ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ…

0
48
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ  … ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ …. ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΚΙΣ) ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ 2ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ  ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ …. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΣ …. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΚΙΣ_ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ … ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΑΙ …. ΣΑΝ ΓΟΝΕΑΣ … ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ … ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ …. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Τα νεοταξικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου.

Απόσπασμα από την εκδήλωση “ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ” που έγινε στις 23/3/2014 στην Έδεσσα.…..Η θα τους πάρει ο ΔΙΑΟΛΟΣ η θα καθόμαστε και θα τους κοιτάμε σαν ΒΛΑΚΕΣ να εξιστορούμε στα γεράματα μας με ” υπερηφάνεια ” την ανικανότητα την ανευθυνότητα και το πόσο καραγκιόζηδες σταθήκαμε κάποτε…

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ!!!!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EyOBselVDAw]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vucipHpbBOw?feature=player_detailpage]