ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !

2
493

ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ !!!

Έχουμε τεράστια οικονομικά κεφάλαια από αποδόσεις δικής μας περιουσίας που δώσαμε την διαχείριση σε ένα παγκόσμιο ταμείο που ιδρύσαμε το 1945 και στο οποίο συμμετέχουμε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 ΦΕΚ 315 .. 27 / 12 / 1945 !

-Αυτό το ταμείο λοιπόν έχει την κηδεμονία και ασχολείται καθημερινά με τα περιουσιακά στοιχεία που του δώσαμε να τα κηδεμονεύει. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία έχουνε μία απόδοση κερδών είτε από ενοικιοστάσια τίτλων είτε από εγγυητικές τίτλων των δικών μας χρηματων που εκδίδονται από τραπεζικά προϊόντα, από δάνεια που δίνονται και ούτω κάθε εξής.

Αυτές οι αποδόσεις ετησίως μπαίνουν σε κάποιους λογαριασμούς, είναι τα παράγωγα δηλαδή του πλούτου μας που δώσαμε την διαχείριση στο ταμείο, και από αυτούς τους λογαριασμούς μπορούμε να πάρουμε εμείς τα παράγωγα να τα χρησιμοποιήσουμε.

Όταν λέμε εμείς εννοουμε ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ελληνικός λαός που είναι δικαιούχος.

Ο Ελληνικός λαός λοιπόν που είναι ο δικαιούχος,δεν μπορεί να πάει ο καθένας στο ταμείο.
ΘΕΣΜΙΚΑ αυτός που μπορεί να πάει για λογαριασμό του Ελληνικού λαού στο ταμείο για να πάρει χρήματα και να δημιουργήσει όλα αυτά τα ευεργετικά προγράμματα, έργα, νερό, φαγητό, σπίτια, εργοστάσια παραγωγής, χώρους εργασίας, θέσεις εργασίας, πλούτο δηλαδή για τους πολίτες είναι ο Πρωθυπουργός μας κατά το σύνταγμά μας ή ο Υπουργός μας των Οικονομικών – είναι ο Αρχιεπίσκοπός μας ή οποιοσδήποτε ηγέτης αυτοκέφαλης εκκλησίας,.

Επισης είναι ο βασιλεύς, ο πρώην ο δικός μας ο θεωρητικά έκπτωτος έχει ακόμα την σφραγίδα του κληρονομικού δικαιώματος, άρα και αυτός αν ήθελε παράδειγμα να βοηθήσει τους Έλληνες θα μπορούσε να το κάνει. – όλοι αυτοί λοιπόν είναι θεσμοί που εκπροσωπούν κατά τον σύνταγμα τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ λαό

 • Κατα τον νομο 3852 / 2010 εγινε ΘΕΣΜΟΣ και ο δημαρχος του ΚΑΘΕ καλλικρατειου ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ διοτι του αναγνωριζονται δικαιωματα αρχηγου κρατους !

ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ και να ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ !

 • Για να γινει η εκταμιευση των ποσων σε ΜΕΤΡΗΤΑ και να χρηματοδοτηθουν τα εργα του δημου και οι δημοτες απο τα κεφαλαια του παγκοσμιου ταμειου το ταμειο ζηταει εγγυησεις ομως !
 • Εδω ερχεται ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ που ηδη εχει κανει ολη την προεργασια στο ταμειο επι τρια χρονια και εχει ηδη ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με 49.000 μελετες εργων υποδομων ανθρωπιστικων και κοινωνικων παροχων και επενδυτικων αναπτυξιακων εργων .
 • Και πετυχε να παρει συνολλικη εγκριση για την Ελλαδα και για την Κυπρο αλλα και τον απανταχου Ελληνισμο συνολλικα 2, 3 τρισεκατομυρια δολαρια !

Και βαζει αυτος τις ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ απο προσωπικα του περιουσιακα στοιχεια αναλαμβανοντας αυτος [ ο ΣΩΡΡΑΣ ] ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ σε 50 χρονια !

 • Οποτε οι ΔΗΜΟΙ το ΔΗΜΟΣΙΟ και οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
 • Το ΜΟΝΟ που χρειαζεται ειναι να ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και να τον ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ να φερει χρηματα απο το ταμειο ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ και να κατασκευασει ολα τα εργα που θα του υποδειξουν με αποφασεις των δημοτικων Συμβουλιων τους ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ να χρησιμοποιησει ως κατασκευαστικο δυναμικο και προμηθευτες καθε υλικου τους δημοτες τους !
 • ΟΛΑ τα εργα που θα κατασκευαστουν με τα χρηματα των Κυριαρχων Ελληνων απο την χρηματοδοτηση του ΤΑΜΕΙΟΥ ερχονται δωρεαν στην ιδιοκτησια του δημου !
 • Τα κερδη των πλουτοπαραγωγικων εργων που θα κατασκευαστουν ανηκουν και ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ στον ΔΗΜΟ !

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ;

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ [εχουν χρηματοδοτηθει ] ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !

