ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε.ΣΥ. – ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ»

0
323

«Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ»

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ – ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε.ΣΥ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ».

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε.ΣΥ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ , ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε.ΣΥ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ – ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΗΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ “FACEBOOK” Η ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΜE ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΥ….(ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ).

ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ (10) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΉΡΩΤΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ.

ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΙΝΗΣΗΣ Κ.Λ.Π.  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΥΡΗΝΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΝ , ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΥΡΗΝΑ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΡΧΩΝ, ΑΞΙΩΝ , ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

  • ΕΝΕΡΓΑ
  • ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ

ΕΝΕΡΓΑ- ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ- ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΙΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ.

ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ. ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ. c. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ.

ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
ΠΑΡΑΒΑΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η/ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΣΚΟΠΟΙ Α.ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΥΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ:

  • Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ – ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ, ΕΓΚΑΙΡΑ, ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ
  • Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ
    ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».

ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΥΡΗΝΑ:

1) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ………. ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ,
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ “ΠΟΛΕΜΟΥ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

2) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ………..ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ , ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ , ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΟΝ ΦΡΟΝΗΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

3) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ……..ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΔΗΛ. ΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΣΙΑ ΔΗΛ , ΜΕ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΣΗ Η ΓΝΩΜΗ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΑΣ .

4) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ………ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΜΗ , ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ.

5) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ……… ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΗΘΟΣ ,ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΗΘΙΚΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ . ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ , ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ .

ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ‘’ ΕΘΟΣ’’, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΥΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ:

1) Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ.

2) Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο Ε.ΣΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.

3) Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ- ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΣΟΦΙΑ, Η ΑΡΕΤΗ, Η ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ, Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ, Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ, Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ, Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

1.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ .

2.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡΕΙΣ.

3.ΟΦΕΙΛΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ.

4.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.

5.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.

6.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΓΝΩΣΕΩΝ.

7.ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΥΩΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

8.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ,
ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ,ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΜΕΘΟΔΟ.

9.ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ – ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ

10.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

11.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΕΜΙΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΠΟΡΡΗΤΟ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ

12.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ.

13.ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ-ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.

14.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ – ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

15.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ Η ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ. ΑΝ ΥΠΟΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ Η ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤO ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

16.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Η ΣΕ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

17.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.

18.Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ.

19.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

20.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

21.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

22.Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

23.ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.