Περί ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΧΟΛΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΧΟΛΗ

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ₪₪₪₪₪

 

Το Ιστολόγιο ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΧΟΛΗ με την ηλεκτρονική διεύθυνση,

έχει ενημερωτικό χαρακτήρα σχετικά με τα θέματα ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Πολλοί αναγνώστες ίσως να αναρωτηθούν τι ακριβώς να σημαίνουν οι φράσεις ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  • ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Είναι όλοι οι Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η χώρα τους έχει προδοθεί πολλάκις και ότι οι κυβερνήσεις που διαχειρίζονται το κράτος της Ελλάδας μαζί και τους αυτόχθονες Έλληνες όχι μόνο δεν είναι Ελληνικές άλλα απεναντίας είναι αποδεδειγμένα ανθελληνικές και προδοτικές. Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μεταχειρίζονται από κοινού κάθε νόμιμο και θεμιτό μέσο για να ελευθερώσουν την πατρίδα μας, την μητέρα των μητέρων ΕΛΛΑΔΑ. Ενημερώνουν σε καθημερινή βάση τον κάθε συμπολίτη συμπολεμιστή για όλα τα νέα συμβάντα σχετικά με το θέμα της απελευθέρωσης της Ελλάδας.

  • ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η επανάσταση του 1821 έχει επιτελέσει ένα μέρος από τον σκοπό της χωρίς να ολοκληρωθεί. Τον καιρό που η Ελλάδα άρχισε να οργανώνεται σε ανεξάρτητη κρατική οντότητα με Κυβερνήτη τον Ιωάννη Καποδίστρια ήταν και η στιγμή που χτύπησε ο συνεγερμός στους ανθελληνικούς κύκλους, στους εχθρούς της Ελλάδας και το σχέδιο της δολοφονίας του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια μπήκε σε εφαρμογή με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. 

Ο Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας αποφάσισε να φτιάξει Κρατική Ελληνική Τράπεζα Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα (1828 – 1834)” έτσι που η Ελλάδα και οι Έλληνες να διαχειρίζονται αυτόνομα τον πλούτο της χωράς τους.

Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Σήμερα έχουμε την Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και την κεντρική ευρωπαική τράπεζα (που τις χτίσαν με τον κλεμμένο πλούτο των Ελλήνων της Μικράς Ασίας μέσω της τραπέζης της ανατολής)  η οποία είναι ιδιωτικό μαγαζί της οικογένειας Ρότσιλντ (εβραϊκών συμφερόντων) να κάνει κουμάντο στη νομισματική πολιτική της Ελλάδας.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …

Δυστυχώς πάρα πολλοί ανθέλληνες εχθροί του Ελληνικού Έθνους και των αυτοχθόνων Ελλήνων έχουν μασκαρευτεί με ελληνικά ονόματα … προωθούνται από την οικογένεια Ρότσιλντ σε όλες τις νευραλγικές θέσεις εξουσίας και διοίκησης του Ελληνικού κράτους με αποτέλεσμα να έχουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ πάλι σκλαβωμένη ΚΑΙ ΑΛΥΣΣΟΔΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ …. στους οποίους την παρέδωσαν οι μασκαράδες πολιτικοί με τα ελληνικά ονόματα.

ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμασταν ανήμποροι να κάνουμε το παραμικρό μιας και όλα τα είχαν προετοιμάσει αθόρυβα οι μασκαράδες πολιτικοί με τα ελληνικά ονόματα και τα είχαν κλειδώσει με τέτοιο τρόπο που να μην ξεσκλαβωθεί ποτέ ξανά η πατρίδα μας. Η εξάρτηση της χώρας μας από τους τοκογλύφους δανειστές (οι οποίοι χρωστάνε πολύ περισσότερα από εμάς … άρα που τα βρίσκουν και μας δανείζουν;;;) ήταν ο σκοπός τους και το πέτυχαν σχεδόν.

Τον Οκτώβρη του 2012 είχαν σκοπό να πτωχεύσουν την Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Θεός όμως λένε αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ….

Τον Σεπτέμβρη του 2012 ο Έλληνας Πατριώτης ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ με το επιτελείο του γνώριζαν για την πρόθεση αυτή – να πτωχεύσει η Ελλάδα και να μοιραστεί κομμάτι κομμάτι στα διεθνή κοράκια-τοκογλύφους – και αναλαμβάνουν αμέσως δράση.

Καταθέτουν ομόλογα αξίας 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων $USA υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Στέλνουν σε όλους τους αξιωματούχους (Μπαροζο, Ντραγκι, Λαγκαρντ, Τροικα κλπ) που ηταν σχετικοί με την περίπτωση της κρίσης χρέους στην Ελλάδα αντίγραφα της κατάθεσης που αποδείκνυε οτι η Ελλάδα εχει λογιστικό υπόλοιπο και δεν ειναι δυνατόν να πτωχεύσει.

Το σχέδιο των βαμπίρ λίγο πριν την καταληκτική ημερομηνία Οκτώβρης 2012 αχρηστεύεται και ακυρώνεται.

Οι εδώ κλόουν της πολιτικής … οι μασκαράδες με τα ελληνικά ονόματα δίνουν τα καλύτερα διαπιστευτήρια τους στα βαμπίρ της ευρωπαϊκής ένωσης.

