίσχυση. Στο Μόντρεαλ, η αστυνομία, της οποίας τα μέλη ουσιαστικά εκπροσωπεύουν το καταδικασμένο ως εγκληματικό «στέμμα της Αγγλίας», θα κληθούνε να παραμείνουν στο παρασκήνιο και να μη παρέμβουν στην δράση του σερίφη, ενώ στην περίπτωση που θα θελήσουν να παρέμβουν θα κατηγορηθούν για παρακώληση δικαιοσύνης και σύμπραξη με εγκληματικά στοιχεία.

Νέο Δημοκρατικό Καθεστώς στο Καναδά: Τα Εθιμικά Δικαστήρια λαμβάνουν Συνταγματική Αξιοπιστία

Εν όψη της απαγγελίας κατηγοριών για σύμπραξη σε εγκληματικές πραξεις κατά της ανθρωπότητας και της νομότυπη ακύρωση της Ελίζαμπεθ Ουίντσορ απο την κυρίαρχη θέση που είχε στην κυβέρνηση του Καναδά στις αρχές του προηγούμενου έτους, πατριώτες πολίτες από όλο τον Καναδά θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πόλη Winnipeg έξω από το κτίριο όπου θα γίνει το Συνταγματικό Συνέδριο του Οκτώβρη προκειμένου να συγκροτηθεί μια ανεξάρτητη Δημοκρατία στο Καναδά που θα αντικαταστήσει την αποκαλούμενη «εξουσία του στέμματος».

Κατα την διάρκεια της Συνεδρίασης θα εκδοθεί Διακήρυξη Ανεξαρτησίας και Σύνταγμα το οποίο θα τεθεί προς επικύρωση από τον λαό του Καναδά. Ταυτόχρονα θα παρέχει τη νόμιμη βάση για την εγκαθίδρυση νόμιμων δικαστηρίων εθιμικού δικαίου σε ολόκληρο τον Καναδά.

Ο Κέβιν Άννετ, μέλος του προσωρινού Συμβουλίου για τη Δημοκρατία που εδρεύει στο Winnipeg, είπε σήμερα, σε κοινή δήλωση που έκανε με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Κάμερον Σίλντς, ότι «μια γυναίκα στο Λονδίνο, η Ελίζαμπεθ Ουίντσορ, η οποία έχει στην κατοχή της όλες τις εκτάσεις γης και τα ορυκτά της χώρας μας μπορεί να δολοφονεί παιδιά κατά βούληση για την προσωπική της ευχαρίστηση. Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της ανώτατο μέλος της πολιτείας του Καναδά. Δεν πρόκειται να ζήσουμε υπό τέτοιο καθεστώς τυραννίας άλλο πια, ούτε πρόκειται να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο στα παιδιά μας. Βάσει νόμου, η νόμιμη εξουσία πλέον στον Καναδά δεν υφίσταται. Εμείς θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια καινούργια εξουσία και να υπαχθούμε στον κανόνα του εθιμικού δικαίου, για μια πραγματική Δημοκρατία. Ζητάμε από κάθε Καναδό πολίτη να συνταχθεί μαζί μας.»

Η Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 27-31 Οκτωβρη του 2014. Θα προσδιορίσει την συνταγματική βάση όσων αφορά στα δικαστήρια εθιμικού δικαίου στον Καναδά καθώς και την νομικμη ακύρωση του στέμματος της Αγγλίας καθώς και του χρηματοδότη της, την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Το Συμβούλιο έχει εκδόσει ένα προσχέδιο της διακήρυξης και του Συντάγματος για τους εκπροσώπους του Συνεδρίου. Για να λάβετε ένα αντίγραφο και να παραστείτε στην Συνεδρίαση, επικοινωνείστε με το Συμβούλιο στη διεύθυνση republicofkanata@gmail.com.

