ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

0
527

Το κύριον χαρακτηριστικόν μιας κοινωνίας που φθίνει είναι η ηθικός ξεπεσμός των αρχόντων της.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

αρχιμ. Αλέξανδρος Σταματίου ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Α’ Β΄ Γ’

Πρώτη επιστολή
Το κύριον χαρακτηριστικό μιας κοινωνίας που φθίνει είναι ο ηθικός ξεπεσμός των αρχόντων της.
Αλέξανδρος Σταματίου
Πρωταρχική, απλούστατη μορφή χωρισμού της κοινωνίας σε τάξεις ,είναι ο χωρισμός αυτής σε δούλους και δουλοκτήτες. Είναι γνωστόν ότι όλοι οι λαοί πέρασαν από το στάδιον αυτό της αναπτύξεως. και βέβαια μέσα από αυτήν την ανάπτυξη, βγήκε και η αναγκαιότητα του κράτους, και το γεγονός των ανειρήνευτων ταξικών αντιθέσεων.

Αυτές τις αντιθέσεις υπόσχεται κάθε τόσο να γεφυρώσει ο εκάστοτε Λουδοβίκος όργανον και εκφραστής του διεθνούς κεφαλαίου, το οποίον κατευθύνει τα βήματα της παγκοσμίου οικονομικής και ως εκ τούτου, όχι μόνον πορείας της ανθρωπότητος που προσωποποιημένον είναι ο Διεθνής Σιωνισμός.
Έτσι έχουμε το ρόλο της προσωπικότητος, που φαίνεται πεντακάθαρα πίσω από το ερώτημα.
Ποιός βρίσκεται πίσω από τους λεγόμενους δανειστές? Ποιός είναι πίσω από τους λεγόμενους <οίκους αξιολόγησης>;
Ποια σκιά πλανάται μέσα στις τράπεζες και τα χρηματιστήρια;

Στη χώρα μας βλέπουμε ότι αυτή σήμερα είναι ο βαριά άρρωστος της Ευρώπης. Οι νεοϊακωβίνοι πολιτικοί έκαναν τη γνωστή “ιερή συμμαχία “, προκειμένου να στηρίξουν όχι ασφαλώς τα δικαιώματα του λαού, αλλά τις επιδιώξεις των εντολέων τους που είναι όχι οι χρυσοκάνθαροι Τόρρυδες, όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά οι ισχνοί σοφιστές της Σιωνιστικής, ιδέας και αντιλήψεως.
Έτσι, καταργώντας κάθε αντιπολιτευτικόν δικαίωμα, κάτω από τη στενότητα της σκέψεως ότι, ” υπάρχουν και χειρότερα”, βλέπουμε το ”λομπογηρέϊκο” (ιδρωκόπημα) μέχρι πλήρους εξαντλήσεως του Ελληνικού λαού, και στην αναγκαιότητα της πλατειάς μάζας, μόνον για τη γεφύρωση του οικονομικού χάους.

Το αδηφάγον εν τούτοις χταπόδι τρώει και τα πλοκάμια του.

Η αρχή του τέλους προς καθαρισμόν της βρώμας της Ελληνικής Βουλής έφθασε.
Εν τούτοις οι κυβερνώντες αυτοί, εις την θέαν των οποίων κρύπτει από αηδία το πρόσωπον της και αυτή η ντροπή, ελπίζουν εις την διάσπαση της ομάδος. Η διάσπαση προέρχεται από την προσωπολατρείαν.
Προσοχή αγαπητά μου παιδιά! Είμαστε όλοι ίσοι, ουδείς μεγαλύτερος ουδείς μικρότερος. Δεν θα λεχθεί ποτέ ότι εγώ είμαι με το μέρος του Σταματίου, ή με το μέρος του Άλφα ή του Βήτα. Όχι! Για όνομα του Θεού!
Απευθύνομαι προς τις ομάδες ολοκλήρου της Ελλάδας, και τονίζω είμαστε όλοι μια γροθιά, ακολουθούντες τα βήματα του συνέλληνα Άρτεμη Σώρρα.

Με τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς προς ολόκληρον το Πανελλήνιον
αρχιμ. π. Αλέξανδρος Σταματίου
Τ.Θ.2014 Χρούσσα
84100 ΣΥΡΟΣ

=====================================

Δεύτερη επιστολή
Το κύριο Χαρακτηριστικόν μιας κοινωνίας που φθίνει είναι ο ηθικός ξεπεσμός των αρχόντων της.
Αλέξανδρος Σταματίου.