 • Στον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ανατιθεται υποχρεωτικα η διαχειριση των πλουτοπαραγωγικων εργων [ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΦΕΛΩΝ ] για να εχει την ευθυνη της διαχειρισης και της επιστροφης των χρηματων μεσω της παραγωγης κερδων οπου και του επιτρεπεται απο τα κερδη η ληψη μερους τους για την επιστροφη του κεφαλαιου ΑΤΟΚΑ στο ταμειο με ετησια δοση το 2% του συνολικα εκταμιευθεντος ποσου υπερ των εργων του δημου . Η αποπληρωμη γινεται σε 50 χρονια με 2% του κεφαλαιου το χρονο !
 • Αν δεν εχει κερδη και δεν μπορει να επιστρεψει τα χρηματα χανει τις εγγυησεις του που εχει δωσει στο ταμειο και ειναι συγκεκριμενης μορφης δλδ ομολογα 3Α, ομολογα χρυσου, η χρυσος σε μεταλλο !
 • Το ταμειο αν δεν του επιστρεφονται τα χρηματα ρευστοποιει χρηματηστηριακα τα ομολογα και ξαναβαζει τα λεφτα στους λογαριασμους απο οπου εκταμιευσε τα χρηματα και δεν εχει καμια αλλη απαιτηση προς οποιοδηποτε τριτον η τον δημο
 • Αρα σε περιπτωση που τα εργα πεσουν ολα εξω ο Σωρρας χανει τις εγγυησεις του και ολα τα εργα μενουν ξεχρεωμενα στην ιδιοκτησια του δημου χωρις καμια επιβαρυνση προς τον δημο και το δημοσιο !
 • Ετσι ο Δημος ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !
 • Τα υπολοιπα των κερδων ο ΣΩΡΡΑΣ τα παραδιδει στην διαθεση του δημου και αποφασιζει το Δημοτικο Συμβουλιο τι θα τα κανει !

Πλουτοπαραγωγικα εργα ειναι :
Λιμανια, αεροδρομια, μαρινες, εργοστασια παραγωγης ενεργειας, εργοστασια επεξεργασιας και τυποποιησης αγροτικων και κτηνοτροφικων προιοντων, σφαγεια, εταιρειες μεταφορων χερσαιες θαλασσιες, αερομεταφορες, εταιριες ιντερνετ, κινητης τηλεφωνιας, αιολικα παρκα, κλωστουφαντουργιες, υφασματοβιομηχανιες, βιομηχανιες ρουχων και κλινοσκεπασματων, χαλυβουργειες, υαλοβιομηχανιες, καλωδιοβιομηχανιες, αυτοκινητοβιομηχανιες, εργοστασια κατασκευης οχημάτων, τρακτερ, ελαστικων, πλαστικων, σωληνων, σκαφων, εργαλειων, ναυπηγεια, αγροτικες καλλιεργιες, κτηνοτροφια, κλπ.

 • Αυτο γινεται για να μοχλευτει η Ελληνικη και Κυπριακη οικονομια που δυστυχως εχει περιελθει σε δυσμενεστατη θεση με αποτελεσμα την ανεργια την υπερβολικη οικονομικη ανεχεια στους πολιτες που φτανει ορισμενους να τους οδηγει στην αυτοκτονια.
 • Αυτο το σχεδιο αναπτυξης εχει πολλαπλα οφελη.

ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

 1.  Να βοηθησει σε συντομο χρονικο διαστημα να βρουν εργασια ολοι και να εξαληφθει η ανεργια !
 2.  Να εχουν ολοι αξιοπρεπες εισοδημα και να ζουν ασφαλεις !
 3.  Να βοηθησει ολους τους δημοτες με ατοκες χρηματοδοτησεις καθε επαγγελματικης δραστηριοτητας οπως : γεωργους κτηνοτροφους αλιεις βιοτεχνες εμπορους κατασκευαστες βιομηχανους κοκ!
 4.  Απορροφηση και εμπορικη διαθεση καθε γεωργικης και κτηνοτροφικης παραγωγης με αμεση πληρωμη μετρητοις στις καλλιτερες τιμες υπο την αυστηρη επιβλεψη του δημου γιαυτο !
 5.  Να καλυψει αμεσως καθε δυνατη ανθρωπιστικη παροχη βοηθειας στους δημοτες [ φαρμακα τροφη ενδυση υποδηση οικια κλπ ] !
 6.  Να καλυψει αμεσα καθε κοινωνικη παροχη αριστη και δωρεαν υγεια νοσοκομεια καθαρο νερο παιδεια σχολεια ολων των βαθμιδων πανεπιστημιακες σχολες μορφωση και εκπαιδευση ολων των ηλικιων !
 7.  Να εξασφαλησει τοπικη φαρμακοβιομηχανια εως την υγειηνη και την φαρμακευτικη καλυψη των ζωων !
 8.  Χρηματοδοτηση ατοκη σε ολους τους δημοτες για να αποπληρωσουν ολες τους τις υποχρεωσεις προς τραπεζες ταμεια εφορια κλπ ! ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ
 9.  Αμεση ευημερια σε ολους τους δημοτες καθε δημου !
 10.  Διανομη των κερδων στους ΔΗΜΟΤΕΣ με μετοχοποιηση των κερδων. Ονομαστικα σε καθε εναν μια μετοχη μη μεταβιβασιμη απο την στιγμη γεννησης εως το τελος της ζωης του!
  Με αυτον τον τροπο εξασφαλιζονται ολοι και τα παιδια απο την γεννηση τους εχουν εισοδημα !
 11.  Σταματημα της υπογεννητικοτητας ! Αυξηση των Ελληνων !
 12.  ΑΜΕΣΑ επαναπατρισμος των εξαναγκασθεντων μεταναστων απο την φτωχεια και την ανεργια !
 13.  Ευημερια λογω εσοδων του Κρατους απο την πολλαπλη αυξηση του τζιρου και των εσοδων απο την φορολογια !
 14.  Ευημερια των ασφαλιστικων ταμειων λογω κατακορυφης αυξησης της απασχολησης και της εξαλειξης της ανεργιας!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !