Αρχική ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!

0
402

Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ!…

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ…. ΒΑΡΒΑΡΟΣ: Τα φρικαλέα εγκλήματα των Εβραίων κατά του Ελληνισμού.

ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΙΑΣΑΤΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. 

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΔΗΦΑΓΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ ΣΑΣ…… 

Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
» … ……..Άπό τοιαύτην άρχήν ορμώμενοι ευκόλως θέλετε αποδείξει τό άσυμβίβαστον τών δύο όρκων, ήγουν τού ύπηρετείν τό Κράτος, καί ύπηρετείν μυστικήν Έταιρείαν, τής όποιας ό σκοπός είναι ώς έπί τό πλείστον άγνωστος είς τούς Εταίρους.» 

JOHN F KENNEDY
«…….Σε μία ανοιχτή και ελεύθερη κοινωνία η ίδια η μυστηκότητα απωθεί και είμαστε ως κοινωνία εγγενώς και ιστορικά αντίθετοι προς μυστικές εταιρείες , μυστικούς όρκους και μυστικές διεργασίες.»

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ . ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ TA ΚΛΕΨΑΤΕ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

« Βαπτίζεται ο δούλος του Θεού…»
«Αρραβωνιαζεται ο δουλος του Θεού ……»
«Νυμφεύεται ο δούλος του Θεού» 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ;;;;;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ;;;;;;


Ο ΘΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» (1254 B5 Κ.Ε.):
«…… ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΣΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΟΣΟ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ.» 

ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ……..
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ — ΑΦΥΠΝΙΣΗ — ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ……..ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ :
» Ιδού γαρ εν ανομίαις συνελήφθην, και εν αμαρτίαις κίσσησέ με η μήτηρ μου.» ( Παλ. Διαθήκη- Ψαλμοί 50 , 7) 

ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ » ΘΕΪΚΗΣ » ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.  

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ :
«Άρα ο Νούς νοεί τον εαυτόν του ως κράτιστος και η νόησή του είναι της νοήσεως νόησις.» Αριστοτέλης [Μετά τα Φυσικά 1074b.15-1075a.10].

ΝΟΗΣΙΣ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ , ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…………………….. 

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ;
Η εξελληνισμένη έκφραση «αλληλούια» προέρχεται από τα Εβρ. Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα σημαίνει «Αινείτε τον Γιαχ».
Ο όρος Γιάχ αποτελεί συντομευμένη μορφή του θεϊκού ονόματος των Εβραίων που προσδιορίζεται από το Τετραγράμματο και αποδίδεται συνήθως Γιαχβέ ή Ιεχωβά.
Στην « Αγία Γραφή»;;;; αυτός ο όρος χρησιμοποιείται 28 φορές και στην Παλαιά ( Ψαλμοί 113-118 ) και στην Καινή Διαθήκη χωρίο ( Αποκ. 19, 1-6 ). 

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ;;;;;;;;;;;;
Ο ΑΡΤΑΞΕΡΞΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ………………. Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Ο Γ Ε Ν Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

» … …πυθομένου δέ μου τφν συμβούλων, πφς ν χθείη τοζτο πv πέρας, A σωφροσύνΓ παρΏ !μΦν διενέγκας καv ν τΗ εPνοί³ παραλλάκτως καvβεβαί³ πίστει ποδεδειγμένος καv δεύτερον τφν βασιλειφν γέρας πενηνεγμένος μpν πέδειξεν !μΦν ν πάσαις ταΦς κατp τtν ο0κουμένην φυλαΦς ναμεμεΦχθαι δυσμενΖ λαόν τινα τοΦς νόμοις ντίθετον πρxς πΆν θνος τά τε τφν βασιλέων παραπέμποντας διηνεκφς διατάγματα, πρxς τx μt κατατίθεσθαι τtν QφΏ !μφν κατευθυνομένην μέμπτως συναρχίαν. διειληφότες οVν τόδε τx θνος μονώτατον ν ντιπαραγωγΗ παντv διαπαντxς νθρώπσ κείμενον, διαγωγtν νόμων ξενίζουσαν παραλλάσσον καv δυσνοοζν τοΦς !μετέροις πράγμασι τp χείριστα συντελοζν κακp καv πρxς τx μt τtν βασιλείαν εPσταθείας τυγχάνειν·»
(Παλαια Διαθήκη —-Εσθήρ 3 κεφ. 13 εδάφιο)