Στο κορυφαίον ίσως έργον του ,”ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟΝ”, o Nτοστογιέφσκυ ξεκινά με τη φράση “Είμαι άρρωστος, πολύ άρρωστος”! Στα πόδια αυτού εγώ ευρισκόμενος, φωνάζω “Eίμαι πικραμένος πολύ πικραμένος”! Και τούτο, εκ της πληροφορίας κατά την οποίαν η ηγεσία της Εκκλησίας, συζητά το υπό του φαντασμάτος της κυβερνήσεως εκπορευθέν “αντιρατσιστικόν νομοσχέδιον”. Το γεγονός όμως τούτο της συνεργασίας, αποδεικνύει ότι οι άρχοντες της Εκκλησίας μακρά από τον λόγο του Ευαγγελίου, δίνουν λυρικήν εξήγησιν εις την αγάπην.

Έτσι λοιπόν, η Εκκλησία αυτή, κρατά μακριά τον λαό από την εξύψωση της κοινωνικής του συνειδήσεως και της επιγνώσεως του ιστορικού του καθήκοντος, του δικαιώματος ελέγχου του έργου των δημίων του λαού, που τον ανάγκασαν να υποφέρει κάτω από τα ξεφτισμένα συσσίτια, που είναι εικόνα του εις τα αζήτητα ευρισκομένου, ανθρώπινου εμπορεύματος. Αυτή λοιπόν η ηγεσία της Εκκλησίας, σ΄ένα γερό σφιχταγκάλιασμα με την κυβέρνηση των λουστραδόρων της Γερμανικής μπόττας, έχει σταθεί τάχα στην παράγραφον της σφαγής των Ελλήνων Ποντίων και των Χριστιανών της Μ. Ασίας στον ιστορικόν δηλαδή γεγονός το οποίον οι πλαστοργάφοι της ιστορίας θα παρουσιάσουν ως υποχώρησιν, προκειμένου να ενδώσει, και έτσι και με τη συγκατάθεση της Εκκλησίας, να ψηφισθεί το τρισάθλιον νομοσχέδιον.

Έτσι βαδίζουμε προς κατάργησιν, των από καταβολής κόσμου αναλλοίωτων κανόνων της ηθικής, τους οποίους οι σπεκουλάντηδες δημιουργοί των δεκάδων χιλιάδων αυτοκτονιών του Ελληνικού Λαού παρουσιάζουν σαν πρόοδο, επειδή καταργείται η διαφορά ανάμεσα στα ζώα και τον άνθρωπο.

Και η αυλαία της μεγαλύτερης τραγωδίας όλων των αιώνων και όλων των εποχών θα κλείσει, με την υιοθεσίαν παιδιών.
Εάν η συμφωνία συμβεί, τότε η ιερά πλέον “παρέα”, θα περάσει στην ιστορία ως ένα αρχοντολόϊ μιας ψευδοπνευματικής αριστοκρατίας !

Εν ονόματι της ιστορίας στην οποίαν αναγράφεται με χρυσά γράμματα το γένος των Ελλήνων, βοώ προς τον κάθε γνήσιο κτίστην του αυριανού Δικαίου, εκ του οποίου φαίνεται η πολιτεία.

“Δεν βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο τσουβάλι, αλλά βρισκόμαστε στην αντιπέραν όχθη, από τους κομψά κακούς της σημερινής αθλίας εποχής”.

αρχι. Αλέξανδρος Σταματίου
Τ.Θ.2014 Χρούσσα
84100 ΣΥΡΟΣ


Υ.Γ. Οι γνωστοί ως “γυιοί της πλύστρας” δεν έχουν θέση στις ομάδες των Ελλήνων


================================


Tρίτη επιστολή
Το κύριον χαρακτηριστικόν μιας κοινωνίας που φθίνει είναι η ηθικός ξεπεσμός των αρχόντων της.
Αλέξανδρος Σταματίου

Παρακαλώ την αγάπην σας, προς προσοχήν των κατωτέρω.

Μερικές εβδομάδες μετά τον τερματισμόν του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Ολόκληρη η Ελλάδα με πρωταγωνιστή την πρωτεύουσα, στα γαλονόλευκα ντυμένη! Και παννώ τοποθετημένα στα πιο ψηλά σημεία των κτηρίων, που έβλεπε κανείς σ΄αυτά τη φράση: “Ζήτω η πανεθνική κυβέρνηση Παπανδρέου”. Ήταν ο πατέρας του Ανδρέα Παπανδρέου σταλμένος από τις “συμμαχικές ” δυνάμεις να κυβερνήσει την Ελλάδα, και αποδεκτός από όλα τα Ελληνικά κόμματα, και από αυτό ακόμη το Ε.Α.Μ που αντιπροσώπευε τότε, το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού.

