ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!

0
201

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ-ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!
========================================

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣΣυνέλληνες,

Όταν το 1828 ήρθε ο Ιωάννης Καποδίστριας στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψει την λιμοκτονία του Ελληνικού λαού ξεφόρτωσε στην παραλία του Ναυπλίου μερικές καραβιές πατάτες και είπε στους Έλληνες να παίρνουν ελεύθερα και να τρώνε, αυτοί όχι μόνο δεν δέχτηκαν να πάρουν πατάτες αλλά τον έβριζαν γιατί κατέλαβε μέρος της παραλίας.

Ο μεγάλος ηγέτης γνώστης της Ελληνική νοοτροπίας έβαλε τσολιάδες να φρουρούν τις πατάτες, με την εντολή να κάνουν πως δεν βλέπουν όταν θα τις κλέβουν οι κάτοικοι του Ναυπλίου, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μέρες να έχουν εξαφανιστεί οι πατάτες λόγω κλοπής τους.

Σήμερα που η Ελλάδα μαστίζεται από το τυραννικό και εθνοπροδοτικό πολιτικό σύστημα, βιώνουμε μια παρόμοια κατάσταση, εμφανίστηκαν κάποια παλικάρια που πρόταξαν τα στήθη τους, έβαλαν το χέρι στην τσέπη τους και πήραν το ρίσκο να σταθούν απέναντι στο μισελληνικό κράτος με κίνδυνο ακόμη και της ζωής τους και ίδρυσαν την EI-END και οι Έλληνες ως συνήθως μεμψιμοιρούν απέναντί τους.

Προσωπικά δεν εστιάζω το ενδιαφέρον μου στην τεράστια οικονομική βοήθεια που προσέφεραν και που δεν την αποδέχεται το κράτος των κλεπτών, δίνω πολύ μεγαλύτερη σημασία στον ιερό αγώνα που έχουν ξεκινήσει προκειμένου να συνδαυλίσουν τις μνήμες του κοιμισμένου ραγιά θυμίζοντας του την ιστορία του, τους προγόνους του και το θεϊκό παρελθόν του, για να αφυπνιστεί και να πάρει τις τύχες του στα χέρια του.

Είναι θλιβερό, αποκαρδιωτικό θα έλεγα το φαινόμενο των αναιτίων επιθέσεων που δέχονται τα μέλη της EI-END από τα διάφορα κέντρα αλλά και φιλόδοξα μεμονωμένα άτομα που προσπαθούν να γίνουν γνωστά βρίζοντας ή προτείνοντας, άλλος το μακρύ και άλλος το κοντό του τις φαεινές προτάσεις τους στην EI-END, εάν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βοηθήσουν τουλάχιστον ας μην βλάπτουν

Αντί να σταθούμε όλοι δίπλα τους και να πιάσουμε τον «ταύρο από τα κέρατα», γίναμε απεχθή όργανα του συστήματος, των μυστικών υπηρεσιών, των τοκογλύφων, των σιωνιστών μηδέ εξαιρουμένης και της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τους βρίζουμε χυδαιότατα, τους αποκαλούμε απατεώνες και κάποια σκουλήκια του πολιτικού συστήματος τους έσυραν στα δικαστήρια όπου αθωώθηκαν πανηγυρικά, και όμως η χυδαιότητά μας υπερφαλαγγίζει ακόμη και την δικαστική απόφαση και επειδή είμαστε «ξερόλες» συνεχίζουμε την συκοφαντία.

Όποιος έχει φαεινές ιδέες, όποιος είναι παλικάρι, όποιος θέλει να ιδρύσει κόμμα και αποκόμμα και διάφορες σκοτεινές γιάφκες ας το κάνει και όχι βρίζοντας την EI-END γιατί τότε είναι καταδικασμένος να πνιγεί μέσα στην ασημαντότητά του. Υπάρχουν μέχρι σήμερα 253 κόμματα κατατεθειμένα στο πρωτοδικείο Αθηνών και κάθε φορά που εμφανίζεται ένα νέο κόμμα το σύστημα τρίβει τα χέρια του για το κατακερματισμό της αντίστασης εναντίον του.

Η Εθνική ανάγκη επιβάλλει να σταθούμε δίπλα στην EI-END, να πυκνώσουμε τις τάξεις της και να βοηθήσουμε την προσπάθεια απελευθερώσεως της πατρίδος μας, «οι πολλοί παίρνουν την πόλη» και όχι οι λίγοι.

Δεν έχουμε χρόνια για χάσιμο, οι στιγμές είναι εντόνως ιστορικές και επιβάλλουν μια νέα εθνική Παλιγγενεσία. Σύμμαχοι και εχθροί είναι εναντίον μας, ο Ερντογκάν μπουνταλά θέλει μέχρι και την Θεσσαλονίκη, ενώ οι ΗΠΑ αναγνώρισαν ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Θράκη, οι πολιτικοί κάνουν γαργάρα το 40% που πήραν οι τουρκόφιλοι βουλευτές τις Θράκης και χρησιμοποιούν οδοντόκρεμα «Χρυσή Αυγή» για να κοιμίζουν τον λαό.

Στην Β. Ελλάδα τα σκοπιανά αυτοκίνητα φιγουράρουν με την ονομασία «Μακεδονία», οι Αλβανοί ζητούν την Ήπειρο, οι πολιτικοί παρεχώρησαν την Εθνική Κυριαρχία, και οι Έλληνες αντί να ετοιμάζονται να πολεμήσουν τους εισβολείς και τους προδότες κατατρίβονται σε πόλεμο κατά της ενωτικής προσπάθειας που ξεκίνησε η EI-END, η εμφάνιση της οποίας δεν ένα τυχαίο φαινόμενο, είναι κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να πιάσει το μυαλό κάποιων που δεν μπορούν να ιδούν πέρα από την μύτη τους.

Ήρθε η ώρα να σταθούμε και πάλι όρθιοι και να μην πολεμούμε την μοναδική ελπίδα που υπάρχει αυτή την στιγμή μέσα στον τρομερό ορυμαγδό κατάρρευσης της Ελλάδος που προκάλεσαν τα πολιτικά κτήνη, το οποία δεν έχουν κανένα δικαίωμα να λέγονται ακόμη Έλληνες.

Ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί τον ιερό αγώνα που επιβάλλει η ιστορία μας «Πατρός τε και μητρός και των προγόνων απάντων, τιμιότερον και αγιότερον εστί η πατρίς και παρά θεοίς και παρ ανθρώποις τοις ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ», το ρητό αυτό δεν αναφέρει τίποτε για τραπεζικές καταθέσεις, βίλες κι αυτοκίνητα και κυρίως για κόμματα.

Γεράσιμος Καλογεράκης