Αρχίζουν να βάζουν σε εφαρμογή τα μνημόνια … χιλιάδες πτωχεύσεις … χιλιάδες αυτοκτονίες … μαρασμός και θλίψη … κάνουν τα πάντα για να εξαφανίσουν τον ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΗΓΕΝΗ.

Ενώ θεωρητικά το Ελληνικό κράτος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση … εν τούτοις οι Έλληνες ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΔΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Κ.Ι.Σ.) απαλλάσσονται από κάθε υποχρέωση φορολογίας και δασμών εντός της ελληνικής επικράτειας και την ίδια ώρα ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογούμενος να διασύρεται στα δικαστήρια και στις φυλακές για μικρο-οφειλές.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ…

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ….

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ

Πως θα γίνουν όμως πράξη οι διακηρύξεις αυτές την ώρα που έχουμε στο σβέρκο μας τους δήμιους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους πολιτικούς της Ελλάδας να προσυπογράφουν τα κατάπτυστα μνημόνια και τις διατάξεις της τρόικας???

Αυτό είναι δυνατόν μόνο μέσω της ένωσης όλων των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε ένα αρραγές μέτωπο ενάντια σε όλον αυτόν τον συφερτό που παριστάνουν τους πολιτικούς και τους αφέντες μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι σε ένα αρραγές μέτωπο μπορούμε να τους νικήσουμε και να φέρουμε επιτέλους σε πέρας τον σκοπό της επανάστασης του 1821, να ελευθερώσουμε την ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ και να δικαιώσουμε το αίμα όλων των αγωνιστών της επανάστασης καθώς επίσης να παραδώσουμε μια πατρίδα ελεύθερη στα παιδιά μας.

Με τα χρηματοοικονομικά εργαλεία που μας έφερε ο Πατριώτης Έλληνας ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ μπορούμε να τους νικήσουμε και να πάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας. Ο πόλεμος αυτή τη φορά είναι οικονομικός και πολιτικός. Τα όπλα για να πολεμήσουμε σε αυτόν τον πόλεμο και να νικήσουμε τα έχουμε.

Το μόνο που απαιτείται είναι η συνένωση μας σε ένα αρραγές μέτωπο.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

ͽΙͼ»ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ – ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»ͽΙͼ

 

divider

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ – ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ!!!

Κυκλοφορεί μέσω πρωτοβουλίας πολιτών το παρακάτω ψήφισμα, που οι υπογράφοντες ζητούν την εξέταση και αποδοχή της πρότασης Σώρρα από το Ελληνικό Κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση αποδοχής και υποστήριξης γράφει:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ APTEMIOY ΣΩΡΡΑ ΥΨΟΥΣ 6οο.οοο.οοο.οοο $ΗΠΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28/9/12 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:
Ως Έλληνας πολίτης για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και την κατάργηση των μνημονίων που οδήγησαν τη χώρα σε υποδούλωση με επαχθείς και ειδεχθείς όρους επιθυμώ:
 
  1. Να γίνει αποδεκτή η πρόταση χρηματοδότησης του Αρτέμιου Σώρρα & του Οργανισμού E.N.D. (End National Debt) ύψους 6οο.οοο.οοο.οοο $ Η.Π.Α., από την Ελληνική Κυβέρνηση, όπως αυτή έχει ήδη υποβληθεί προς αυτήν από 28-9-2012 με την κατάθεση των χρημάτων.
  2. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων υπό την εποπτεία των ανώτατων δικαστών του Αρείου Πάγου, για την εξακρίβωση του πραγματικού ύψους του δημοσίου χρέους.
  3. Να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες.
 
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου, σε περίπτωση μη ελέγχου και αναιτιολόγητης ή σιωπηρής απόρριψής της ως άνω πρότασης από την Ελληνική Κυβέρνηση και σύναψης νέων μνημονιακών συμβάσεων που οδηγούν σε απεμπόληση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

κατάλογος

 

divider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

divider

 

Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
” … ……..ΆπΟ τοιαύτην άρχήν ορμώμενοι ευκόλως θέλετε αποδείξει τό άσυμβίβαστον τών δύο όρκων

ήγουν τού ύπηρετείν τό Κράτος

καί ύπηρετείν μυστικήν Έταιρείαν

τής όποιας ό σκοπός είναι ώς έπί τό πλείστον άγνωστος είς τούς Εταίρους” 

 

JOHN F KENNEDY
“…….Σε μΙα ανοιχτή και ελεύθερη κοινωνία η ίδια η μυστΙκότητα απωθεί

και είμαστε ως κοινωνία εγγενώς και ιστορικά αντίθετοι

προς μυστικές εταιρείες

μυστικούς όρκους

και μυστικές διεργασίες”

 

 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ

 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

divider

10387389_777915988896333_5887413791308535246_n

10474866_777915975563001_5004166279006385404_n

divider

ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ

ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ????

 

divider

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ – World Trust

pdf-button-clear

divider

Complete puzzle of ASBLP of 2007

pdf-button-clear

divider

TOP SECRET

INFINITE BANK STATEMENTS

pdf-button-clear

 

divider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ – ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 . . ΦΕΚ 315 . 27-12-1945 – ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΣΕΛΙΔΑ 1588

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο Μνημόνιο με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ – ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!!!

 

divider

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ TA ΚΛΕΨΑΤΕ.