Και ήλθε!! Και “ξεμπαρκάρισε” εκεί στο Κερατσίνι του Πειραιά, κρατώντας ένα σακκί σιτάρι, δείγμα της ευημερίας που επρόκειτο να ακολουθήσει. Και ιδού τα πρώτα λόγια του, ευθύς ως επάτησε στην Ελληνική γη! “πιστεύομεν εις την λαοκρατίαν!”.
Kαι δύο μήνες μετά το γεγονός τούτο, δύο μήνες δηλαδή μετά την “απελευθέρωσιν ” της χώρας μας, με πρωταγωνιστήν αυτόν, φθάσαμε στο Δεκεμβριανό κίνημα, που πέρασε στην ιστορία ως ” Τα Δεκεμβριανά”.

Και ιδού, κατά το Πρώτον, η αγανακτησμένη αντίδραση του λαού!! “Παπανδρέου Παπατζή εμπατίρησες κι εσύ”. Kαι ακολουθεί η συμφωνία της Βάρκιζας με εκπροσώπους της αριστεράς τον Σιάντο και Παρτσαλίδη, κατά την οποίαν συμφωνίας ο ΕΛΑΣ παραδίδει τα όπλα, εκτός από τον Άρη Βελουχιώτη (Θανάσης Κλάρας), που καταφεύγει με τους δικούς του στα βουνά, και αρχίζει μια περίοδος τετραετούς ευρισκομένους του κομμουνιστές, και του εθνικόφρωνες, (Άρης Βελουχιώτης, Ναπολέων Ζέρβας). Kαι οι άσπονδοι φίλοι ”σύμμαχοι ” τρίβουν τα χέρια τους, βοηθώντας πότε τον έναν και πότε τον άλλο. Και αρχίζει μια περίοδος στρατοδικείων και εκτελέσεων , στην (απελευθερωμένη) Ελλάδα θλίβομαι! Και οδηγούνται υπό το καθεστώς κεντρώων κυβερνήσεων στο εκτελεστικό απόσπασμα, όχι στο Γουδί, αλλά στο Χαϊδάρι οι διάσημοι εκτός των άλλων της αριστεράς, Μπελογιάννης (κόκκινο γαρύφαλλο), Πάτσης, Αργυριάδης, και Καλούμενος,εις απάντησιν προς τον ΕΛΑΣ, για τα εγκλήματα που είχε διαπράξη, κατά την διάρκειαν του Δεκεμβριανού κινήματος. Θλίβομαι!! Και το νέο φρούτο, καθυπόδειξιν των ακακτόρων Κων/νος Καραμανλής, θείος του Κωστάκη, πρωθυπουργός στα ξαφνικά, ο οποίος εν ονόματι εισόδου της χώρας μας στην Ε.Ε και απορροφήσεως εργατικών χειρών από την ” ηττημένη” Γερμανία, διαγράφει το κατοχικόν δάνειον, της αρπαγής δηλαδή του Ελληνικού πλούτου από τον Χίτλερ, και που οι σημερινοί κυβερνήτες της χώρας μιας, δεν επιθυμούν την επιστροφήν του. Θλίβομαι!

Και διαχωρισμός του Κ.Κ.Ε σε Κ.Κ.Ε εσωτερικού και Κ.Κ.Ε εξωτερικού, το μεν πρώτον δογματικόν προς τις αρχές του Μαρξισμού Λενινισμού, το δε δεύτερον Ευρωπαικόν, ιδέες τις οποίες ασπάζονται οι σημερινοί αριστεριστές. Εδώ θα σημειώσω τη φράση του Λένιν “Aριστερισμός παιδική αρρώστια του κομμουνισμού”.

Και φθάνουμε στο φόνο Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη, που με μοτομηχανή σκότωσε ο Κοτζαμάνης και που ο μετέπειτα αυτοεξόριστος Κων/νος Καραμανλής βοά! “Ποιός επιτέλους κυβερνά αυτόν τον τόπο”; Η Φρειδερίκη, ή κατά το λαϊκώτερον “Φρίκη” Θλίβομαι! Και το εκτός νόμου Κ.Κ.Ε με την επωνυμίαν Ε.Δ.Α εν έτει 1961 κερδίζει τις εκλογές και εδώ φαίνεται η λαχτάρα του λαού για μια επιτέλους σταθερή και δίκαιη διακυβέρνηση της χώρας. Η Ε.Δ.Α όμως πότε δεν κυβέρνησε και παραλλήλως ακούγεται η φωνή του Νικήτα Χρουστσώφ ηγέτη της Ε.Σ.Σ.Δ. (κομμουνιστική Ρωσία) ότι, η Σοβιετική Ένωση δεν κάνει εξαγωγή επαναστάσεων! Εν τούτοις η Μαρξιστική-Λενινιστική αντίληψη λέει ότι η επανάσταση είναι δυνατή σε κάθε μιά χωριστά παρμένη χώρα, που σημαίνει ότι η βοήθεια είναι απαραίτητη από τη μητρόπολη του σοσιαλισμού.