(απόδοση):
… … …Ηρώτησα επί του σημείου αυτού τους συμβούλους μου, πως είναι δυνατόν να επιτευχθή η ποθητή ειρηνική αυτή κατάστασις και ένας από αυτούς, ονομαζόμενος Αμάν, ο οποίος κατά την σύνεσιν και σοφίαν ξεπερνά όλους όσοι ευρίσκονται κοντά μας, είναι δε γνωστός δια την ακλόνητον αγάπην του και σταθεράν του πίστιν προς εμέ και ο οποίος κατέχει την δευτέραν θέσιν στο βασίλειόν μου κατέστησεν εις ημάς γνωστόν ότι μεταξύ όλων των φυλών της οικουμένης έχει διασπαρή και αναμιχθή ένας δύστροπος λαός, ο οποίος με τους ιδικούς του νόμους είναι αντίθετος προς κάθε άλλο έθνος, παραβαίνει δε πάντοτε τα διατάγματα των βασιλέων, με τον σκοπόν να μη σταθεροποιηθη ειρηνικώς και αμέμπτως η αρμονία εις την αυτοκρατορίαν, την οποίαν ημείς διοικούμεν. Εξηκριβώσαμεν, λοιπόν, ότι αυτός μόνος ο λαός ευρίσκεται εις αντίθεσιν προς όλον το ανθρώπινον γένος με νόμους ιδικούς του παράξενους και διαφορετικούς από τους νόμους της αυτοκρατορίας, σκέπτεται πονηρά εναντίον των ιδικών μας πραγμάτων, διαπράττει τα χείριστα κακά και έτσι εμποδίζει, την σταθερότητα του βασιλείου μου., 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ » ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΛΑΟΥ » ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΑ…….
«…ο Κύριος θα σας φέρει στη χώρα που υποσχέθηκε στον Αβραάμ, για να σας δώσει οικίες, τις οποίες δεν κτίσατε και γεμάτες απ’ όλα τα αγαθά, που δεν τα φέρατε εσείς και ……………………. αμπελώνες και ελαιώνες, τους οποίους εσείς δεν φυτέψατε».
Παλαιά Διαθήκη – Δευτερoνόμιο. κεφ. 6 παρ. 10-14 

………..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…… ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ…..Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ «ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ … ΤΗ ΧΑΝΟΥΚΑ;

ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ AISH.COM (ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΟΡΤΗ ΧΑΝΟΥΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ, ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΛΛΑΣ, Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ», «ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ», «ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ», «Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ» ΚΛΠ … ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η «ΕΝΔΟΞΗ» ΚΙ «ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΝΙΚΗ», ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΦΩΤΟΣ ΣΟΦΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ «ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ»-ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙ ΤΩΝ «ΑΝΟΗΤΩΝ», «ΒΛΑΒΕΡΩΝ» ΚΙ «ΑΧΡΗΣΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ (ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ), ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ …«ΣΚΟΤΟΣ».

Κατα τα άλλα ετοιμάζονται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ. ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ».!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΌΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ», ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ», Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝ.509 «ΠΕΡΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ», ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Η ΝΤΟΠΙΑ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΑΙΩΝ» ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΣΑΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ EΛΛΑΔΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΎΔΡΑΣ, ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. 


ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ……

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ:
«Κανένα θνησιμαίον δεν θα φάγετε. Οσα ο νόμος ορίζει δια σας ακάθαρτα ημπορείτε να τα δίδετε στον ξένον, που φιλοξενείτε εις την πόλιν σας δια να φάγη από αυτά η να τα πωλήσετε εις μη Ισραηλίτην..»
Δευτερονόμιο. 14,21 (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) 

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ………

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…………………………………………

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ……………

Ε4 : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……ΑΦΥΠΝΙΣΗ…….ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! 
512566-Ε4 ΣΗΜΑ.jpg