Ένα τελευταίο σχόλιο: ο Καθολικισμός δεν θεωρεί έγκλημα τον παιδικό βιασμό – Η παραδοχή αυτή του Αρχιεπισκόπου κρούει τον κώδωνα που θα πρέπει να αφυπνίσει όλους μας

Ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ρόμπερτ Κάρλσον δήλωσε την εβδομάδα αυτή σε Αμερικανούς δικηγόρους ότι «δεν γνώριζε ότι ο παιδικός βιασμός είναι έγκλημα». Ο Κάρλσον θεωρείται υπεύθυνος για την απόκρυψη παιδικής σωματεμπορίας από ιερείς της επισκοπής στη Μινεάπολης που λάμβανε χώρα από το 1980. (NBC, 10 Ιουνίου, 2014)

Τα εξοργιστηκά σχόλια του Κάρλσον δεν είναι ότι αποτελούν απλά μια παρέκκλιση ή έναν λόγο για τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να εξοργιστεί: τα σχόλια αυτά είναι στην πραγματικότητα μια ειλικρινή περιγραφή της επίσημης καθολικής πολιτικής και συμπεριφοράς που ακολουθείται. Ο βιασμός παιδιού δεν θεωρείται έγκλημα σύμφωνα με τον καθολικό «εκκλησιαστικό κανόνα» (βλέπε Crimen Sollicitationas, www.hiddennolonger.com, appendix 9), ούτε είναι έγκλημα σύμφωνα με τις διεφθαρμένες αξίες του καθολικού ιερατείου και τους επίσημους φορείς.

Από την στιγμή που ο Κάρλσον εκφράζει αμφιβολία για το κατά πόσο είναι λάθος ο βιασμός ενός παιδιού, από εκεί και πέρα δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει τίποτα. Ο ίδιος έχει μεγαλώσει μέσα στα πλαίσια μιας θρησκευτικής κουλτούρας η οποία επιτρέπει αυτό το έγκλημα και υποτιμά την σοβαρότητά του, κι αυτό λόγω των μαζικών κερδών που η βιομηχανία εμπορίας παιδιών εξασφαλίζει σε ρυθμό πολλαπλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο. Για πόσο διάστημα θα μπορούσε να παραμείνει στην εξουσία ένας πολιτικός εάν είχε κάνει μια δήλωση ανάλογη του Κάρλσον; Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, φυσικά, έχει καταφέρει να διαφύγει από την κατηγορία για φόνο καθώς και άλλες  αισχρότητες  κατ’επανάληψη. Γιατί, λοιπόν, ο κόσμος εξακολουθεί να ανέχεται την ύπαρξη μιας τέτοιας εκκλησίας:του  χειρότερου ιδρύματος παιδικής σφαγής που έχει ποτέ υπάρξει στην ιστορία;

Ας δώσουμε μια απάντηση σε όλα αυτά βγαίνοντας στους δρόμους κι όχι απλά μόνο μέσα από μια αναζωπύρωση της οργής μας………………….

Για να επικοινωνήσετε με το Δικαστήριο ή τους τοπικούς θυγατρικούς οργανισμούς προκειμένου να προσφέρετε διαφόρων μορφών  εθελοντική εργασία, ανατρέξτε εδώ itccscentral@gmail.com ή hiddenfromhistory1@gmail.com.

Για προσωπικά μηνύματα μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτόν τον αριθμό 386-323-5774 (USA) ή στο 250-591-4573 (Καναδά)

Σε αναμονή για περεταίρω ενημερώσεις για το Δικαστήριο.

