Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ 100 ΔΙΣ € ΑΠΟ ΤΟΝ Κον Α.ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

0
208

OI KΛΕΦΤΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΊΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;;; 

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010 (Ν. 3864/2010) ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, το οποίο δεν ανήκει
στο δημόσιο τομέα, διαθέτει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, λειτουργεί αμιγώς κατά τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας και διέπεται από τις διατάξεις του ιδρυτικού νόμου όπως ισχύει.
Σκοπός του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι η συνεισφορά στη διατήρηση της σταθερότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Το Ταμείο ενεργεί σε συμμόρφωση με τις δεσμεύσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας που απορρέουν από το νόμο 4046/2012 (Α’ 28), όπως αυτές επικαιροποιούνται δυνάμει της παραγράφου 3.δ΄του άρθρου 1 του ίδιου νόμου.

Στο πλαίσιο του σκοπού του το Ταμείο:

 1. Παρέχει κεφαλαιακή ενίσχυση στα πιστωτικά ιδρύματα και στα μεταβατικά πιστωτικά ιδρύματα που συστήνονται σύμφωνα με το άρθρο 63Ε του νόμου 3601/2007, με όρους που υπηρετούν τη χρηστή διαχείριση της περιουσίας του Ταμείου.
 2. Παρακολουθεί και αξιολογεί, για τα πιστωτικά ιδρύματα που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση από το Ταμείο, το βαθμό συμμόρφωσης με τα σχέδια αναδιάρθρωσής τους, διασφαλίζοντας παράλληλα την επιχειρησιακή τους αυτονομία. Το Ταμείο διασφαλίζει τη με όρους αγοράς τη λειτουργία τους, με τρόπο ώστε να προάγεται η κατά διαφανή τρόπο συμμετοχή ιδιωτών στο κεφάλαιό τους και να τηρούνται οι περί κρατικών ενισχύσεων κανόνες.
 3. Ασκεί τα δικαιώματα του μετόχου που απορρέουν από την συμμετοχή του στα πιστωτικά ιδρύματα που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση, όπως τα δικαιώματα αυτά ορίζονται στον παρόντα νόμο και σε συμφωνίες-πλαίσιο που συνάπτει με τα εν λόγω πιστωτικά ιδρύματα σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 6 για τη ρύθμιση των σχέσεών του με αυτά, σε συμμόρφωση με κανόνες που υπηρετούν τη χρηστή διαχείριση της περιουσίας του Ταμείου και με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί κρατικών ενισχύσεων και ανταγωνισμού.
 4. Διαθέτει μέρος ή το σύνολο των χρηματοπιστωτικών μέσων που έχουν εκδοθεί από τα πιστωτικά ιδρύματα στα οποία συμμετέχει, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 8.
 5. Ασκεί τα δικαιώματά του στα μεταβατικά πιστωτικά ιδρύματα που συστήνονται σύμφωνα με το άρθρο 63 Ε του ν. 3601/2007, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου και του ν. 3601/2007.

Ως πιστωτικά ιδρύματα, στο πλαίσιο του παρόντος νόμου, νοούνται τα πιστωτικά ιδρύματα, κατά την έννοια του ν. 3601/2007, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα κατόπιν άδειας της Τράπεζας της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των υποκαταστημάτων αυτών που λειτουργούν στην αλλοδαπή καθώς και των θυγατρικών αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων που λειτουργούν στην Ελλάδα. 

 http://www.hfsf.gr/el/

 ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ!!!
ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ!!!
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…

Με στόχο να κρυφτούν στα υπόγεια της Τραπέζης της Ελλάδος τα έργα και οι ημέρες της «σωτηρίας» του χρηματοπιστωτικού συστήματος, που επιβάρυνε το δημόσιο χρέος με 40 δισ. ευρώ, ο Γ. Στουρνάρας ζητά την απορρόφηση του ΤΧΣ από την Κεντρική Τράπεζα.
Αφού στα 5 χρόνια της λειτουργίας του πρωταγωνίστησε στην αμφιλεγόμενη ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών, περνάει τις εκκρεμότητές του στην Τράπεζα της Ελλάδας που το «καταπίνει». Η κυβέρνηση, σε συνεννόηση φυσικά με τους δανειστές, ετοιμάζει τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να «σβήσει από τον χάρτη» τον ανεξάρτητο φορέα και τη δράση του.
Τίτλοι τέλους, πριν από τη λήξη της… θητείας του, για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τον αμφιλεγόμενο ρόλο του στην ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Eurobank).
Στην απορρόφηση του ΤΧΣ από την Τράπεζα της Ελλάδος προχωράει η κυβέρνηση, σβήνοντας έτσι τα ίχνη ενός ανεξάρτητου -υποτίθεται- φορέα, ο οποίος, με βάση την ετήσια οικονομική έκθεση του 2013, αφήνει πίσω του ζημιές περίπου 6 δισ. ευρώ στην… υγεία των κορόιδων, δηλαδή των Ελλήνων φορολογουμένων.
Μάλιστα η κυβέρνηση έχει ήδη μεριμνήσει για την αποκατάσταση των διοικούντων με τη «σιδηρά κυρία» του Ταμείου, Αναστασία Σακελλαρίου, που αμείβεται με 17.990 ευρώ μηνιαίως, στην Ελλάδα των μνημονίων, να προαλείφεται για υψηλόβαθμη θέση κοντά στον νέο διοικητή της ΤτΕ.
 Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ των Μάριου Χριστοδούλου, Κώστα Τσάβαλου στη σελ. 84 της «Εφημερίδας των Συντακτών» που κυκλοφορεί.
efsyn.gr
http://www.efsyn.gr/?p=206169
http://alfeiospotamos.gr/?p=7237

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΧΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 1. το ιστορικό των εργαλείων – χρηματιστικών όπλων της ΕΙ-ΕΝD, των προηγούμενων και του τελευταίου, δηλαδή της ιδρύσεως και λειτουργίας του ΤΧΣ (ως ορίστηκε να είναι και όπως πραγματικά υπήρξε ως τώρα) και της πρότασης Α. Σώρρα που έχει πανικοβάλλει τους δοσίλογους…
 2. σαρωμένα τα σχετικά επίσημα έγγραφα από την τελευταία επίδοση εξωδίκου με την προσφορά του Αρτέμη Σώρρα προς το ΤΧΣ, για να λάβει ο καθένας Έλληνας νέα εργαλεία και νέα νοητικά όπλα στα χέρια του προκειμένου να συνεχίσουμε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά τον αγώνα μας για την πλήρη αποδυνάμωση και κατάρρευση των καθεστωτικών (κυβέρνησης, βουλής, τραπεζιτών, κλπ) και την επίτευξη του στόχου της απελευθέρωσης της Ελλάδος από τους επίδοξους κατακτητές.
  Α. Διαβάστε το σχετικό έγγραφο των εργαλείων-όπλων εδώ:  http://issuu.com/ei_end_info/docs/teliko-_sxetiko___1-18-06-2014
  Β. Ακολουθούν τα επίσημα έγγραφα του σχετικού εξωδίκου:
  .
  ΣΕΛ1
  .
  ΣΕΛ1Α
  .
  ΣΕΛ2
  .
  ΣΕΛ3
  .
  ΠΡΩΘ
  .
  ΕΛΛ-ΒΟΥΛΗ
  .
  ΕΠΙΤ-ΚΕΦ
  .
  εισ-ΑΠ
  ΠΗΓΗ
  ΠΗΓΗ