ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

0
264

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zL2BnKjiJsA]

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της END Eμ.Λαμπράκης

για τον Υποψ.Δήμαρχο Kέρκυρας

Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ(21/02/14): Η προσπάθεια που κάνει ο κ.Προσαλέντης για την Ανάκτηση του Δήμου από τους Δημότες και όχι την συνέχιση και την καταλήστευση όλων των Δημοσίων κονδυλίων από τους ανθρώπους του κατεστημένου και ξέρετε ποιους εννοώ .Εξάλλου είναι γνωστό στους Κερκυραίους σε όλους ότι υπάρχει αυτή η μεγάλη έρευνα για τον παρόντα Δήμαρχο και πιστεύω ότι όλοι οι Κερκυραίοι θα κάνουν το καθήκον τους όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουν ποιον θέλουν να διοικεί τον τόπο τους η αλήθεια η το ψέμα.
Ο αγώνας που κάνεις Χρόνη είναι πραγματικά παράδειγμα για όλους με τα μέσα τα οποία είναι διαφανή και τα οποία είναι ουσιαστικά οι ψυχές των ανθρώπων που σε βοηθούν .Εγώ είμαι απολύτως σίγουρος ότι η Κέρκυρα θα έχει έναν Δήμαρχο ο οποίος θα αντιπροσωπεύει πραγματικά τις ψυχές το συνολικό συνειδητό του Λαού αλλά και τις ανησυχίες και τις ψυχές όλων των Κερκυραίων.
Ο Χρόνης ο Προσαλέντης όταν θα γίνει Δήμαρχος με μια υπογραφή του μπορεί να φέρει τα χρήματα στον Δήμο να αποπληρώσει όλα τα χρέη του Δήμου και κατόπιν να πει στους Δημότες του η στο Δημοτικό του Συμβούλιο σας παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει στην Κέρκυρα..
 
Οτι έργο υποδομής μπορεί να φανταστεί κάποιος μπορεί να χρηματοδοτηθεί άμεσα. Το ποσό που αναλογεί στη Κέρκυρα είναι όπως είπε η κ.Χαραλάμπους είναι 13 δις. Αντιλαμβάνεσται τι θα συμβεί στην Οικονομία της Κέρκυρας εν αύριο ο Χρόνης ο Προσαλέντης μπορεί να κατεβάσει 13 δις στη Κέρκυρα. Έχει μεγάλη σημασία να το σκεφτούν όταν πάνε να ψηφίσουν στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.Να σκεφτούν ότι πρέπει να υποστηρίξουν τον υποψήφιο ο οποίος θα έχει το θάρρος και την καθαρότητα αυτό είναι το σημαντικό και οι αγώνες που έχεις κάνει Χρόνη είναι πολύ γνωστοί σε όλο το Πανελλήνιο για το θέμα της διαφάνειας.
 
Επομένως να σκεφτούν όλοι οι Κερκυραίοι να ψηφίσουν κάποιον ο οποίος πραγματικά έχει το θάρρος και την Καθαρότητα να πει ναι εγώ θα το κάνω και θα σας κατεβάσω τα χρήματα για τους Κερκυραίους. Αυτό έχει μεγάλη σημασία.