Εκδόθηκε από το Γραφείο Πολιτών του Δημόσιου Κατηγόρου, Πρακτορείο Δημόσιας Πληροφόρησης, Βρυξέλλες, 11 Ιουνίου, 2014

www.iclcj.com

 

Διαβάστε για τις αποδείξεις όσων αφορά την γενοκτονία στον Καναδά και άλλων εγκλημάτων στο www.hiddennolonger.com και στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Δικαστηρίου κατά των εγκλημάτων της Εκκλησίας και της Πολιτείας στο www.itccs.org και στο www.iclcj.com , στην ιστοσελίδα του Δικαστηρίου Εθιμικού Δικαίου

Ένας διεθνής, μεταφρασμένος σε διάφορες γλώσσες ITCCS ιστός μπορεί να βρεθεί εδώ:  http://kevinannettinternational.blogspot.fr/

Όλα τα πρακτικά του Δικαστηρίου Εθιμικού Δικαίου βρίσκονται εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=UvhfXAd08TE –  Common Law Court Proceedings – Genocide in Canada  (Part One) – 1 hr. 46 mins. (Τα πρακτικά του Εθιμικού Δικαστηρίου για τη γενοκτονία στο Καναδά, μέρος πρώτο)
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UvhfXAd08TE?feature=player_detailpage]
https://www.youtube.com/watch?v=OPKFk_L7y9g – Common Law Court Proceedings – Genocide in Canada  (Part Two) – 1 hr. 47 mins. (Τα πρακτικά του Εθιμικού Δικαστηρίου για τη γενοκτονία στο Καναδά, μέρος δεύτερο)
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OPKFk_L7y9g?feature=player_detailpage]

https://www.youtube.com/watch?v=ormOIlOi4Vc – Final Court Verdict and Sentencing – 8 mins. 30 secs.(ετυμηγορία και επιβολή ποινής του τελικού δικαστηρίου)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ormOIlOi4Vc?feature=player_detailpage]

https://www.youtube.com/watch?v=IylfBxm3sMg – Authorizations and Endorsements of ITCCS/Kevin Annett by indigenous eyewitnesses – 10 mins.(οι εξουσιοδοτήσεις του ITCCS από τους αυθόχθονες ιθαγενείς)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IylfBxm3sMg?feature=player_detailpage]

https://www.youtube.com

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CReISnQDbBE?feature=player_detailpage]

/watch?v=CReISnQDbBE – Irene Favel, Eyewitness to the incineration of a newborn baby by a priest at Muscowegan Catholic Indian school, Saskatchewan, 1944 (η Irene Favel, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την αποτέφρωση μωρού από ιερέα του Καθολικού σχολείου Muscowegan για ινδιάνους στο Saskatchewan, το 1944)

https://www.youtube.com/watch?v=RBUd3UXt6fI – Other key testimonies from our Court case against genocide in Canada (άλλες καταγεγραμμένες μαρτυρίες του δικαστηρίου για την γενοκτονία στον Καναδά)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RBUd3UXt6fI?feature=player_detailpage]

Στον Κέβιν Άνετ έχει απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης (2013). Προσωπικά μηνύματα στον ίδιο μπορείτε να αφήσετε στο 250-591-4573 (Καναδά) ή στο 386-323-5774 (USA). Η προσωπική του ιστοσελίδα είναι www.KevinAnnett.com .

«Έδωσα στον Κέβιν Άνετ το ινδιάνικο όνομα, Δυνατή Φωνή του Αετού, το 2004 όταν τον υιοθέτησα ως ένα μέλος της ομογενούς ομάδας μας «Anishinabe». Φέρει αυτό το όνομα ισάξια διοτί κάνει την δουλειά που έχει σταλεί σε αυτόν τον κόσμο να κάνει, να πει στους ανθρώπους του για τα όσα κακώς έχουν πράξει. Μιλάει έντονα και αληθινά. Μιλάει για τα παιδιά μας που έχουν κλαπεί και δολοφονηθεί. Ζητώ από όλους να τον ακούσουνε και να τον υποδεχτούνε.»

Ο Αρχηγός Λούις Ντάνιελς- Ψίθυροι Αέρα

Ο πρεσβύτερος, Κρέιν Κλάν, της ομάδας ομογενών «Αnishinabe», πόλη Γουίνιπεγκ, επαρχία Μανιτόμπα

Η ομάδα του ITCCS