Και ακολουθεί η δικτατορία των συνταγματαρχών (1967) και η προδοσία της Κύπρου, και που ο κ.Μητοτάκης εξέφρασε την άποψη περί αποδοχής του σχεδίου Ανάν, περί διαμελισμού δηλαδή της νήσου (o κ.Μητσοτάκης επιστήθιος φίλος του κ.Μπους πατρός)

Μεταπολίτευση (Η μετά τον κ. Ράλλη εποχή)
Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τα γνωστά ”τούβλα” πεντοχίλιαρα και το ”πήγαινε έλα” ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο, και το γνωστό ”Τσοβόλα δώστα όλα” Θλίβομαι!

Και ιδού ο Σημίτης ο οποίος με το κόμμα του χρηματιστηρίου, κατέστρεψε τους περισσότερους Έλληνες, και επισφράγισε την ιστορίαν του με την περίπτωση της ευχαριστήσεως προς τους Αμερικανούς μέσα από τη βουλή των Ελλήνων, για τη θέση αυτών προς τα Ίμια. Θλίβομαι!

Και ιδού ο Γιωργάκης με το περίφημο ”λεφτά υπάρχουν” και που δεν εδίστασε να κατηγορήσει τους Έλληνες ως τους τελευταίους των ανθρώπων. Τώρα παραδίδει μαθήματα χρεωκοπίας, έναντι αδράς αμοιβής. Θλίβομαι!

Και αφήνω τον Κωστάκη τελευταίο, καθ΄ότι προορίζεται όπως λέγουν για υψηλόν θώκον! Ιχθύος αφωνότερος, και βατράχου απραγότερος, έχοντας στο ενεργητικόν του το κλείσιμον της βουλής εν μιά νυκτί, προς κάλυψιν των πολύπλεύρων σκανδάλων!

Θλίβομαι!

Και ιδού ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Υπογράφει ”μανιφέστο” περί περιορισμού των Ελληνικών συνόρων που τον παρουσίασε πρόεδρος της Ελληνικής βουλής και δυστυχώς για το γυναικείον φύλο, ήταν γυναίκα. Θλίβομαι!

Και ιδού ο Σαμαράς με τα γνωστά πότε εννέα, πότε δέκα οκτώ και βλέπουμε σημεία των διαπραγματεύσεων χέρι-χέρι με τον εμπνευστήν του χαρατσιού Βενιζέλο, συζητούν για έξοδο δήθεν από την κρίσιν, ενώ με εντολήν εκ των έξω φροντίζουν την καταστροφήν της Ελλάδος, με νομοσχέδια που καταστρέφουν την ανθώπινη οντότητα, υλικώς και πνευματικώς

Σου εξέθεσα την πορείαν των πολιτικών ανδρών μέχρι σήμερα!

Αυτοί, που εάν ομολογήσουν την αλήθειαν θα πεθάνουν, σου υπόσχονται έξοδον από την κρίσιν, με αποπληρωμήν φυσικά του χρέους!

Γνωρίζεις πόσα χρωστάς;

Σου δίδουν, προς τούτο, το δικαίωμα λογιστικού ελέγχου;

Aυτόν ακριβώς ζητά ο Άρτεμης Σώρρας, για να ”ξελασπώσει” τον τόπον σου!

Πως, και με τι τρόπο;

46baa-ellhna-eisai-etimos

Ρώτησε τα μέλη της ομάδας Σώρρα που επισκέπτονται το σπίτι σου!
Μην τους κλείνεις την πόρτα!

Οι άνθρωποι αυτοί όλων των ηλικιών, καταναλώνουν χρόνον εις βάρος του βιοποριστικού των επαγγέλματος, για να σε ενημερώσουν!

Διάβασε τι είναι το ”καταπίστευμα”!
Πύκνωσε τις ομάδες αυτές!

Μάθε την αλήθεια που σου αποκρύπτουν οι αναθυμιάσεις της Μερκελικής κουζίνας!
Σου εξέθεσα τα κόμματα και τους εκπροσώπους αυτών, εν όψει εκλογών! Είναι δυνατόν να ψηφίσεις κάποιον απ΄αυτούς;

Διώξε τον άδικο φόβο που σε κατέχει,
Πύκνωσε τις ομάδες, και υπόγραψε το έντυπο του ψηφίσματος των Ελλήνων!

Διάβασε το και αποφάσισε!

αρχιμ. Αλέξανδρος Σταματίου
Τ.Θ. 2014 Χρούσσα
84100 ΣΥΡΟΣ

 

ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

http://tinyurl.com/ntgzvdo

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!
  • ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,
  • ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!

(ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ)

2e96f-greekgrothia

10387389_777915988896333_5887413791308535246_n

10474866_777915975563001_5004166279006385404_n