ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟ

0
251

ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟ

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ !!!!!!!!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lh56d0_16ac?feature=player_detailpage]

ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΧΩΡΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ …

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ…

[ ΦΕΚ 315 .. 27-12-1945 ]

ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ …… ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ [60% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ] ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ !!!!……….

Η περιουσία που σύμφωνα με το κληρονομικό δίκαιο του αστικού μας κώδικα, (άρθρα 1923-1941) και σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο των Ελλήνων ορίζεται ως «καταπίστευμα». Υπενθυμίζω πως σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αστικού μας Κώδικα, Πηγές Δικαίου αποτελούν οι νόμοι και τα έθιμα. Και πως οι κανόνες του δικαίου, δεν περιλαμβάνονται μόνον στους νόμους αλλά και στα έθιμα.
Πύρινος Έλλην

Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το σύνολο της ΕΘΝΙΚΗΣ μας περιουσίας περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως καταπίστευμα, με τη δέσμευση δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το δίκαιο της ιθαγένειας που είχε ο κληρονομούμενος όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και ΕΙΔΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗΣ που αποκτήσαμε ως καταπίστευμα, διέπεται από το Δίκαιο των προγόνων μας.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΑΣ Ε Λ Λ Α Δ Α !!!!!!!!
Γιάννης Δάρας